nonna написав:я уж подумаала , что я такая страшная...
ша... если накрашена, значт в образе... всё нормуль...
nonna написав:я уж подумаала , что я такая страшная...
Армани написав:nonna написав:заходит сейчас одна тётечка и прежде чем переступить порог моего кабинета перекрестилась...это как понимать вот сижу обалдевшая....
наверняка не правильно поняла значение слова госрегистратор, как Господний Регистратор
nonna написав:у Писца продолжается свадебная, или послесвдебная , эйфория....
MG написав:net.***! , Вы про шару или рекламных агентов ?
notаrk написав:MG написав:net.***! , Вы про шару или рекламных агентов ?
у мене теж купу таких ходить, але навіть не вступаю в розмову, бо розумію, що за мої гроші мені в найкращому вигляді представлять будь-яке гі..но
notаrk написав:дали чи продали?
net.***! написав:notаrk написав:дали чи продали?
дали
Просто Piseц написав:В душе моей горит огонь прекрасный,
Его зажгли Вы - автор слов бесценных,
Перо в руке, чернила, шарф атласный...
Пишите дальше, радуйте нас бренных.
net.***! написав:notаrk написав:дали чи продали?
дали
net.***! написав:так я тоже думаю....з ранку мазать чи вечеркомс
MG написав:Мальчики, что на Вас поэтическо-лирические нотки навеяло ?
Армани написав:MG написав:Мальчики, что на Вас поэтическо-лирические нотки навеяло ?
знаю один стих поэтический стопиццот, под названием - а бабы косять кукурудзу, но не буду выставлять, Jaine не пойметь
Армани написав:net.***! написав:notаrk написав:дали чи продали?
дали
взятка при исполнении? а как же наши принципы борьбы с коррупцией ПР этого вам не простит
notаrk написав:Армани написав:MG написав:Мальчики, что на Вас поэтическо-лирические нотки навеяло ?
знаю один стих поэтический стопиццот, под названием - а бабы косять кукурудзу, но не буду выставлять, Jaine не пойметь
та нічого, може не замітить, валяйте
net.***! написав:Армани написав:net.***! написав:notаrk написав:дали чи продали?
дали
взятка при исполнении? а как же наши принципы борьбы с коррупцией ПР этого вам не простит
та вы шо....исключительно блаходарность....
notаrk » Сьогодні, 12:39
Наявність блок-постів з автоматниками, які можна було спостерігати 19 вересня, на в'їздах та виїздах з Івано-Франківська свідчить про те, що скоєно серйозний злочин або угон. Саме з останнім пов'язане перекриття обласного центру.
26-річний прокурор Івано-Франківської міської прокуратури, вийшовши зранку, не побачив свого автомобіля "Lexus RX 350", який напередодні ввечері залишив у дворі. Цією машиною прокурор керував по дорученню. Вона належить якісь жительці Одеської області.
Вартість авто приблизно складає від 69 до 81 тисячі доларів.
Поки машину не знайдено. Як кажуть, автомобіль такого класу крадуть не для того, щоб їх знаходили. Хоча може все трапитися...
ну от і чого я не пішла в прокуратуру, вже б у 26 років доробилась до Лексуса!!!! цікаво, які в них зарплати? нотаріат нервово курить в сторонці
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів