Номер повідомлення:#1
dvita
» 06 лютого 2008, 16:41
Уважаемые коллеги, особенно Харьковчане, скажите пожалуйста свое мнение относительно этой доверенности. Пришли клиенты-харьковчане и утверждают, что нотариусы у них делают такие без проблем, хоты как по мне, то полный маразм и в будущем прямая дорога в судДОВІРЕНІСТЬКиївська область, ___ лютого дві тисячі восьмого рокуЯ, М____________І________І_______, ідент. код_____що мешкаю: _________у випадку невиконання мною зобов'язань за договором кредиту №___ від ______2007 року, укладеного між мною та Кредитною спілкою «АВ», та на підставі договорів іпотеки, посвідчених приватним нотаріусом Харківського міського нотаріального округу ___________11.11.2222р. реєстр. №00 та 11.11.1111р. реєстр. №00, цією довіреністю УПОВНОВАЖУЮ ___________________________, ідентифікаційний номер __________, що проживає за адресою: ___________________, примусово реалізувати за ціну в розмірі або заставної вартості предметів іпотеки, визначеної у вищевказаних договорах іпотеки, або визначеної на підставі оцінки майна, що підготовлена незалежним суб’єктом оціночної діяльності, у порядку, передбаченому чинним законодавством і з додержанням при цьому відповідних вимог і правил, передані в іпотеку мною Кредитній спілці «АВ» належні менi:- земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,00 га, що знаходиться за адресою: -------------- та - об'єкт незавершеного будівництва, а саме: будинок (недобудований) житловий 20% (вісімдесят відсотків) з господарськими будівлями та спорудами, що розташований на даній земельній ділянці (будинок (недобудований) житловий 20% (вісімдесят відсотків), загальною площею 1,1 кв.м., з господарськими будівлями та спорудами, являє собою недобудований житловий 10% відсотків та надвірні будівлі: ---------------, а також сплачувати комунальнi та iншi платежi.Право на вчинення дій, пов'язаних з реалізацією вищевказаних земельної ділянки та/або об'єкту незавершеного будівництва на підставі цієї довіреності, виникає у представника через два робочих дня з моменту отримання мною від КС «АВ» повідомлення-вимоги про сплату заборгованості (або усунення порушень) за умови невиконання мною зобов'язань за договором кредиту №000 від ---- року або за договорами іпотеки, посвідченими приватним нотаріусом --- міського нотаріального округу __11.11.2222р. реєстр. №00.За цією довіреністю представник з вказаного строку має також право одержувати від уповноважених органів і організацій необхідні для відчуження довідки та документи, включаючи заяви, представляти мої інтереси у відповідних уповноваженних органах, які за законом мають право на оформлення відчуження майна, укладати та підписувати договори завдатку, договори авансу, попередні договори, або аналогічні до них договори, договори купівлі-продажу, одержати належні мені від продажу кошти, повернути мені кошти, виручені від продажу майна, за винятком сум, належних з мене по договору кредиту та витрат пов'язаних з реалізацією майна, а також виконувати всі інші юридично значимі дії, пов'язанi з виконанням цієї довіреності. Пiдпис: ____________________________________________________________