Форум

Інформаційний ресурс

доверенность из-за границы

Re: Закордонна довіреність

Номер повідомлення:#31

Повідомлення OLNIK » 07 вересня 2012, 17:30

igor написав:
Руби написав:Не вносится и не проверяется, можете только позвонить росийскому нотариусу, если сомневаетесь *PARDON*

Чому це не вноситься почитайте змыни заява справжнысть пыдпису на заявы завырена росыйським нотарыусом ы вперед

Ігор, це Ви так жартуєте?
Ми керуємося порядком вичнення нотаріальних дій нотаріусами України, і для нотаріусів України є обов"язковим вносити довіреності в Единий реєстр довіреностей і перевіряти за цим Єдиним українським реєстром дійсність цієї довіреності, а не для усіх на світі нотаріусів, які для дії в Україні доіфреність нотаріально посвідчують. Всі закордонні довіреності перевіряємо за наявності/не наявності апостиля.
Де легалізація документів не передбачена (усі країни колишнього СРСР), то можемо перевірити лише зателефонувавши нотаріусу.
Може бути, що в Росії теж є такий реєстр, але у нас нема кодів доступу :D
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення sello » 08 вересня 2012, 06:01

Руби написав:Не вносится и не проверяется, можете только позвонить росийскому нотариусу, если сомневаетесь *PARDON*

А помните, как одно "славное" время мы запросы по российским (и не только) доверенностям на распоряжение слали в Россию через управу? *WALL* Ждешь ответ, человек ждет, а тут - бац! из управы завернули, не там печать бахнул на запросе. И по новой! *WALL* Вот весело было *CRAZY*
sello

Повідомлення: 14219
Дякував (ла): 27319 раз.
Подякували: 33292 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення igor » 08 вересня 2012, 09:29

OLNIK написав:
igor написав:

Чому це не вноситься почитайте змыни заява справжнысть пыдпису на заявы завырена росыйським нотарыусом ы вперед

Ми керуємося порядком вичнення нотаріальних дій нотаріусами України, і для нотаріусів України є обов"язковим вносити довіреності в Единий реєстр довіреностей і перевіряти за цим Єдиним українським реєстром дійсність цієї довіреності, а не для усіх на світі нотаріусів, які для дії в Україні доіфреність нотаріально посвідчують. Всі закордонні довіреності перевіряємо за наявності/не наявності апостиля.
Де легалізація документів не передбачена (усі країни колишнього СРСР), то можемо перевірити лише зателефонувавши нотаріусу.

Не кажіть за всіх може у вас коду і не має а у мене є, я ще от собі що думаю може отримати свідоцтво російскоогь нотаріуса чи американського заборони немає :think:
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Re: доверенность из-за границы

Номер повідомлення:#34

Повідомлення OLNIK » 08 вересня 2012, 09:34

Хіба що, якщо у Вас такі зв"язки, то я мовчу як риба об лід,... мабуть піду я... зв"язки шукати :D
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Re: доверенность из-за границы

Номер повідомлення:#35

Повідомлення raduga-rika » 09 вересня 2012, 09:09

Добрий ранок.
Щодо перекладів: навіщо нам переклади документів на підставі яких буде вчинятись нотаріальна дія за умови, що нотаріус який її вчинятиме володіє цією мовою?
Адже нічим непередбачено вимагати від людей ці переклади. Зрозуміло в разі якщо нотаріусу незрозумілий текст, то повинен бути переклад.
Не розумію навіщо у нашій країні нотаріусам переклади з російської мови?
raduga-rika

Повідомлення: 1680
Дякував (ла): 6046 раз.
Подякували: 5812 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Vолодимир » 10 вересня 2012, 10:05

igor написав:

Це Ви с Путіним домовилися в його останній заїзд до Крима ? ;)
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення igor » 11 вересня 2012, 11:06

Vолодимир написав:
igor написав:

Це Ви с Путіним домовилися в його останній заїзд до Крима ? ;)

Нєє в телофоному режимі домовились не було часу поїхати я відпросився, бо до підвищення кваліфікації готуватись потрібно
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Vолодимир » 12 вересня 2012, 09:20

igor написав:
OLNIK написав:
igor написав:

Не кажіть за всіх може у вас коду і не має а у мене є, я ще от собі що думаю може отримати свідоцтво російскоогь нотаріуса чи американського заборони немає :think:

А наявність громодянства РФ та США ;)
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів