notаrk написав:свого малого я родила далеко, 150 км від дому, в Городенці, там у 2007 році був найкращий роддом в області,чоловік мене туди тиждень перед тим відвіз, потім раз приїхав провідати -і все, як прийшлось забирати-мусив їхати тато-він, сволоч, святкував 3 дні народження сина, машина десь застрягла в болоті вночі коло кафе, приперся в роддом з квітами з великого бодуна, яка я була зла, тітка каже поцілуй чоловіка, привітай-а я чуть не прибила...приїхала додому-давай все мити, прати прибирати (дома вечірка теж була)))зато потім-тишина і порядк, все допомагав
raton написав:
Злые вы, нет в вас сочуствия к приболевшому человеку .
Когда первая дочка родилась,
можно чисто женский вопрос - Вы присутствовали на самих родах?
raton написав:notаrk написав:свого малого я родила далеко, 150 км від дому, в Городенці, там у 2007 році був найкращий роддом в області,чоловік мене туди тиждень перед тим відвіз, потім раз приїхав провідати -і все, як прийшлось забирати-мусив їхати тато-він, сволоч, святкував 3 дні народження сина, машина десь застрягла в болоті вночі коло кафе, приперся в роддом з квітами з великого бодуна, яка я була зла, тітка каже поцілуй чоловіка, привітай-а я чуть не прибила...приїхала додому-давай все мити, прати прибирати (дома вечірка теж була)))зато потім-тишина і порядк, все допомагав
Злые вы, нет в вас сочуствия к приболевшому человеку .
Когда первая дочка родилась, я так напраздновался, что на следующий день ожил только в обеду, ну и как положено отправился в роддом проведать, пешком, в транспорте ехать не мог - укачивало, так и брёл по самому длинному в Европе проспекту.
notаrk написав:Армані, хотіла спитати-як звати Вашу дочку, а то колись читала нетбук, малий побачив її фото (те, на пляжі) і каже-а чого це чужа дівчинка в тебе на комп'ютері і як її звати!
lxkuzmin написав:да на самих родах,резал пуповину, но стоял у головы и что "там" творилось не видел!
а вот по поводу поддержки это даже очень, супруга моя когда тужилась прогибалась назад,а не вперед к коленям, и не слышала докторов что ей говорят,а я взял ее зашею и ногу и согнул как надо)))) и в этот момент мой сынулик увидел белый свет!!! вот так как-то!
OLNIK написав:30 вересня- Віри, Надії, Любові та матері їх- Софії.
lxkuzmin написав:Армани, мы с женой тоже выбираем между Софией и Евой)))
notаrk написав:мою звати Діана, малого Арсеній (не путати з Яценюком )
MG написав:там Паутина куки изничтожает... вдруг эрора прийдёт не боитеся ..
Армани написав:моя черноморская добыча, слева мистэр рак-отшельник, справа мистэр крабс
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]