Alexandra_L написав:Подскажите, кто делал? что мы себе оставляем?
OLNIK написав:Alexandra_L написав:Подскажите, кто делал? что мы себе оставляем?
Кожен раз, коли хочемо вчинити нотаріальну дію, читаємо ст.34 Закону про нотаріуса, знаходимо цю дію і вчиняємо
її згідно з порядком вчинення, у ньому написано, що собі залишаємо.
Alexandra_L написав:OLNIK написав:Alexandra_L написав:Подскажите, кто делал? что мы себе оставляем?
Кожен раз, коли хочемо вчинити нотаріальну дію, читаємо ст.34 Закону про нотаріуса, знаходимо цю дію і вчиняємо
в ст. 34 Закону України про нотаріат, такої дії немає. і я не знайшла де описано, як таке Свідоцтво видавати, але в наших додатках є посвідчувальний напис, форма № 23.
Вот в том-то и вопрос...?ill be notarius написав: А вот в порядке действительно нет.
Доктор ZAZ написав:Alexandra_L написав:Подскажите, кто делал? что мы себе оставляем?
фотографии особы
1. в 16 лет
2. в 45 лет
3. на момент выдачи свидоцтва
OLNIK написав:Alexandra_L написав:Подскажите, кто делал? что мы себе оставляем?
Alexandra_L, те що є форма і є стаття про вчинення, не означає, що ми дію вчиняємо, якщо її ні у переліку дій нема, ні механізм вчинення порядком не встановлений.
Це компетенція органів державної міграційної служби, видавати документи з фотками.
Мало нам чужих функцій, давайте, ще функції паспортних служб будемо виконувати.
Що таке взагалі тотожність? це подібність, чи це одне і те ж?
Оленка Справедлива написав:Alexandra_L, такої дії фактично вже не існує. Через недолугість наших законотворців з переліку в ст. 34 цю дію забрали, а саму статтю 82 забрати забули, але з 01.01.2013 року набуває чинності ЗУ № 5208, яким ця помилка буде усунена.
Alexandra_L написав:Оленка Справедлива написав:Alexandra_L, такої дії фактично вже не існує. Через недолугість наших законотворців з переліку в ст. 34 цю дію забрали, а саму статтю 82 забрати забули, але з 01.01.2013 року набуває чинності ЗУ № 5208, яким ця помилка буде усунена.
Тобто Ви вважаєте, що ми не маємо права цього робити і якщо до Вас звернеться людина для видачі такого Свідоцтва, Ви відмовите?
Alexandra_L написав:[Тобто Ви вважаєте, що ми не маємо права цього робити і якщо до Вас звернеться людина для видачі такого Свідоцтва, Ви відмовите?
Доктор ZAZ написав:Интересно, а гражданин какой страны обратился за сим чудо-нотдействием?
Alexandra_L написав:Доктор ZAZ написав:Интересно, а гражданин какой страны обратился за сим чудо-нотдействием?
гражданин Украины. подает документы на работу в другую страну
и я бы не клеил фото а прошивал бы...
Scarlett написав:Кожен раз, коли хочемо вчинити нотаріальну дію, читаємо ст.34 Закону про нотаріуса, знаходимо цю дію і вчиняємо
что тут еще добавить.
блин, ну даже на семинарах у нас разьясняли тем кто не читает закон что нет теперь уже такого действия....
Scarlett написав:и я бы не клеил фото а прошивал бы...
или єто шутка или я хочу єто видеть
OLNIK написав:Alexandra_L написав:Оленка Справедлива написав:Alexandra_L, такої дії фактично вже не існує. Через недолугість наших законотворців з переліку в ст. 34 цю дію забрали, а саму статтю 82 забрати забули, але з 01.01.2013 року набуває чинності ЗУ № 5208, яким ця помилка буде усунена.
Тобто Ви вважаєте, що ми не маємо права цього робити і якщо до Вас звернеться людина для видачі такого Свідоцтва, Ви відмовите?
Ми ж не видаємо свідоцтва одному із подружжя за спільною заявою, хоча і стаття в законі є.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів