Dali написав:Ксюня написав:меня смутило то, что рядом метро... я его тут рядом не наблюдаю вообще... я же рядом с этой барышней работаю...
Ксюня, я тут подумала -може Ви погано дивились?
Dali написав:Ксюня написав:меня смутило то, что рядом метро... я его тут рядом не наблюдаю вообще... я же рядом с этой барышней работаю...
Ксюня, я тут подумала -може Ви погано дивились?
bulochka написав:Срочно требуется нотариус. Опыт работы не меньше 10 лет. Характер: доброта, щедрость,отзывчивость, лояльность, сговорчивость. Оплата договорная, проездной на метро, отпуск 2 недели. Звоните, 322....ой 223........ой 322223.
С ув. Помощник нотариуса.
katya написав:sello написав:katya написав:Ксюня написав:дефачки... всем нужен помощник с опытом работы.. кто ж их вам будет выращивать????
мы и будем выращивать
помощники тоже люди и бегут туда, где условия лучше и денег больше
правда жизни
По деньгам - все понятно. Но вот что такое "условия лучше"? Хотел бы услышать, можете поделиться опытом?
девочка (не помощник - юрисконсульт) ушла к нотариусу: отдельный кабинет (а не 2 человека в кабинете), новая техника, кандик, з/п выше + премии
Ксюня написав:Valeeri написав:Терміново потрібен помічник нотаріуса
Солом'янський район (поруч метро)
050-448-99-91
а какое возле Вас метро???
sello написав:Согласно КВЭД-2010 нет такого вида работ, как секретарь-помощник.
Юристка написав:Требуется помощник нотариуса с опытом работы. Киев, центр. Прошу направлять резюме с указанием желаемой зарплаты на sobko.e1983@gmail.com
Олена написав:От візмете на посаду "помічника", 3 роки відпрацює і піде кваліфекзамен здавати. І ми на форумі знову тему побачимо: "потрібен помічник нотаріуса"
Олена написав:Шановна, Юристко! Ви, як видно з Вашого повідомлення, великий знавець людської психології, раз у жартівливому повідомленні знайшли так багато: і негативні почуття і відсутність виховання...
Виходячи зі змісту вашого посту №7 Ви дуже ввічлива і добра людина...
PS
А для заздрості у мене приводу немає, бо ми з помічницею (а тепер уже секретарем, бо немає ЮО) уже 18 років разом працюємо, чого і Вам бажаю, ввічлива Ви наша і толерантна. А до філолога, нам з Вами, разом треба.
Юристка написав:Олена написав:Шановна, Юристко! Ви, як видно з Вашого повідомлення, великий знавець людської психології, раз у жартівливому повідомленні знайшли так багато: і негативні почуття і відсутність виховання...
Виходячи зі змісту вашого посту №7 Ви дуже ввічлива і добра людина...
PS
А для заздрості у мене приводу немає, бо ми з помічницею (а тепер уже секретарем, бо немає ЮО) уже 18 років разом працюємо, чого і Вам бажаю, ввічлива Ви наша і толерантна. А до філолога, нам з Вами, разом треба.
Дякую Вам за відповідь, адже тепер видно, що Ви справді добра, ввічлива, до того ж із великим професійним досвідом людина. Сподіваюсь, отримувати від Вас кваліфіковані поради з тематичних питань, що виникатимуть.
Бажаю нотаріусам знайти хороших помічників, а помічникам - роботу!
літо* написав:Шановні колеги! Моя донька в Києві шукає роботу (вища, але не юридична освіта). Можливо комусь потрібен добрий помічник в роботі? Досвіду роботи не має, але надзвичайно відповідальна, розумна і швидко навчається (обіцяю їй допомагати).
Її номер телефону - 097 389 89 90 (Крістіна)
Nonna написав:літо* написав:Шановні колеги! Моя донька в Києві шукає роботу (вища, але не юридична освіта). Можливо комусь потрібен добрий помічник в роботі? Досвіду роботи не має, але надзвичайно відповідальна, розумна і швидко навчається (обіцяю їй допомагати).
Її номер телефону - 097 389 89 90 (Крістіна)
если к нотариусу - ТОЛЬКО высшее ЮРИДИЧЕСКОЕ....
ЛІРА написав:Ковальногова Ірина Вікторівна
Дата народження: 28.04.1991 (22 роки)
Сімейний стан: одружена, дітей не маю
Місце проживання: Київ
Телефон: 096-901-27-56 , 099-350-43-65
E-mail: kovalnogova-irina@ukr.net
Мета: отримати роботу секретаря нотаріуса.
Освіта: 2008-2013 рр.- Одеський державний університет внутрішніх справ (господарсько-правова спеціалізація).
Досвід роботи:
10.06.2010-20.08.2010 РВ РАЦС
Посада: реєстратор, спеціаліст І категорії
Обов’язки: внесення до Реєстру відомостей про народження фізичної особи та її походження, шлюб, розірвання шлюбу, зміну імені, смерть; ведення кореспонденції, систематизації, надання відповідей на запити державних органів.
15.06.2011-28.08.2011 Районне управління юстиції
Посада: т.в.о. головний спеціаліст
Обов’язки: вела прийом громадян та надання їм консультацій відповідно до чинного законодавства, вела листування з державними органами, готувала справи в адміністративний суд на ліквідацію ГО, проводила перевірки стосовно діяльності ГО, ОГ, обслуговуючих органів, особисто вела сторінку пресс-групи РУЮ, складала методичні рекомендації, проводила семінари-презентації для працівників управління, проводила збори-семінари для батьків і дітей задля інформування в цілях профілактики нещасних випадків на дорозі перед початком навчального року.
21.01.2012-27.04.2012 «Одеський морський торговельний порт».
Посада: помічник юриста.
10.09.2013 - по теперішній час Відділ ДРАЦС в Соломʼянському районі м. Києва
Посада: діловод.
Додаткова інформація :
Вільно володію українською та російською мовами, досвідчений користувач ПК(Word, Exel, Internet ) та оргтехнікою. Маю досвід роботи з Державним реєстром актів цивільного стану громадян.
Особисті якості:
Відповідальна, пунктуальна, працьовита, дисциплінована, вмію працювати в напруженому режимі, швидко сприймаю нову інформацію, яку вдало використовую в процесі роботи. Маю бажання вдосконалюватись, пізнавати нове та готова працювати. Шкідливих звичок не маю.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів