Форум

Інформаційний ресурс

ПОДІЛ МАЙНА, ЩО Є У СПІЛЬНІЙ ЧАСТКОВІЙ ВЛАСНОСТІ

ПОДІЛ МАЙНА, ЩО Є У СПІЛЬНІЙ ЧАСТКОВІЙ ВЛАСНОСТІ

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Б.В.Ю. » 20 вересня 2013, 13:41

Договір про поділ майна, що є у спільній частковій власності, я його реєструю в ДРРП, ви реєструє реєстраційна служба. Старе право власності зареєстровано в ДРРП, я хочу зареєструвати поділ, але реєстраційна служба в нашому районі каже, що вони реєструють...Виходить, що я нічого не реєструю????? Але почитавши Методичні рекомендації щодо порядку державної реєстрації речових прав у разі поділу або виділу частки з об єкта нерухомого майна.....від 11.12.2012 року ...написано якось не зрозуміло, кожний розуміє по різному. Як взагалі на практиці?
Б.В.Ю.

Re: ПОДІЛ МАЙНА, ЩО Є У СПІЛЬНІЙ ЧАСТКОВІЙ ВЛАСНОСТІ

Номер повідомлення:#2

Повідомлення olya02 » 20 вересня 2013, 13:56

Б.В.Ю. написав:Договір про поділ майна, що є у спільній частковій власності, я його реєструю в ДРРП, ви реєструє реєстраційна служба. Старе право власності зареєстровано в ДРРП, я хочу зареєструвати поділ, але реєстраційна служба в нашому районі каже, що вони реєструють...Виходить, що я нічого не реєструю????? Але почитавши Методичні рекомендації щодо порядку державної реєстрації речових прав у разі поділу або виділу частки з об єкта нерухомого майна.....від 11.12.2012 року ...написано якось не зрозуміло, кожний розуміє по різному. Як взагалі на практиці?

Как-то странно, действие то с недвижимым имуществом происходит - у Вас появится два новых объекта, следовательно и регистрацию должен проводить нотариус... *DONT_KNOW*
У нас бы РС отказались такое делать *PARDON*
olya02

Повідомлення: 5486
Дякував (ла): 13742 раз.
Подякували: 16878 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Б.В.Ю. » 20 вересня 2013, 14:01

А у нас навпаки...вони реєструють, відкривають два розділи і видають Свідоцтво про право власності на нерухоме майно...Виходить, що я посвідчую тільки договір про поділ, але я хочу його реєструвати...
Б.В.Ю.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення olya02 » 20 вересня 2013, 14:11

Б.В.Ю. написав:А у нас навпаки...вони реєструють, відкривають два розділи і видають Свідоцтво про право власності на нерухоме майно...Виходить, що я посвідчую тільки договір про поділ, але я хочу його реєструвати...

для нотариуса классно :-D
только я не считаю, что это правильно :)
olya02

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Букет роз » 25 вересня 2013, 16:10

Б.В.Ю. написав:Договір про поділ майна, що є у спільній частковій власності, я його реєструю в ДРРП, ви реєструє реєстраційна служба. Старе право власності зареєстровано в ДРРП, я хочу зареєструвати поділ, але реєстраційна служба в нашому районі каже, що вони реєструють...Виходить, що я нічого не реєструю????? Але почитавши Методичні рекомендації щодо порядку державної реєстрації речових прав у разі поділу або виділу частки з об єкта нерухомого майна.....від 11.12.2012 року ...написано якось не зрозуміло, кожний розуміє по різному. Як взагалі на практиці?

у вас з'явились нові об'єкти, чи ви просто розділили між співвласниками об'єкти нерухомого майна?
Букет роз

Повідомлення: 54
Дякував (ла): 16 раз.
Подякували: 29 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Букет роз » 25 вересня 2013, 16:12

olya02 написав:
Б.В.Ю. написав:А у нас навпаки...вони реєструють, відкривають два розділи і видають Свідоцтво про право власності на нерухоме майно...Виходить, що я посвідчую тільки договір про поділ, але я хочу його реєструвати...

для нотариуса классно :-D
только я не считаю, что это правильно :)

якщо там з'являються 2 нових об'єкти, то в них будуть нові адреси, ви будете їх самостійно вигадувати??))
Букет роз

Повідомлення: 54
Дякував (ла): 16 раз.
Подякували: 29 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Б.В.Ю. » 26 вересня 2013, 12:49

Для поділу я биру Висновок щодо технічної можливості поділу об'єкта нерухомого майна - в якому вже зазанчається дві адреси, а адреси я сама не вигадую, так як це не в моїх повноваженнях.....
Б.В.Ю.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Belaya » 26 вересня 2013, 14:22

А нам виконавчий комітет виносить рішення про присвоєння адреси
Belaya

Повідомлення: 10
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Б.В.Ю. » 26 вересня 2013, 15:13

В нас також....В висновоку щодо технічної можливості поділу об'єкта нерухомого майна - зазначається нова адреса відповідно до рішення виконавчого комітету про нову адресу...
Б.В.Ю.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення olya02 » 26 вересня 2013, 17:45

Б.В.Ю. написав:В нас також....В висновоку щодо технічної можливості поділу об'єкта нерухомого майна - зазначається нова адреса відповідно до рішення виконавчого комітету про нову адресу...

однозначно, сами ничего не придумываем *OK*
olya02

Номер повідомлення:#11

Повідомлення TESS » 25 січня 2014, 14:00

А подскажите, пожалуйста, неоднократно слышу, что нотариусы отказывают удостоверять договор о разделе имущества супругов. И ни от кого не могу добиться, почему? в Чём тут дело?
TESS

Повідомлення: 9
Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Nonna » 27 січня 2014, 14:00

TESS написав:А подскажите, пожалуйста, неоднократно слышу, что нотариусы отказывают удостоверять договор о разделе имущества супругов. И ни от кого не могу добиться, почему? в Чём тут дело?

зажрались нотариусы....а Вы к помошникам.... :-)
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]