Номер повідомлення:#13
ЮрВест
» 21 лютого 2008, 14:22
Я включаю до договору купівлі-продажу такі положення: [qoute]9. Продаж квартири за домовленістю сторін вчиняється за 90900,00 (дев’яносто тисяч дев’ятсот) гривень 00 копійок, з яких 15150,00 (п’ятнадцять тисяч сто п’ятдесят) гривень 00 копійок Покупець сплачує Продавцю під час підписання цього договору. Своїм підписом під цим договором я, Семенов Михайло Дмитрович підтверджуємо факт часткового розрахунку за відчужувану квартиру в сумі 15150,00 (п’ятнадцяти тисяч ста п’ятдесяти) гривень 00 копійок та отримання від Пузікової Ольги Василівни вказаної суми. Решту коштів розрахунку в сумі 75750,00 (сімдесяти п’яти тисяч сімсот п’ятдесяти) гривень 00 копійок, Покупець зобов’язується, і Продавець погоджується з цим, сплатити Продавцю не пізніше тридцятого листопада дві тисячі сьомого року. Остаточний розрахунок за проданий будинок підтверджується письмовою заявою Продавця, що є невід’ємною частиною цього договору, справжність підпису на якій засвідчується нотаріально. За згодою сторін розрахунок може провадитися і в іншому порядку, а також раніше зазначеного у цьому пункті договору строку. 10. Продавець, підписуючись під цим договором, погоджується на можливу іпотеку вказаної квартири до остаточного розрахунку за неї. Відповідна заява зберігається в справах нотаріуса ХХХХХХХХ О.О. 21. Згідно до статей 210, 640 Цивільного кодексу України, цей Договір підлягає державній реєстрації, після чого у Покупця виникає право власності на квартиру. Сторони домовились, що момент остаточного розрахунку за відчужувану квартиру та її передачі від Продавця Покупцю не змінює вказаного в попередньому абзаці моменту виникнення права власності Покупця на відчужувану квартиру. Я, Продавець, погоджуюсь на реєстрацію за Пузіковою Ольгою Василівною права власності на квартиру, що є предметом цього договору у відповідному органі реєстрації прав власності на нерухоме майно після державної реєстрації цього правочину. Порядок реєстрації права власності за Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, затвердженого Наказом Міністерства юстиції України від 07.02.2002 року за № 7/5 мені, Покупцю нотаріусом роз’яснено.[qoute]
Кто не хочет - тот ищет причины, кто хочет - ищет возможности.