Marysia написав:нужно. Не нарушает. Вы делаете объявление чтоб было видно всем про видеонаблюдение и вперед!
notar95 написав:Marysia написав:нужно. Не нарушает. Вы делаете объявление чтоб было видно всем про видеонаблюдение и вперед!
Поддерживаю 100%. Только баальшими букфами объяву пишите. И вешайте обязательно ПЕРЕД входом в кабинет.
igor написав:notar95 написав:Marysia написав:нужно. Не нарушает. Вы делаете объявление чтоб было видно всем про видеонаблюдение и вперед!
Поддерживаю 100%. Только баальшими букфами объяву пишите. И вешайте обязательно ПЕРЕД входом в кабинет.
Не пойдет, табличка должна быть видна на видеозаписи
notar95 написав:igor написав:notar95 написав:Marysia написав:нужно. Не нарушает. Вы делаете объявление чтоб было видно всем про видеонаблюдение и вперед!
Не пойдет, табличка должна быть видна на видеозаписи
Ну, вешайте две, если хотите перестраховаться.
Можно еще заявление взять о согласии на видеосъемку
igor написав:Причем роспись должна быть кровью шоб потом експертиза установила подлинность
Ls7 написав:хтось реально має відеоспостреження у конторі?
Ls7 написав:хтось реально має відеоспостреження у конторі?
igor написав:Ls7 написав:хтось реально має відеоспостреження у конторі?
реально мають всі! ви що не читали зміни що набувають чинності в 2013 році??? Всі нотаріуси будуть підключені централізовано до ІЦ і всі записи будуть зберігатись на їхньому сервері, тащо за ст 8 не преживайте все в надійних руках.
notar95 написав:Ls7 написав:хтось реально має відеоспостреження у конторі?
Вы думаете, что колесо изобретаете?
Если честно, то мое мнение: это вопрос для Малого форума.
notar95 написав:igor написав:Ls7 написав:хтось реально має відеоспостреження у конторі?
реально мають всі! ви що не читали зміни що набувають чинності в 2013 році??? Всі нотаріуси будуть підключені централізовано до ІЦ і всі записи будуть зберігатись на їхньому сервері, тащо за ст 8 не преживайте все в надійних руках.
Причем видеонаблюдение будет установлено даже в туалетах, чтобы исключить любую возможность психологического или физического воздействия на клиента.
igor написав:Не обещали ограничица только рабочим кабинетом
Bella написав:Як раз займаюся питанням встановлення камери в офісі. Бо був на днях випадок прийшов до мене тверезий чоловік, я спокійно пояснила що не так що треба зробити, через деякий час приходить вже НЕтверезий, злий, кинув в мене бамажкою (бо мабуть не все так швидко як би йому хотілося). Чуствую буде погано, бо його вже трясти начало. Під столом вже приготувалася, взяла до рук брелок - визов охорони (толку б від тої охорони - і прийхати не встигла б). Кажу йому - звільніть кабінет інакше визиваю охорону. У мужика одразу пауза, осмісленній взгляд - А шо у Вас даже охорона есть?. Есть говорю. Хвилину мовчки постояв - розвернувся і пішов. Вирішила однозначно треба відеоспостережння, впевнена обява, що ведеться відеоспостереження одразу заставляє фільтрувати БАЗАР, вобщем якось стимулює все таки народ. І собі спокійніше. І хотілося щеб попросити тих колег в кого стоять відеорегастратор чи то камера (не дуже в цьому всьому розбираюся) порадити, що вони купували, скільки орієнтовно коштує.
Bella написав:Як раз займаюся питанням встановлення камери в офісі. Бо був на днях випадок прийшов до мене тверезий чоловік, я спокійно пояснила що не так що треба зробити, через деякий час приходить вже НЕтверезий, злий, кинув в мене бамажкою (бо мабуть не все так швидко як би йому хотілося). Чуствую буде погано, бо його вже трясти начало. Під столом вже приготувалася, взяла до рук брелок - визов охорони (толку б від тої охорони - і прийхати не встигла б). Кажу йому - звільніть кабінет інакше визиваю охорону. У мужика одразу пауза, осмісленній взгляд - А шо у Вас даже охорона есть?. Есть говорю. Хвилину мовчки постояв - розвернувся і пішов. Вирішила однозначно треба відеоспостережння, впевнена обява, що ведеться відеоспостереження одразу заставляє фільтрувати БАЗАР, вобщем якось стимулює все таки народ. І собі спокійніше. І хотілося щеб попросити тих колег в кого стоять відеорегастратор чи то камера (не дуже в цьому всьому розбираюся) порадити, що вони купували, скільки орієнтовно коштує.
Ls7 написав:notar95 написав:Ls7 написав:хтось реально має відеоспостреження у конторі?
Вы думаете, что колесо изобретаете?
Если честно, то мое мнение: это вопрос для Малого форума.
Насправді я ще не зустрічав, тому і питаю
Армани написав:хороший у тебя нотариус
Доктор ZAZ написав:Мой нотариус в особо важных случаях приглашает профессионального оператора. Как на свадьбах.
Всем нравится. Иногда диски у нас на память покупают
Ls7 написав:Доктор ZAZ написав:Мой нотариус в особо важных случаях приглашает профессионального оператора. Как на свадьбах.
Ls7 написав:Доктор ZAZ написав:Мой нотариус в особо важных случаях приглашает профессионального оператора. Как на свадьбах.
Ls7 написав:[Я цікавився цим питанням, але мені відеореєстратор потрібен не для захисту від придурків, а скоріш для того щоб мати докази того, що клієнт до мене приходив...в адекватному стані і підписував документ, якщо раптом він "забуде" це. Я маю на увазі встановлення камери не постійного запису а в ручному режимі, щоб я натиснув кнопку в той час коли людина читає документ і підписує його і виключив...Така апаратура коштує прибл. 200 уе
Золотая Рыбка написав:Автору
Вы только оформляетесь на частника (я в экзаменах подсмотрела)...Не спешите тратить деньги на всякую чушь - в первый день к Вам не полезут многомоллионнопроблемные клиенты. А вот расходов (непредвиденных) очень даже будет много, уж повертье наслово. Не тратьте деньги (если, конечно, Вы не ребенок Рокфеллера) так как ой как не скоро отобъются затраченные средства (тут уж точно поверьте на слово)... А вот когда Вы станете нотариусом и Вас зарегистируют на Малом-Вы найдете очень много тем посвященных и видеосъемке, и судам, и взаимоотношениям с правоохранительными органами. Такая уж практика-на Общем - только трынделка....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів