net.***! написав:тут меня тоже вопрос интерисует если я официально юристконсультом человека беру то мне сертификацию надо проходить или нет
Верона написав:Всім привіт!!! у зв"язку з нашими новими змінами не знаю що робити зі своїм помічником. На жаль, мій помічник має лише 2 роки юридичного стажу. Розумію, що треба переводити на іншу посаду. Хто як справився з цим? Ніде не знаходжу вимог до консультанта і не знаю, чи йтиме саме юридичний стаж при цьому, бо через рік, якщо нічого знов не зміниться, я спокійно переведу її на помічника.
Нотаріусом може бути громадянин України, який має повну вищу
юридичну освіту, володіє державною мовою, має стаж роботи у сфері
права не менш як шість років, з них помічником нотаріуса або
консультантом державної нотаріальної контори - не менш як три роки, склав кваліфікаційний іспит і отримав свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю. Не може бути нотаріусом особа, яка має судимість, обмежена у дієздатності або визнана
недієздатною за рішенням суду.
Сана написав:Только при этом Вы не забудьте сами сдать свое свидетельство и печать, если у Вас, случайно, ДО нотариата нет шести лет стажа работы в сфере права и из них трех - помощником:
Ксюня написав:Доброе утро!!! Ты работаешь?
Просто Piseц написав:Ксюня написав:Доброе утро!!! Ты работаешь?
Доброе. В поте лица
пристрелить. Шоб не мучалсяу зв"язку з нашими новими змінами не знаю що робити зі своїм помічником.
net.***! написав:Просто Piseц написав:Ксюня написав:Доброе утро!!! Ты работаешь?
Доброе. В поте лица
может вам селекторную связь подарить .....а то как то странненько абчаетесь
ЕЛЕНА написав:Я приняла помощника в октябре 2011 года. У нее есть высшее экономическое и сейчас 3 курс НУЮАУ. Никого не собираюсь никуда переводить!!! Весь этот бред что несут представители УЮ по меньшей мере НЕЗАКОНЕН.
олюко написав:У меня у помощника не хватало 4 месяца, так что перевела на 4 месяца в консультанты, как не прискорбно, тем более, что помощником у меня невестка, зато некоторым стажистам всего хватает сразу после окончания института
Doroty написав:А цікаво, секретар приватного нотаріуса - ця посада буде заліковуватися до загального юр.стажу ???
Сана написав:Doroty написав:А цікаво, секретар приватного нотаріуса - ця посада буде заліковуватися до загального юр.стажу ???
Юридичного?
Ні, звичайно!
Сана написав:олюко написав:У меня у помощника не хватало 4 месяца, так что перевела на 4 месяца в консультанты, как не прискорбно, тем более, что помощником у меня невестка, зато некоторым стажистам всего хватает сразу после окончания института
А что - в классификаторе профессий есть профессия "консультант частного нотариуса"?
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]