Форум

Інформаційний ресурс

Зруйнований будинок

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Дерек » 20 лютого 2008, 14:08

Доброго дня, колеги. Таке питання, може хто щось підскаже: є частина будинку на неприватизованій землі мого клієнта, інша частина у власності сторонньої людини. Клієнт з якогось безглуздя зруйнував свою частину ( там нічого правда живого не було в ній... ) і збудував на цій землі гараж. Тепер хоче приватизувати землю. Я відмовив. У кого є якісь думки з даного приводу, поділіться будь ласка, буду дуже вдячний.
Дерек

Номер повідомлення:#2

Повідомлення ТТК. » 21 лютого 2008, 13:14

Дерек! В БТІ в інветарізаційній справі значиться частина будинку Ваша та Вашого [qoute]безглузднього[qoute] співвласника. Питання, то як він побудував гараж іменно на місті де значиться будинок? Що каже БТІ та УПРАВА ЗЕМЕЛНИХ реурсів? Яким чином він узаконив цей гараж? Яким чином можна відірвати частину будинку для побудови гаражу, якщо даже частина будинку доведена до непригодності для проживання. Вам необхідно звернутися в Управління Земельних Ресурсів з заперечнням про приватизацію ним земельної ділянки, так як він самовілно зніс частину будинку та самовільно збудував гараж, та в суд про признання забудови гаражу не дійсним, свою частину землі приватизувати.
ТТК.

Повідомлення: 1631
Дякував (ла): 1114 раз.
Подякували: 1058 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Дерек » 21 лютого 2008, 17:48

ТТКДякую, але трохи не так. Гараж не узаконений, частина будинку значиться у інвентарній справі, проте її там вже нема, знесена повністю, дочиста. На цьому місці збудовано гараж. І він же, власник гаража, хоче приватизувати землю. От така халепа. Я не став братися, але може якісь прецеденти...
Дерек

Номер повідомлення:#4

Повідомлення ТТК. » 21 лютого 2008, 18:34

Дерек! Хто йому видав правоустановчий документ на гараж, який збудований на землі де був будинок(частина)?. Він же не узаконенний, а значить самовільно збудований. Йому нове рішення Земельні повині дати, а БТІ документ про те, що на землі самовільно знесена частина будинку. Боротис треба.
ТТК.

Повідомлення: 1631
Дякував (ла): 1114 раз.
Подякували: 1058 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Дерек » 21 лютого 2008, 19:46

ТТКПравовстановлюючих на гараж НЕМА. [qoute]Власником гаража[qoute] мій клієнт є тільки де факто. Гараж дійсно самовільно збудований. Якщо можете, підскажіть послідовність дій, щоб приватизувати ділянку, бо в мене щось невтішна схема вимальовується... Дякую
Дерек

Повернутись в Обговорення юридичної практики

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів