Форум

Інформаційний ресурс

заявление от несовершенолетней о принятии гражданства другого государства

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Нота » 28 вересня 2006, 13:22

Кто делал заявление от несовершенолетней о принятии гражданства другого государства (в посольство)?Мне очень нужно дать определённий ответ, а у нас никто не делал. Заранее спасибо.
Нота

Повідомлення: 324
Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 9 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Natalya_G » 28 вересня 2006, 18:21

Уточніть, будь ласка, що саме Ви маєте на увазі? Це (1) заява про вихід неповнолітнього з громадянства України чи (2) декларація про те, що дитина є іноземцем?
Natalya_G

Повідомлення: 494
Дякував (ла): 317 раз.
Подякували: 34 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Ex lege » 28 вересня 2006, 18:28

Знайшла зразок у себе в архіві, але ніколи такого не робила.Відділ паспортної, реєстраційноїроботи управління Міністерствавнутрішніх справ Українив Одеській області.Гр. Дукова Дмитра Сергійовича____________діє за згодою своєї матері ДуковоїАнжели Борисівни, що мешкає в м.Одесі по вул. Ювілейній, 56, кв. 7ЗАЯВАЯ, Дуков Дмитро Сергійович, даю свою згоду на виїзд із України на постійне місце проживання (та прийняття американського громадянства) за кордон до Сполучених Штатів Америки разом з моєю матірю.Третього серпня дві тисячі шостого року.ПІДПИС: ____________________________________________Я, Дукова Анжела Борисівна, що мешкаю в м. Одесі по вул. Ювілейній, 56, кв. 7, даю згоду на підписання цією заяви моїм неповнолітнім сином Дуковим Дмитром Сергійовичем, 23 травня 1989 року народження.ПІДПИС:_____________________________________________-
Ex lege

Повідомлення: 1706
Дякував (ла): 933 раз.
Подякували: 846 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Нота » 28 вересня 2006, 19:19

Ребёнок будет принимать гражданство Росии, так как мать гр.Росии, отец гр. Украины, а ребёнок родился здесь и ему нужно сменить гражданство.И мам просит сделать заявление о принятии им гражданства Росийской Федерации.
Нота

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Natalya_G » 28 вересня 2006, 21:22

"Очевидно, тут мова йде про вихід з громадянства України, щоб потім набути громадянство РФ. Якщо так, то клопотати про вихід дитини з громадянства України буде мати, а неповнолітній повинен подати заяву про згоду на вихід з громадянства такого змісту: ЗАЯВА про згоду дитини віком від 14 до 18 років на вихід з громадянства України Мені, ______________________________________________________, (прізвище, ім'я, по батькові дитини віком від 14 до 18 років)відомо, що _______________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові одного з батьків чи усиновителя дитини)звернувся (звернулася) із заявою про оформлення мені виходу згромадянства України відповідно до частини _____________ статті 18Закону України ""Про громадянство України"". У зв'язку з цим я підтверджую свою згоду на вихід згромадянства України. ___ _______________ 20__ року __________________ (власний підпис)"
Natalya_G

Повідомлення: 494
Дякував (ла): 317 раз.
Подякували: 34 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Passer » 29 вересня 2006, 11:54

НотаАбразець заявления про принятие российского гражданства лучше взять с росийских сайтов. Или пускай клиенты дадут образець. Потому что чиновники - которые будут принимать это заявление в России - мало отличаются от наших и следовательно будут требовать такое заявление по определенной форме (утвержденной или для них привычной) в противном случае - не примут.
Passer

Повідомлення: 2397
Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 475 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Нота » 29 вересня 2006, 19:26

Спасибо, Passer, я как чувствовала и так же им ответила, что пусть дадут образец, который для них пройдёт.
Нота

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів