shmigelsky написав:Мені в управлінні казали що потрібно роздруковувати. я ще з 1 серпня так і роблю.
Ксюня написав:у меня вообще не работает...не пущает и всё...
Bella написав:Ксюня написав:у меня вообще не работает...не пущает и всё...
А Ви зареєструвались??? Мене теж не пущало поки сама не покопалась на сайті фондуДМ і не знайшла, що треба про себе їм на імейл відіслати табличку з даними, і тільки після їх повідомлення про мою реєстрацію я змогла туди зайти. А стосовно перевірки, дійсно просто роздруковуєш, мікроскопічна табличка получається. Я зробила прінтскрін, так хоча б щось видно.
Наталия написав:Дорогие форумчане!
Подскажите, пожалуйста, существует ли необходимость распечатывать результаты проверки?
Bella написав:Ксюня написав:у меня вообще не работает...не пущает и всё...
А Ви зареєструвались??? Мене теж не пущало поки сама не покопалась на сайті фондуДМ і не знайшла, що треба про себе їм на імейл відіслати табличку з даними, і тільки після їх повідомлення про мою реєстрацію я змогла туди зайти. А стосовно перевірки, дійсно просто роздруковуєш, мікроскопічна табличка получається. Я зробила прінтскрін, так хоча б щось видно.
Олена написав:Нонна, мені вдавалося. Така маленька табличка у верхньому лівому куті роздруковується.
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]