Форум

Інформаційний ресурс

ТрЫнДеЛкА предпраздничная, свижэнька, 65-ая, седня здесь)))

Re: ТрЫнДеЛкА предпраздничная, свижэнька, 65-ая, седня здесь)))

Номер повідомлення:#91

Повідомлення Per se » 31 серпня 2012, 12:22

jewelry написав:А мы хотим во Вьетнам. Столько слышала, как там классно и при этом дешево. Ага, дешево. Дороже чем ОАЭ и Доминикана! А если еще и экскурсии посчитать... =-O Вообщем я в расстроенных чувствах...

не расстраивайтесь.. вот с нового года станем регистраторами! Заработаем и не только на Вьетнам! *YES* ...
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#92

Повідомлення Вселенная » 31 серпня 2012, 12:22

А я все колочусь с тем гр.России..
вот нарыла...
Міністерство юстиції розглянуло Ваше звернення щодо надання роз'яснення стосовно необхідності відчуження іноземною громадянкою земельної ділянки сільськогосподарського призначення, набутою нею у власність у 2002 році за часів, коли вона мала громадянство України, та в межах повноважень повідомляє.Згідно з частиною першою статті 3 Земельного кодексу України відносини регулюються Конституцією України, цим Кодексом, а також прийнятими відповідно до них нормативно-правовими актами.
Частиною четвертою статті 22 Земельного кодексу України встановлено, що землі сільськогосподарського призначення не можуть передаватись у власність іноземним громадянам, особам без громадянства.
Також частиною другою статті 81 цього Кодексу дозволяється іноземним громадянам та особам без громадянства набувати права власності на земельні ділянки лише несільськогосподарського призначення.
Водночас частиною четвертою статті 81 Земельного кодексу України допускається можливість отримання такими особами земель (земельних ділянок) сільськогосподарського призначення у спадщину, але з умовою їх наступного відчуження. Так, згідно з зазначеною частиною статті 81 цього Кодексу землі сільськогосподарського призначення, прийняті у спадщину іноземними громадянами, а також особами без громадянства, протягом року підлягають відчуженню.
Особливостей (уточнень) щодо розпорядження земельними ділянками сільськогосподарського призначення особами, які отримали у власність ці ділянки за часів перебування у громадянстві України, а згодом змінили таке громадянство, статті 22, 81 та ін. Земельного кодексу України не містять.
Разом з тим слід зазначити, що статтею 145 цього Кодексу встановлено вимогу припинення права власності на земельну ділянку особи, якій земельна ділянка не може належати на праві власності.
Так, відповідно до статті 145 Земельного кодексу України, якщо до особи переходить право власності на земельну ділянку, яка за цим Кодексом не може перебувати в її власності, ця ділянка підлягає відчуженню її власником протягом року з моменту переходу такого права. У випадках, коли земельна ділянка цією особою протягом встановленого строку не відчужена, така ділянка підлягає примусовому відчуженню за рішенням суду. Особа, до якої переходить право власності на земельну ділянку і яка не може набути право власності на землю, має право отримати її в оренду.
Згідно зі статтями 147, 150 Конституції України офіційне тлумачення Конституції України та законів України належить до повноважень Конституційного Суду України.
Стосовно практики застосування земельного законодавства і здійснення державного контролю за використанням та охороною земель (дотримання цього законодавства) зазначаємо, що згідно з статтею 15 Земельного кодексу України здійснення відповідного державного контролю та забезпечення реалізації державної політики у сфері земельних відносин належить до повноважень центрального органу виконавчої влади з питань земельних ресурсів (Держкомзему).
Выходит, что если мой клиент получил землю имея наше гражданство(не наследство), но потом его поменял он должен все же "видчужити" землю товарного с/г назначения, то есть подарить он ее может?
Cамое прекрасное чувство — чувство, когда уверен, что поступаешь правильно.
Вселенная

Повідомлення: 2963
Дякував (ла): 10958 раз.
Подякували: 5927 раз.

Номер повідомлення:#93

Повідомлення MG » 31 серпня 2012, 12:25

- да, Вселенная, я тоже так считаю. И это лучше, чем заберут судебным решением...
MG

Повідомлення: 18357
Дякував (ла): 39710 раз.
Подякували: 28191 раз.

Номер повідомлення:#94

Повідомлення Вселенная » 31 серпня 2012, 12:29

Ой, пасибушечки)))ато боюсь шото начудить, человеку та земля вообще не надо, ему на работе запретили иметь недвижимость за границей, вот и бегает в нотариусы, все футболят, походу думая что мараторий)))а виною все наше "дебильное" законодательство..ну напишите четко зя или низзя(((
Вселенная

Номер повідомлення:#95

Повідомлення MG » 31 серпня 2012, 12:33

Вселенная, поделитесь пожалуйста реквизитами этого письма. Полезно, когда одинаковая практика у всех...
MG

Номер повідомлення:#96

Повідомлення Селянин » 31 серпня 2012, 12:34

А я опять хочу зимой в Финляндию... коллеги - кто-то был? поделитесь враженнями?)))
Селянин

Повідомлення: 1846
Дякував (ла): 108 раз.
Подякували: 499 раз.

Номер повідомлення:#97

Повідомлення Селянин » 31 серпня 2012, 12:36

Вселенная написав:А я все колочусь с тем гр.России..
вот нарыла...
Міністерство юстиції розглянуло Ваше звернення щодо надання роз'яснення стосовно необхідності відчуження іноземною громадянкою земельної ділянки сільськогосподарського призначення, набутою нею у власність у 2002 році за часів, коли вона мала громадянство України, та в межах повноважень повідомляє.Згідно з частиною першою статті 3 Земельного кодексу України відносини регулюються Конституцією України, цим Кодексом, а також прийнятими відповідно до них нормативно-правовими актами.
Частиною четвертою статті 22 Земельного кодексу України встановлено, що землі сільськогосподарського призначення не можуть передаватись у власність іноземним громадянам, особам без громадянства.
Також частиною другою статті 81 цього Кодексу дозволяється іноземним громадянам та особам без громадянства набувати права власності на земельні ділянки лише несільськогосподарського призначення.
Водночас частиною четвертою статті 81 Земельного кодексу України допускається можливість отримання такими особами земель (земельних ділянок) сільськогосподарського призначення у спадщину, але з умовою їх наступного відчуження. Так, згідно з зазначеною частиною статті 81 цього Кодексу землі сільськогосподарського призначення, прийняті у спадщину іноземними громадянами, а також особами без громадянства, протягом року підлягають відчуженню.
Особливостей (уточнень) щодо розпорядження земельними ділянками сільськогосподарського призначення особами, які отримали у власність ці ділянки за часів перебування у громадянстві України, а згодом змінили таке громадянство, статті 22, 81 та ін. Земельного кодексу України не містять.
Разом з тим слід зазначити, що статтею 145 цього Кодексу встановлено вимогу припинення права власності на земельну ділянку особи, якій земельна ділянка не може належати на праві власності.
Так, відповідно до статті 145 Земельного кодексу України, якщо до особи переходить право власності на земельну ділянку, яка за цим Кодексом не може перебувати в її власності, ця ділянка підлягає відчуженню її власником протягом року з моменту переходу такого права. У випадках, коли земельна ділянка цією особою протягом встановленого строку не відчужена, така ділянка підлягає примусовому відчуженню за рішенням суду. Особа, до якої переходить право власності на земельну ділянку і яка не може набути право власності на землю, має право отримати її в оренду.
Згідно зі статтями 147, 150 Конституції України офіційне тлумачення Конституції України та законів України належить до повноважень Конституційного Суду України.
Стосовно практики застосування земельного законодавства і здійснення державного контролю за використанням та охороною земель (дотримання цього законодавства) зазначаємо, що згідно з статтею 15 Земельного кодексу України здійснення відповідного державного контролю та забезпечення реалізації державної політики у сфері земельних відносин належить до повноважень центрального органу виконавчої влади з питань земельних ресурсів (Держкомзему).
Выходит, что если мой клиент получил землю имея наше гражданство(не наследство), но потом его поменял он должен все же "видчужити" землю товарного с/г назначения, то есть подарить он ее может?

Согласен полностью с аргументацией письма. Уже давно в таких случаях абсолютно с чистой совестью оформляю и ДКП и ДД.
Селянин

Повідомлення: 1846
Дякував (ла): 108 раз.
Подякували: 499 раз.

Номер повідомлення:#98

Повідомлення Vолодимир » 31 серпня 2012, 12:37

Селянин написав:А я опять хочу зимой в Финляндию... коллеги - кто-то был? поделитесь враженнями?)))

Не був , але пока враження добрі :)
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#99

Повідомлення Nonna » 31 серпня 2012, 12:38

Per se написав:
jewelry написав:А мы хотим во Вьетнам. Столько слышала, как там классно и при этом дешево. Ага, дешево. Дороже чем ОАЭ и Доминикана! А если еще и экскурсии посчитать... =-O Вообщем я в расстроенных чувствах...

не расстраивайтесь.. вот с нового года станем регистраторами! Заработаем и не только на Вьетнам! *YES* ...

дааааа, развезло Вас там в Эмиратах..... :-) малий почитайте...... :-D
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#100

Повідомлення Ксюня » 31 серпня 2012, 12:38

Селянин, лично я не была, но ездили знакомые на новый год с дитём...восторгу не было предела....катание на оленях, финский дед мороз (йололопукало...:))))) много снега и не такого как у нас....совсем почему-то он другой там...разные обряды...один минус - цена:(((
Все люди как люди, а я все хорошею и хорошею. :happy-cheerleaderkid:
Ксюня

Повідомлення: 11715
Дякував (ла): 20553 раз.
Подякували: 27697 раз.

Номер повідомлення:#101

Повідомлення MG » 31 серпня 2012, 12:39

как старый баян за тот париж... "Весна. Опять хочу в париж... Вы уже там были ? нет, но опять хочу..."
MG

Номер повідомлення:#102

Повідомлення Per se » 31 серпня 2012, 12:40

nonna написав:дааааа, развезло Вас там в Эмиратах..... :-) малий почитайте...... :-D

вот зачем так, nonna, зачем!-)) и помечтать не дадите! Вот взяли и всю мечту испортили -)))) :'(
Per se

Номер повідомлення:#103

Повідомлення Ксюня » 31 серпня 2012, 12:40

шо за пессимизм....а ну ка хвост морковкой...(хвост я сказала....)
Ксюня

Номер повідомлення:#104

Повідомлення Вселенная » 31 серпня 2012, 12:41

MG написав:Вселенная, поделитесь пожалуйста реквизитами этого письма. Полезно, когда одинаковая практика у всех...

ща..ван момент
http://document.ua/shodo-nadannja-rozja ... c1192.html
а вот рекомендации методрады http://metodrada.com.ua/page9/news547/
Вселенная

Номер повідомлення:#105

Повідомлення MG » 31 серпня 2012, 12:42

кстати... дома морковка закончилась..на баклажаны..
MG

Номер повідомлення:#106

Повідомлення Per se » 31 серпня 2012, 12:43

MG написав:Вселенная, поделитесь пожалуйста реквизитами этого письма. Полезно, когда одинаковая практика у всех...

MG, В МЕНе целая переписка была.. там и письмо это есть
http://yurradnik.com.ua/stride/men/inde ... =1511&dl=1
Per se

Номер повідомлення:#107

Повідомлення Nonna » 31 серпня 2012, 12:43

Ксюня написав:Селянин, лично я не была, но ездили знакомые на новый год с дитём...восторгу не было предела....катание на оленях, финский дед мороз (йололопукало...:))))) много снега и не такого как у нас....совсем почему-то он другой там...разные обряды...один минус - цена:(((

вспомнила.... *ROFL* моей малой было года 4 и она не смогла выговорить, спрашивает , а вот этот ихний ёлыкакало , такой как и наш Дед Мороз, а как тогда у них Снегурочка называется....и тут у взрослых пошли варианты и ёлаписяла и ёласисяло...... *ROFL* дальше боюсь перечислять..забанят *ROFL*
Nonna

Номер повідомлення:#108

Повідомлення Nonna » 31 серпня 2012, 12:44

Per se написав:
nonna написав:дааааа, развезло Вас там в Эмиратах..... :-) малий почитайте...... :-D

вот зачем так, nonna, зачем!-)) и помечтать не дадите! Вот взяли и всю мечту испортили -)))) :'(

на КВН приезжайте - будем поднимать... :-)
Nonna

Номер повідомлення:#109

Повідомлення Per se » 31 серпня 2012, 12:45

nonna написав:на КВН приезжайте - будем поднимать... :-)

*SORRY* не получится.. у доци 7 октября день варенья...
Per se

Номер повідомлення:#110

Повідомлення Nonna » 31 серпня 2012, 12:45

MG написав:кстати... дома морковка закончилась..на баклажаны..

а баклажаны с перепёлками....
Nonna

Номер повідомлення:#111

Повідомлення Ксюня » 31 серпня 2012, 12:50

опять за етьбу пошла тема....
Ксюня

Номер повідомлення:#112

Повідомлення Vолодимир » 31 серпня 2012, 12:52

Per se написав:
nonna написав:на КВН приезжайте - будем поднимать... :-)

*SORRY* не получится.. у доци 7 октября день варенья...

Так і зробіть доці подарунок :-D
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#113

Повідомлення Odio » 31 серпня 2012, 12:55

Ксюня написав:опять за етьбу пошла тема....

Дак обед же!!! Всем приятного!!!
Odio

Повідомлення: 881
Дякував (ла): 978 раз.
Подякували: 1590 раз.

Номер повідомлення:#114

Повідомлення Ксюня » 31 серпня 2012, 12:56

обед уже на подсознательном уровне.....:)))))
Ксюня

Номер повідомлення:#115

Повідомлення Nonna » 31 серпня 2012, 13:01

Ксюня написав:обед уже на подсознательном уровне.....:)))))

а я то думаю , чего это я про перепёлок вспомнила... :-)
Nonna

Номер повідомлення:#116

Повідомлення Vatson » 31 серпня 2012, 13:08

Увага!
У понеділок, 03.09.2012 з ранку буде ввімкнено автоматичну процедуру завантаження
програмного продукту АРМ Реєстру речових прав, для проведення дослідної експлуатації.
Після входу в АРМ Реєстру нотаріальних бланків запуститься програма оновлення версій,
яка завантажить програмне забезпечення у фоновому режимі, не заважаючи Вам працювати з АРМ державних
реєстрів. Встановлення АРМ Реєстру речових прав відбудеться пізніше, також автоматично.
Дякуємо за співпрацю.

чувствую, будем в понедельник висеть:(((
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#117

Повідомлення Nonna » 31 серпня 2012, 13:25

а я первая...на Малом... :-)
Nonna

Номер повідомлення:#118

Повідомлення OLNIK » 31 серпня 2012, 14:02

Так, панове помічники та їх нотаріуси, попрацювала я тут віртуально, пора і честь знати.
Піду додому, може з мене хоч якась користь буде, та й свята (день знань та про нотаріуса), треба готовитись.
Сховала від себе двісті грн., мабуть піду,знайду- і не буду собі ні в чому відмовляти. *WALL*

Усіх батьків, які мають школярів, вітаю з початком навчального року, і виражаю Вам свої щирі співчуття.
Я, як колишній школярський батькА, канікул чекала більше, ніж мої школярі.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#119

Повідомлення Золотая Рыбка » 31 серпня 2012, 14:05

Спасибка! А я наоборот рада-пусть этого обормота в школу забирают, надоело его фейс дома наблюдать!
Золотая Рыбка

Повідомлення: 10182
Дякував (ла): 4161 раз.
Подякували: 8070 раз.

Номер повідомлення:#120

Повідомлення notаrk » 31 серпня 2012, 14:06

а я чекаю школи-діти тоді заняті!дивіться, тримайте себе в руках, а то на 200 грн. як розгуляєтесь!
notаrk

Повідомлення: 18040
Дякував (ла): 10926 раз.
Подякували: 27175 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів