ira-law написав: З 2013 року нотаріуси будуть виконувати функцію реєстратора прав на нерухоме майно разом з Міністерством юстиції.
ira-law написав:В іц сказали, що вже є учбові реєстри)))
Руби написав:Незважаючи на те що збільшиться платіж по страховці, це добре. Зараз ми платимо 700 грн на рік, - говорить київський приватний нотаріус Іван Смирнов. - Нотаріус відповідає за угоду своїм майном, а при збільшенні цього платежу страхова компанія покриє велику суму витрат".
Это у кого же такое мнение по страховке?
¡No pasarán!Частный нотариус украла у своих клиентов более 6 миллионов гривен
25 июня 2012 | Проиcшествия
Прокуратура Оболонского района столицы направила в суд уголовное дело в отношении частного нотариуса, которая обманным путем завладела деньгами своих клиентов на сумму более 6 млн грн.
Рассчиталась нотариус с заемщиками поддельной доверенностью на право пользования собственной квартирой и чужими земельными участками.
Сейчас мошенница находится под стражей. Ей инкриминируется ч. 4 ст. 190 УК Украины - мошенничество, и ч. 3 ст. 358 УК Украины - подделка документов.
Уголовное дело рассматривается в Оболонском районном суде г. Киева.
http://sug.kiev.ua/print_news.php?id_news=37935
Доктор ZAZ написав::-D
и как оно там? Чёт никогда в этот Бибипет нихотелосьchudo написав:Доктор ZAZ написав::-D
я ток оттуда... жаль такое творение лицезреть не довелось
Доктор ZAZ написав:и как оно там? Чёт никогда в этот Бибипет нихотелосьchudo написав:Доктор ZAZ написав::-D
Доктор ZAZ написав:и как оно там? Чёт никогда в этот Бибипет нихотелосьchudo написав:Доктор ZAZ написав::-D
Netland написав:На нараді в області представник ІЦ сказав,що роботу ,пов'язану з повноваженнями реєстрації майнових прав нотаріус повинен виконувати сам особисто,принаймні офіційно. Нормативка не передбачає видачу ключа операттору чи помічникові нотаріуса.
Netland написав:Особливої конкретики не було.Спекотно,кондиціонерів не було,всі поспішали розбігтися.Наскільки я почув і зрозумів, делька реєстрів будуть з'эднані в один.Техніку треба сильнішу,в компі,щоб було не мешне 2 Гіг ОЗУ. Та й радили обов'язково придбати сканер для внесення інформації до Реєстру.Організацію роботи представляю такою ж як і зараз,купляти ключі для роботи,оплачувати рахунки ІЦ і т.д. Ще гірше державним- за цей шматок роботи ніхто їм доплачувати не збирається, а намайних працівників для цієї роботи притягувати ніззя. Незрозуміло лиш,а чим будке займатися реєстраційна служба,якщо це все буде роботи нотаріус.
Vatson написав:Netland написав:Особливої конкретики не було.Спекотно,кондиціонерів не було,всі поспішали розбігтися.Наскільки я почув і зрозумів, делька реєстрів будуть з'эднані в один.Техніку треба сильнішу,в компі,щоб було не мешне 2 Гіг ОЗУ. Та й радили обов'язково придбати сканер для внесення інформації до Реєстру.Організацію роботи представляю такою ж як і зараз,купляти ключі для роботи,оплачувати рахунки ІЦ і т.д. Ще гірше державним- за цей шматок роботи ніхто їм доплачувати не збирається, а намайних працівників для цієї роботи притягувати ніззя. Незрозуміло лиш,а чим будке займатися реєстраційна служба,якщо це все буде роботи нотаріус.
только у меня возникает желание им сказать-идите в жопу????
KASKAD написав: . Как это будет на практике - загадка.
KASKAD написав:Знаете, Marysia, изначально была задумка, что все будет делать регистрационная служба, а нотариус как пользователь будет иметь доступ к реестру, чтобы формировать вытяги на сделки, а потом кто-то умный решил отдать часть полномочий по регистрации права собственности после сделки нотариусам. Только никто не подумал, что за бред получится
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]