Форум

Інформаційний ресурс

страхові внески з тимчасової втрати працездатності декретні

страхові внески з тимчасової втрати працездатності декретні

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Day » 13 серпня 2012, 11:35

шукала тему по виплаті декретних і не можу ніяк найти. у мене ситуація склалась що я уклала договір добровільного страхування а виплачувати фонд відмовляється через те, що я не надаю довідку про доходи і якоби вони не знають з яких доходів мені порахувати, може у когось була така ситуація бо не знаю що робити, дякую
Day

Повідомлення: 330
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: страхові внески з тимчасової втрати працездатності декретні

Номер повідомлення:#2

Повідомлення VITAminka » 13 серпня 2012, 12:17

Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Day » 14 серпня 2012, 12:29

дякую за силки, але мене цікавить як вийти з ситуації про довідку про доходи. у Фонд з тимч. втрати працезд. мені кажуть - звертайтесь у Міністерство праці і соц.політики із запитом нехай вони вам дадуть відповідь як нам бути з нотаріусами і як нам виплатити вам по яких доходах. Я їм кажу - виплатіть мені по мінімальній я ж оплачую внески по мінімальній а вони не хочуть бо розяснень немає((( бюрократи ]:->
Day

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Day » 14 серпня 2012, 12:33

я вже думала їм офіційно писати щоб виплатили по мінімалці, а вони - не пишіть нам краще пишіть запит у міністерство
Day

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Vatson » 14 серпня 2012, 21:45

day написав:я вже думала їм офіційно писати щоб виплатили по мінімалці, а вони - не пишіть нам краще пишіть запит у міністерство

пишите им, а не сразу в министерство,они просто не хотят вам отвечать, потому что не знают что, а тут-если будет Ваше звернення-они обязаны рассмотреть и дать ответ, так что пишите, лучшеи туда и туда одновременно, пусть отвечают.
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення OLNIK » 15 серпня 2012, 09:02

day написав:дякую за силки, але мене цікавить як вийти з ситуації про довідку про доходи. у Фонд з тимч. втрати працезд. мені кажуть - звертайтесь у Міністерство праці і соц.політики із запитом нехай вони вам дадуть відповідь як нам бути з нотаріусами і як нам виплатити вам по яких доходах. Я їм кажу - виплатіть мені по мінімальній я ж оплачую внески по мінімальній а вони не хочуть бо розяснень немає((( бюрократи ]:->

Не хочуть платити, то хай повертають сплачені Вами внески.
Чи щодо отримання ними грошей від платника- роз"яснень не треба( чи неправомірно отримані кошти це вже не корупція), а щодо виконання ними своїх функцій, для чого власне вони і отримують гроші у вигляді внесків, то їм роз"яснення подавай.
Є закон, не знають, як його виконати, хай звертаються до свого беспосереднього вищестоящого відомства за роз"ясненнями.

Щодо довідки про доходи- візьміть у податковій чи довідку, чи хай засвідчать Вашу декларацію, ми ж звітуємо перед ними.

Забула дописати, що стабільність - досягнута, а розруха подолана (чит. беззаконня досягло такої стабільності, що долати уже нічого).
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення igor » 15 серпня 2012, 09:39

По перше ви повинні бути застраховані до настання страхового випадку (пологів) за 6 місяців. По друге дохід ви розраховуєте самі про шо надаєте інформацію страховику і з цьогож доходу платите єдиний страховий внесок. Для дружини прораховував виплати, зробив висновок це страховка нічого не вартує оскільки ЄСВ зїсть всі виплати
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]