Ls7 написав:Чув, що в нотаріусів Київських проблеми великі через неї ...це правда?
Армани написав:Ls7 написав:Чув, що в нотаріусів Київських проблеми великі через неї ...це правда?
да нет, все нормально, клиенты сервисом довольны, а у нас нотариатов на карточках минусы, но я думаю что вы тоже для людёв работаете, а не ради корысти, да?
Доктор ZAZ написав:Нормально всё.
Внес на карточку 80 тыс. грн. Пять доверенностей и денег нет....
Позвонил в Приват, сказали проблемы с компьютером, виновный уволен...
Предложили в качестве компенсации кредит на 80 тыс. с льготной ставкой 120% годовых.
Думаю вот, заманчивое предложение, правда?
А послугой кристуваца можно, в привате так сказали
Ls7 написав:треба було 8 млн. внести відразу, щоб лишній раз не бігати
Per se написав:Ls7 написав:треба було 8 млн. внести відразу, щоб лишній раз не бігати
это типа подебка?
Per se написав:Ls7 написав:треба було 8 млн. внести відразу, щоб лишній раз не бігати
это типа подебка?
notаrk написав:маєте банки поряд? от і користуйтесь ними. жартівливій форму написали відповідь. Ви не зрозуміли ще? хоча кожен вирішує сам. на малому форумі є ціла тема, гляньте -там безліч відгуків
notаrk написав:завтра подзвоніть да адміністратора і спитайте чому, можливо, Ви просто не внесли повністю свої дані в анкету.
notаrk написав:завтра Володимир побачить це повідомлення і допоможе
notаrk написав:Admin-Юкон » 25 серпня 2011, 08:51
Шановні користувачі сайту Юридичний радника!
Якщо у когось виникали та досі є невирішеними питання з підключення до Малого форуму чи проблеми зі входом до нього, зверніться до адміністратора, за телефонами (057)714-27-90 чи 714-00-38. З 9.00 до 15.00.
Ls7 написав:notаrk написав:завтра Володимир побачить це повідомлення і допоможе
а як на рахунок платежів? можна чи ні?
notаrk написав:пробуйте завтра ще з 9 до 15. Якщо ви нотаріус-зайдете і почитаєте відповіді та думки не тільки з приводу Вашого питання. скажу за себе-приватом не користуюсь, карточки не брала, поряд є ощадбанк, мені зручно так.Зав господарством правий-як кому вигідно, головне, щоб результат був нормальний)))
Зав.господарством написав:Ls7 написав:notаrk написав:завтра Володимир побачить це повідомлення і допоможе
а як на рахунок платежів? можна чи ні?
Платите как хотите -
Гоняйте людей в кассу, или
Ходите, носите деньги за людей
Или через нотариальные платежи.....
Или, как я, платите то что возлагается на нотаря, через Приват 24, а то что за заявою граждан, они ходят платят в кассу....
Okta написав:ні разу не користувалась послугою "нотаріальні платежі", даю клієнтам платіжку, банки поруч, самі йдуть і сплачують.
lsm-7 написав:Okta написав:ні разу не користувалась послугою "нотаріальні платежі", даю клієнтам платіжку, банки поруч, самі йдуть і сплачують.
а на вихідні?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів