акква написав:Где и что заполнять. Это что, по новой регистрироваться?
да нет, в панеле управления, в профиле введите данные и позвоните Админу
акква написав:Где и что заполнять. Это что, по новой регистрироваться?
акква написав:Да, пожалуйста, номер выставьте админа
Vолодимир написав:Наберіть Адміна 057 714 27 90
zagoruiko написав:Добрий день! А в мене майнула думка а може зареєструватись в соціальних мережах як нотаріус і надавати консультації. як ви думаєте є в цьому сенс хоч і в якості реклами . В нас містечко маленьке повинно спрацювати.
zagoruiko написав:Добрий день! А в мене майнула думка а може зареєструватись в соціальних мережах як нотаріус і надавати консультації. як ви думаєте є в цьому сенс хоч і в якості реклами . В нас містечко маленьке повинно спрацювати.
zagoruiko написав:
Добрий день! А в мене майнула думка а може зареєструватись в соціальних мережах як нотаріус і надавати консультації. як ви думаєте є в цьому сенс хоч і в якості реклами . В нас містечко маленьке повинно спрацювати.
е сенс працювати курьером.....як ви думаєте є в цьому сенс хоч і в якості реклами
Сана написав::-[
Та все Ви вмієте!
Я Вас завжди з задоволенням читаю!
zagoruiko написав:notаrk ви мабуть давно працюєте нотаріусом, і новітні технології даються не всим. І поважати професію нотаріуса перестали з моменту коли збільшили квоти. Я ніколи не думав що таке скажу - що професія нотаріуса не така уже і пристойна якою була раніше. Бо ви самі розумієте що зараз з цього зробили базар. І ті хто давно працює має своїх клієнтів (котрі вас шукали по всих усюдах бо нотаріусів було мало) а тепер нотаріус в кожному домі у молодих менше клієнтів не то му що вони не розумні а тому що вони молоді. І поважаючи Вас молоді нотаріуси і ціну держуть і намагаються не заповнювати рекламами всі газети. От коли ви стали нотаріусом як ви себе рекламували?
zagoruiko написав:notаrk ви мабуть давно працюєте нотаріусом, і новітні технології даються не всим. І поважати професію нотаріуса перестали з моменту коли збільшили квоти. Я ніколи не думав що таке скажу - що професія нотаріуса не така уже і пристойна якою була раніше. Бо ви самі розумієте що зараз з цього зробили базар. І ті хто давно працює має своїх клієнтів (котрі вас шукали по всих усюдах бо нотаріусів було мало) а тепер нотаріус в кожному домі у молодих менше клієнтів не то му що вони не розумні а тому що вони молоді. І поважаючи Вас молоді нотаріуси і ціну держуть і намагаються не заповнювати рекламами всі газети. От коли ви стали нотаріусом як ви себе рекламували?
net.***! написав: notаrkто Вам меньше чим менииииииииии
notаrk написав:net.***! написав: notаrkто Вам меньше чим менииииииииии
Нет, яка різниця, пенсіонери й так))) а що, я на 31 не виглядаю? на всі 41?
net.***! написав:notаrk написав:net.***! написав: notаrkто Вам меньше чим менииииииииии
Нет, яка різниця, пенсіонери й так))) а що, я на 31 не виглядаю? на всі 41?
тю.....я шо такое казала....просто думала шо давно работаете
шановний, в маленьком городе реклама одна: много много хорошо арбайтен. Часто за копейки. Сложные, нестандарные сделки, такие же доверенности, заяви, консультации... читать, изучать, думать. И вот тогда, лет через...половина вашего городка будет знать вас лично, а остальные в лицо. И придёт слава и как следствие деньга солидная. Ну, правда, если рехформы нотариат пилоткой окончательно не накроют к тому времени. А интернет как реклама, да в райцентре...zagoruiko написав:Добрий день! А в мене майнула думка а може зареєструватись в соціальних мережах як нотаріус і надавати консультації. як ви думаєте є в цьому сенс хоч і в якості реклами . В нас містечко маленьке повинно спрацювати.
Доктор ZAZ написав: А интернет как реклама, да в райцентре...
тогда давай уже вай фай бесплатный в зоне полётов дирижаблия. Шоб пенсионеры райцентровские новости со своих айпедов читали и фильмы с Любовью Орловой и Штирлицем скачивалиЛьолік написав:Доктор ZAZ написав: А интернет как реклама, да в райцентре...
Я тут подумываю дирижаблю над своим райцентром подвесить... с консультациями бесплатными на бортах.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів