Номер повідомлення:#11
Marysia.
» 19 грудня 2007, 14:42
яблоко и всем, кому интересно, вчера до вечера сочиняла, немного надо еще подкорретиктировать текст нового письма им. Напишу, хоть душу отведу. Сегодня глянула, а они и вивеску пенсійного фонду сняли Это как называется? А мы отказать не имеем права?! Писать отказную и отвечать за отказ таким дожны? Бред!!!19.12.2007Ваш Припис та демонтування вивісок з написом Нотаріус, які були розміщен на фасаді дома, в якому я не тільки працюю, але ще й проживаю був здійснений всупереч Законодавству України та є протизаконним . Ваш вимоги предявлені до соціальної об'яви, якою є моя вивіска у вигляды стрілки з напрямом руху до Нотаріуса, в якой нема ознак реклами , бо не вказано як послугі подаються нотаріусом, або який товар ним торгується . Дії працівників Вашої служби, які замість виконання та вивчення Закону, знімають так стрілки з напрямом руху за допомогою служби [qoute]БЕРКУТ[qoute] - спрямовані на порушення Констітуції , Законів України, та Указу Президенту. Може Ви самі поважаєте свою службу, але Ви є на службі у людей. та не можете знущаться над Законом попопирати його, обосновлюючи своє ставлення до вищєвказаних документів своїм розумінням , що [qoute] у вас всі платять[qoute].Дія Закону України [qoute]Про рекламу[qoute] стосується лише правовідносин, щодо реклами.Нами же надано соціальну нформацію щодо направлення руху до нотаріальної контори, що в свою чергу не є рекламою , а лише [qoute]оголошенням фізичних осіб, не пов'язаних з підприємницькою діяльністю[qoute].В Законом України [qoute]Про рекламу[qoute] ,на який ви робите зноску, встановлено:- п.З ст. 2 . Д я цього Закону не поширюються на оголошення фізичних осіб, не пов'язані з підприє мницькою діяльністюВ одночас - - п.1 Указу Президента України від 23.08.1998 року, в порядку передбаченому п.4 розді лу 15 [qoute]Перехідних положеннь[qoute] Конституції України, [qoute]Про врегулювання діяльності нотаріату в Україні [qoute] встановлює , що:[qoute] вчинення нотаріальних дій не є підприємницькою діяльністю і не має на меті одержання прибутку[qoute]. Закон України [qoute]Про рекламу регулює правові відносини реклами в Украіні. Моя ж робота регулюється Законом України [qoute]Про нотаріат[qoute], Інструкцієй про вчинення нотаріальних дій нотаріусами України[qoute], Цивільним Кодексом України, Указом Президента Укра ни в д 23.08.1998 року, п.4 розд л 15 [qoute]Перехідних положеннь[qoute] Конституції України, [qoute]Про врегулювання діяльності нотаріату в Украіні [qoute]п. 7 ст. 8 Розміщенння інформації про виробника товару/послуг (в нашому випадкувчинення нотаріальних дій) в містах, де товар реалізується чи послуги надаються (в нашому випадку немає а ні товару, а ні послуг але : вчиняються нотаріальн дії - обов'язковість на здійснення яких покладено Державою на нотаріуса (без розділу на приватних та державних)- [qoute]не вважаються рекламою.[qoute] - в п. 7 ст. 8 -Це Закон на який ви робите ссилкуКрім цього , хочу відмітити для Вас, кожний приватний чи державний підприємець, до якого ви звертаєтесь, може відказати Вам вирішенні Вашої проблеми, водночас : нотаріус зобовязаний державою і не може відмовити в засвідченні фактів або інших нотаріальних діях на які він упоноважений.- для нього є лише єдиний службовий обов'язок - вчиняти нотаріальні дії.Тому нотаріус і виделений як особа, яка несе на собі обов'язок.п.1 Ст. 9. Реклама має бути чітко відокремлена від іншоі нформації незалежно відформ чи способ в розповсюдження, таким чином, щоб можна було їх дентифікувати як рекламу.- в моїх стрілках крім надпису [qoute]Нотаріус[qoute], а в одному, що був прікріплений до стовба - адреси, де розташований офіс нотаріуса та режим його роботи - нема жодного слова про послуги, яких я насамперед не надаю. Я повторюю [qoute]ВЧИНЯЮ НОТАР АЛЬНІ ДІЇ [qoute]п. З ст. 15 нформація (вивіска) про особу, розміщена на фасаді, б ля входу (в'їзду)всередину споруди, у якій ця особа займає приміщення, не вимагає одержання дозволу місцевого органа влади.-ви порушили дважди , бо :квартира, в яко розміщено мій офіс - приватною власністю моєю та мого чоловіка, право на яку зареєстровано в БТІ номер запису 126 в книзі 69-пр-15 в д 25.06.2007 року, таким чином згода міськвиконкому на вивіску мені не потрібна - згідно п.3 ст15. Ваша ссилка, що виносна стрілка біля входу в офісу - це стрілка, яка розташована на тротуарі -не є достовірною, бо :теріторія біля входу є тильною стороною житлового будинку, в якому я живу та прибудинковою теріторію многоквартирного будинку, в якому діє самоуправління, ні якого тротуару взагалі в цьому місті нема , бо це не є місцем для проходу, крім того, обізвана Вами [qoute]тротуаром[qoute]зроблена мною , на мої гроші доріжка не потребує також вашого дозвілу , бо на ії розташування мені дають згоду сусіди, з якими я проживаю в даному будинку. -п. З ст. 15 -п. 1ст.16. Зовнішня реклама на територіях,будинках та спорудах розміщується за згодою їх власників або уповноважених ними органів (осіб).- Власник - це я та мій чоловік- таким чином тут ви порушили Закон, на який самі ж посилаєтесь. В Закон України [qoute]Про нотаріат[qoute] в свою чергу указано:- Ст.1 [qoute] Нотаріат в Україні -це система органів посадових осіб,на як покладено обов'язок посві дчувати права,а також факти,що мають юридичне значення, та вчиняти інші нотаріальн дії , з метою надання їм юридичної в рогідності. Вчинення нотаріальних дій в Україні покладається на нотар ус в, як працюють в державних нотаріальних конторах, державних нотаріальних архівах (державні нотаріуси) або займаються приватною нотаріальною діяльністю (приватні нотаріуси).- Ст. 2. Правовою основою діяльності нотаріату Конституція України, ЗаконУкраїни [qoute]Про нотаріат[qoute] , інші законодавчі акти України. ідентифткування стрілок,зроблених з пластику,що указують напрям руху до [qoute] представника органі в та посадових осіб обов'язок якого посвідчувати права,а також факти.., з метою надання їм юридично в рогідності [qoute] як рекламу товару, та подальше їх демонтування з вашого боку є порушенням Констітуції та Закон в України.Поставив охорону з [qoute]Беркуту[qoute]та прилюдно зрізаючи вивіски з надписом [qoute]Нотірус[qoute] ви принизили мою честь та гідність .Герб страни, який був начерчений на моїх вивісках не може бути рекламою !Наполягаю на поверненні моїх вивісок, які є оголошенням, а не рекламним засобом на місце їх попереднього розташуванння та вимовлення за спричиненні мені клопоти. У випадку вашо відмови, буду вимушена подати заяву до суду, за встановленням справедливості та відновленням моїх порушенних прав, за захистом моєї честі та гі дності , з вимогою про ві дшкодування моральної та матеріально шкоди, спричиненної Вашими діями. нотаріус Дай бог что бы кому-то хоть помогло. А вообще Министр, возложивший обязанность страховаться, оплачивать налоги впред, должен был поволноваться за нас , что б не унижали так. Я всю ночь не спала, переживала. Стыдно за Державу - снимают Герб страны и пишут что это реклама.
Никогда не говори "никогда"!