morrena написав:Якщо виписка строком не більше місяця, ми витяг не вимагаємо.
Nonna написав:morrena написав:Якщо виписка строком не більше місяця, ми витяг не вимагаємо.
да . что вы говорите.....сегодня получили выписку . а завтра новый власник....в Вытяге так и пишут - станом на 25.12.2013 ...он уже станом на 26 -модеь не быть тем кем был станом на 25....ну, ничего страховка то ведь есть....
Nonna написав:morrena написав:Якщо виписка строком не більше місяця, ми витяг не вимагаємо.
да . что вы говорите.....сегодня получили выписку . а завтра новый власник....в Вытяге так и пишут - станом на 25.12.2013 ...он уже станом на 26 -модеь не быть тем кем был станом на 25....ну, ничего страховка то ведь есть....
Dali написав:Nonna написав:morrena написав:Якщо виписка строком не більше місяця, ми витяг не вимагаємо.
Ой, я вас прошу. Взяли витяг і тут же подали зміни на реєстрацію. В нас без блату дають витяг через 3 чи 5 днів. А дату ставлять коли подана заявка. І виходить така фігня - взяли витяг, а він вже старий. Захочуть надурити - надурять, ви і не замітите.
Як ми раніше без витягів жили?
Мені найбільше подобається, коли я сама беру інформаію з реєстра.Тоді я точно знаю, що вона така на цю хвилину. Особливо, коли клієнти не постійні. Бо за постійних я не переживаю.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів