Номер повідомлення:#28
Per se
» 25 вересня 2008, 18:43
" Нещодавно робила такий договір купівлі продажу. Але зразу попередила подружжя та представника покупця, у разі істотного збільшення майна (перебудови, перепланування), що буде піддержуватися заміною правовстановлюючого документа – договір купівлі-продажу буде замінено свідоцтвом про право власності у зв’язку з істотними змінами, буде знов таки необхідна заява- згода дружини. Вони погодилися. Спочатку брала заяву наступного змісту. З А Я В АЯ, __ ПІБ (чоловіка), цією заявою повідомляю, що грошові кошти, за які буде придбаний житловий будинок з господарськими та побутовими будівлями та спорудами, який розташований в місті --ї області по провулку --, під номером --” (---”), що буде предметом договору купівлі-продажу, належать мені особисто ( відповідно до ст. 57. Сімейного кодексу України). Додатково повідомляю, що перебуваю в зареєстрованому шлюбі з гр. хххх Анатоліївною з 08 жовтня 2004 року та на момент подачі цієї заяви в інших шлюбних фактичних відносинах ні з ким не перебуваю. Шлюбний договір з хххххх., нами не укладався. Зміст ст. 57,60, 62, 74, 97 Сімейного кодексу України мені нотаріусом роз”яснено.Текст цієї заяви мною, прочитаний, її зміст мені зрозумілий.„04” вересня 2008 року ПІДПИС:________________Я, ПІБ (дружини) , цією заявою стверджую той факт, що грошові кошти в сумі --- 000 ( ------------------- тисяч) гривень 00 копійок, за які буде придбаний житловий будинок з господарськими та побутовими будівлями та спорудами, який розташований в місті ххх Київської області по провулку ххххххххху, х(----), під номером ----- ( -------------------, не є спільною сумісною власністю подружжя та належать моєму чоловікові ПІБ (чоловіка) на праві особистої власності, так як набуті ним відповідно до ст. 57 Сімейного кодексу України , а також додатково повідомляю, що шлюбний договір нами не укладався.При цьому, заявляю, що такий правочин відповідає інтересам нашої сім’ї та погоджуюся з тим, щоб умови договору купівлі-продажу вказаного житлового будинку визначалися моїм чоловіком самостійно.[[B]U]Мені нотаріусом роз’яснено , що при подальшому відчуженні придбаного майна ( що вказане вище) моєї згоди, відповідно до ст. 65 СК України не потрібн[/B]о.[/U] Зміст п. 3 ст. 57, 60, 65, 74, 97 Сімейного кодексу України мені нотаріусом роз’яснено.Текст цієї заяви мною, прочитаний, її зміст мені зрозумілий.„04 ” вересня 2008 року ПІДПИС:________________ Мені, ПІБ (набувач), представнику „Продавця” , вищевикладені обставини відомо. “04” вересня 2008 року ПІДПИС:_____________________Посвідчувальний напис.[B]В ДОГОВОРІ КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ПИСАЛА : [/B]- Покупець довів до відома представника Продавця, а представник Продавця взяв до уваги той факт, що грошові кошти , що витрачаються Покупцем на придбання зазначеного житлового будинку за цим договором , не є спільною сумісною власністю подружжя та є його особистою власністю, про що свідчить заява „Покупця” та його дружини, справжність підписів на якій засвідчено приватним нотаріусом ххххххх округу Київської області, ------------ 04.09.2008 року за реєстром № 1,2, 3."