Номер повідомлення:#8
Belaya
» 04 лютого 2008, 19:35
А якщо розглядати предмет договору у наступному аспекті: Цитую: [qoute]1. Предмет договору. 1.1. За цим Договором Повірений зобов'язується від імені і за свій рахунок здійснити стосовно транспортного засобу марки /моделі/ ХХХХХХ, випуску 19ХХ року, тип ТЗ – ХХХХХХ, реєстраційний номер ХХХХХХ, зареєстрований Н-ким МРЕВ (04) ДАІ Д-ської області ХХ.ХХ.ХХХХ року наступні юридичні дії: представляти мої інтереси, в тому числі у відповідних органах з питань господарського управління, в тому числі в разі внесення змін до свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, зміни кольору чи заміни агрегатів, ремонтом, визначати на власний розсуд місце стоянки ТЗ, при втраті свідоцтва про реєстрацію – одержати відповідний правовстановлюючий документ чи дублікат проводити технічний огляд ТЗ, бути представником на підприємствах технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів укладати договори обов`язкового страхування цивільної відповідальності, укладати, якщо буде необхідність, від мого імені договори про відшкодування завданої шкоди, одержувати за такими правочинами грошові суми у розмірах згідно із калькуляціями, актами, експертними висновками тощо. Сплачувати від мого імені належні платежі, дорожні збори.[qoute] Чи має право на існування такий договір?