talita написав:це все що там написано, а де і коли саме проводять семінар не зрозуміло?????
Вобщем всё понятно, что ничего не понятно.
.
Просто Piseц написав:Ага. тоесть в Киеве только как обычно пистец полный! в областях уже графики разослали, а у нас как обычно все в последний мемент и все через жирную, вонючую, грязную ЖОПИЩУ!!!!!
Когда график уже появится полный ХЗ ПЛЯТЬ!!!!
Просто Piseц написав:Ага. тоесть в Киеве только как обычно пистец полный! в областях уже графики разослали, а у нас как обычно все в последний мемент и все через жирную, вонючую, грязную ЖОПИЩУ!!!!!
Когда график уже появится полный ХЗ ПЛЯТЬ!!!!
Vatson написав:я тоже считаю .что учебу необходимо проводить в декабре, чтоб подготовится и не забіть.
zagoruiko написав:Підскажіть будь ласка в кого є вимоги до комп'ютерів, а то треба ремонтувати та й заодно привести у відповідність до нового реєстру.
не зрозумів гумору. Я точно знаю що комп'ютори повинні відповідати новим вимогам. Але не можу їх знайти.zagoruiko написав:=-Oне зрозумів гумору. Я точно знаю що комп'ютори повинні відповідати новим вимогам. Але не можу їх знайти.
БВІ написав: Тому присутні нотраіуси записались на ДОДАТКОВІ ПЛАТНІ навчання.
що у випадку проведення безкоштовних практичних занять в ІЦ будуть проблеми з податковою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів