MG написав:неужели мы так отупели ?
Vолодимир написав:zagoruiko написав:Підскажіть будь ласка в кого є вимоги до комп'ютерів, а то треба ремонтувати та й заодно привести у відповідність до нового реєстру.
Мінімум ( і максимум ) свіже Яблуко
БВІ написав:Справа в тому, що реєстр дуже складний в порівнянні з тими реєстрми, якими ми зараз користуємось. Крім того, враховуючи, що насправді нотаріуси будуть наповнювати новий реєстр інформацією, тобто, вностити інформацію про договори та св-ва про право на спадщину, які були посвідчені та видані раніше і не були внесені до реєстру, переносити зі старих реєстрів відомості про наявність заборони, передання майна в іпотеку, а також реєструвати перехід прва власності вже при посвідченні нового договору; враховуючи, що на сьогоднішній день сам реєстр розроблений для роботи з ним тільки для реєстраторів, а не для нотаріусів і тому навіть на семінарі виникло ДУЖЕ багато питань по порядку ведення реєстру, на які просто немає відповідей; враховуючи,що інструкція про порядок ведення реєстру, яка, як нам повідомили працівники ІЦ на сьгодні ще не доопрацьована, але вже має 300 сторінок тексту шрифтом 9, я не думаю, що нотаріуси мали вибір і могли не записатись на платні заняття.
S.Anya написав:Vолодимир написав:zagoruiko написав:Підскажіть будь ласка в кого є вимоги до комп'ютерів, а то треба ремонтувати та й заодно привести у відповідність до нового реєстру.
Vолодимир написав:S.Anya написав:Vолодимир написав:zagoruiko написав:Підскажіть будь ласка в кого є вимоги до комп'ютерів, а то треба ремонтувати та й заодно привести у відповідність до нового реєстру.
Це що китайський варіант
На пропозицію проводити семінар на протязі двох днів перший день теорія, а на другий день практичні заняття, він пояснив, що у випадку проведення безкоштовних практичних занять в ІЦ будуть проблеми з податковою. Тому присутні нотраіуси записались на ДОДАТКОВІ ПЛАТНІ навчання.
ДАЛЕЕ: ВСЕ нотариусы долдны пройти обучение в ИЦ - 2 полных дня с 9.00 до 18.00 с перерывом - по графику. Это ПЛАТНО, но сколько не сказали.
Вето » Сьогодні, 12:57
Интересно кто гений этого шедевра - реестра? И зачем такие сложности безумные. Да мы должны справиться, но, когда я пришла работать нотариусом, то доверенность занимала -7 мин., договор -20 мин, наследство с заявлением до 30 мин, и все делала абсолютно сама. До обеда 40 разных нотариальных действий- легко. А сейчас?
Ботик написав:А зачем все-таки платные семинары? Что бы копейка капала... кому-то опять? Ведь это святая обязанность... ихняя нас научить... Надо бесплатно в ИЦ! Почему Палата не настаивает? Надо защищать интересы нотариата! Я , так=то, членские взносы, как-никак, плачу-то...
Vолодимир написав:Ботик написав:А зачем все-таки платные семинары? Что бы копейка капала... кому-то опять? Ведь это святая обязанность... ихняя нас научить... Надо бесплатно в ИЦ! Почему Палата не настаивает? Надо защищать интересы нотариата! Я , так=то, членские взносы, как-никак, плачу-то...
Департамент займає позицію , що курси повинні бути безкоштовні .
Меня тоже очень интересует. Скинте у кого естьКсюня написав:по Киеву, кто-то список на понедельник-вторник видел-знает??? ИЦ не знает, управа молчит....
а шо такое ноутбук?Stonehenge написав:А нам сказали на занятия приходить со своими ноутбуками с установленным реестром
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів