Форум

Інформаційний ресурс

Посвідчення договору по довіреності

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Во как... » 06 грудня 2005, 20:20

"Думаю, що Ви, Ігоре, не зовсім праві. Окрім довіреностей, посвідченних посольсьтвами, консульсьтвами (ст. 38 ЗУ ""Про нотаріат""), які не вносяться до Реєстру і не можуть бути внесеними, існують ще довіреності, які посвідчуються сільськими радами (ст. 37 ЗУ ""Про нотаріат""), які так само не вносяться до реєстру. Закон ""Про нотаріат"" ніхто не відміняв і ці положення змінено не було. Я вважаю, що немає ніяких причин для відмови у посвідченні такого договору по довіреності, якщо, звичайно, довіреність складена правильно (є підпис, відповідний посвідчувальний напис , реєстровий №). А те, що такі довіреності нотаріус має право приймати, це точно, інша справа, що деякі нотаріуси принципово не приймають такі довіреності, то це вже особиста справа кожного. Особисто я піднімала це питання на рівні відділу нотаріату і отримала позитивну відповідь, щодо таких документів."
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення viktor » 08 грудня 2005, 19:13

Согласен с Мариной и частично с Игорем. Я делаю так: если в доверенности есть реквизиты нотариуса - то звоню в Росию и проверяю доверенность. Если нет реквизитов - доверенность не принимаю.В данном случае по справочнику можно было бы узнать телефон консульского отдела и всётаки дозвониться.
viktor

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Barak OBAMA » 14 грудня 2005, 17:44

Случай весьма подозрительный. Приналичии такого количества нотариусов в Киеве человек пошел делать доверенность в Посольство другой страны. Не для того ли, чтобы сгладить некоторые шероховатости ситуации, при которой делается доверенность?
З повагою!
Barak OBAMA

Повідомлення: 1047
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 299 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Таня » 16 грудня 2005, 15:34

потрібно ознайомитись з правилами вичнення нотаріальних дій консульствами Росії, чи мають вони право вчиняти на території України нотаріальні дії для громадян України, а не своїх громадян, а ще (хоча це не вихід) -перезвонити в консульство, і поцікавитись. В Інтернеті не проблема знайти таку інструкцію чи правила. Я згідна з Ч., мене би це насторожило з тих же підстав.
Таня

Повідомлення: 7219
Дякував (ла): 21399 раз.
Подякували: 6258 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Таня » 16 грудня 2005, 15:34

потрібно ознайомитись з правилами вичнення нотаріальних дій консульствами Росії, чи мають вони право вчиняти на території України нотаріальні дії для громадян України, а не своїх громадян, а ще (хоча це не вихід) -перезвонити в консульство, і поцікавитись. В Інтернеті не проблема знайти таку інструкцію чи правила. Я згідна з Ч., мене би це насторожило з тих же підстав.
Таня

Повідомлення: 7219
Дякував (ла): 21399 раз.
Подякували: 6258 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів