Б.В.Ю. написав:Договір про поділ майна, що є у спільній частковій власності, я його реєструю в ДРРП, ви реєструє реєстраційна служба. Старе право власності зареєстровано в ДРРП, я хочу зареєструвати поділ, але реєстраційна служба в нашому районі каже, що вони реєструють...Виходить, що я нічого не реєструю????? Але почитавши Методичні рекомендації щодо порядку державної реєстрації речових прав у разі поділу або виділу частки з об єкта нерухомого майна.....від 11.12.2012 року ...написано якось не зрозуміло, кожний розуміє по різному. Як взагалі на практиці?
Б.В.Ю. написав:А у нас навпаки...вони реєструють, відкривають два розділи і видають Свідоцтво про право власності на нерухоме майно...Виходить, що я посвідчую тільки договір про поділ, але я хочу його реєструвати...
Б.В.Ю. написав:Договір про поділ майна, що є у спільній частковій власності, я його реєструю в ДРРП, ви реєструє реєстраційна служба. Старе право власності зареєстровано в ДРРП, я хочу зареєструвати поділ, але реєстраційна служба в нашому районі каже, що вони реєструють...Виходить, що я нічого не реєструю????? Але почитавши Методичні рекомендації щодо порядку державної реєстрації речових прав у разі поділу або виділу частки з об єкта нерухомого майна.....від 11.12.2012 року ...написано якось не зрозуміло, кожний розуміє по різному. Як взагалі на практиці?
olya02 написав:Б.В.Ю. написав:А у нас навпаки...вони реєструють, відкривають два розділи і видають Свідоцтво про право власності на нерухоме майно...Виходить, що я посвідчую тільки договір про поділ, але я хочу його реєструвати...
для нотариуса классно
только я не считаю, что это правильно
Б.В.Ю. написав:В нас також....В висновоку щодо технічної можливості поділу об'єкта нерухомого майна - зазначається нова адреса відповідно до рішення виконавчого комітету про нову адресу...
TESS написав:А подскажите, пожалуйста, неоднократно слышу, что нотариусы отказывают удостоверять договор о разделе имущества супругов. И ни от кого не могу добиться, почему? в Чём тут дело?
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]