Золотая Рыбка написав:Если говорить честно - мне было бы странно одеть деловой стиль. Извините, но деловой стиль стоит немало. Контингунт у меня не супербизнесмены,а обыкновенные люди. Я часто замечаю что пожилым людям даже дверь открыть неудобно или страшно- стучаться, спрашивают можно ли войти, если видят что занята-будут ждать. Это простые люди-наши мамы, бабушки и дедушки, соседи...Если я буду сидеть с видом учительницы и в деловом костюме-они будут теряться. А иногда улыбнешься, пошутишь и людям проше становится заводить разговор (часто очень даже откровенный и личный). Мне кажется что дело не стиле одежде а в манере поведения. Доступность нотариуса должна определяться умением ступить в диалог, дать нужный совет, помочь. Все остальное-только прикрытие существующих проблем.
Jaine написав:А ще у мене практично усі спідниці і плаття вище колін.
Не тому, що мені не подобаються довші спіднички, а тому, що вони мені абсолютно не личать !
Коли дуже ввічливо стараєшся розмовляти, або коли занадто багато розказуєш, то у людини зразу "червяк", - ага, побільше грошей хоче здерти !!!
Кожен раз розпитую, для вирішення доцільності вчинення людиною того, що вона хоче, як вона собі це розуміє і бачить, чи того заповіту (бо він собі думає, що автоматом все перейде), чи коли у бабці "страшна проблема" вона не знає чи дарувати внуку квартиру, чи ні (щоб він потім не бігав, а заповіт оспарюється)- і чим більше говориш, тим більше у людини сумнівів- чого це я так багато розпитую, може не знаю чогось.
Jaine написав:Нє-а, просто не доходять до колін .
Jaine написав:Армані, нє-а, щас щось підходяще знайду, -покажу !
OLNIK написав:Все вірно, але знаєте, інколи треба і "морду кошиком" зробити, коли бачиш, що занадто багато розмов люди заводять.
Мій чоловік мені завжди казав "Оль, йди дивитися, твоя любима передача починається, була колись така передача "Село і люди".
Коли дуже ввічливо стараєшся розмовляти, або коли занадто багато розказуєш, то у людини зразу "червяк", - ага, побільше грошей хоче здерти !!!
і чим більше говориш, тим більше у людини сумнівів- чого це я так багато розпитую, може не знаю чогось.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]