Просто Piseц написав:Сколько можно? Отдыхать нада.
ага заметно начальнику сказал шо на дачу....жене сказал что идует ко мне на днюху....
вопрос КУДА ИДЁТ ПИСЕЦ У СУББОТУ????
Просто Piseц написав:Сколько можно? Отдыхать нада.
net.***! написав:Просто Piseц написав:Сколько можно? Отдыхать нада.
ага заметно начальнику сказал шо на дачу....жене сказал что идует ко мне на днюху....
вопрос КУДА ИДЁТ ПИСЕЦ У СУББОТУ????
Ксюня написав:а потом ПАНАДЗЕЛЬНИК
Просто Piseц написав:Ксюня написав:а потом ПАНАДЗЕЛЬНИК
эх..... да =)) Ну мне работать нравится...... архивчик... немного отдохнуть... чайки погонять... начальна хорошая
Dali написав:Просто Piseц написав:Ксюня написав:а потом ПАНАДЗЕЛЬНИК
эх..... да =)) Ну мне работать нравится...... архивчик... немного отдохнуть... чайки погонять... начальна хорошая
Так ненавязчиво підлизався.
Dali написав:нет, ксюня і Даша.
Dali написав:хватить того, що нет з ксюнею знайомі
Dali написав:Підкажіть, будь ласка, як сканований листочок перетворити в вордовський документ? Коли ми скануємо, то в нас виходить, а тут дочка прислала і каже передрукуй.
потом открываете Файнридер.
net.***! написав:потом открываете Файнридер.
Dali написав:Там, як виявилось фотографії, але моя помічниця шось там наклацала по якихось програмах, показувала мені, але це вища математика.
Просто Piseц написав:net.***! написав:потом открываете Файнридер.
Че тут такого? Ебби фан ридер. Програма такая.Dali написав:Там, як виявилось фотографії, але моя помічниця шось там наклацала по якихось програмах, показувала мені, але це вища математика.
А вы спрашиваете! ваша помощьница все норм шарит и так!
Dali написав:Просто Piseц написав:net.***! написав:потом открываете Файнридер.
Че тут такого? Ебби фан ридер. Програма такая.Dali написав:Там, як виявилось фотографії, але моя помічниця шось там наклацала по якихось програмах, показувала мені, але це вища математика.
А вы спрашиваете! ваша помощьница все норм шарит и так!
Так хто ж знав! Зразу сказала, що не знає, а потім методом научного тику в неї вийшло!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів