Форум

Інформаційний ресурс

Тендер

Номер повідомлення:#2

Повідомлення *Женская Логика* » 06 грудня 2006, 12:40

интерессный Вы человек я Вам скажу....часные нотариусы не стягую держ мито....он получает плату которая не может быть меньше держмита за такие же виды услуг) этож кто вам такое писал из часных что в счёт который он вам выставил входит держмыто??? если он вам такое написал напишите ему офицально письмо-запрос о том когда он сумму стягнутого мита перерахував государству??? что вам мол для отчёта в налоговую надо знать.....или придумайте ещё что нить страшное...извиняюсь делеберду русско-украинскую)))
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Во как... » 06 грудня 2006, 17:40

"Хочу быть умной, не потрібно виносити з нашого тісного кругу нотаріусів тог, що не потрібно. Думаю, Ви зрозуміли про що я. Думаю, що не слід реагувати на подібні запитання від клієнтів на форумі. А Ви, Юрію, оплатили все згідно ст. 31 ЗУ ""Про нотаріат"", и, як Ви самі написали, державні нотаріуси відмовили Вам в такій нотаріальній дії, і після того, що приватний нотаріус пішов Вам на зустріч, Ви ще виносите ці питання на форум? Шкода нотаріуса, який має ТАКИХ клієнтів, мали б совість, Юрію. Приватний нотаріус видає тільки такі квитанції про сплату, де вказана загальна сума. Чого?-того що так вимагає закон, от і все!!!"
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Во как... » 08 грудня 2006, 17:07

"Юрію, це форум для НОТАРІУСІВ, для хороших, чи поганих, ""класних"" і ""не класних"", але для нотаріусів, де, ми маємо можлявість спілкуватится між собою з професійних питань, допомагати один одному вирішувати ці питання. А не форум, де ми ""обкакуємо"" (вибачте) дії своїх колег, які не догодили Вам, Юрію і таким, як Ви. І звертатися на форум, щоб з""ясовувати: чи правильно вчинив з Вами Ваш нотаріус, це як мінімум ХАМСТВО, щоб не сказати гірше. Дякуйте своєму нотаріусу,що він взагалі у Вас є, бо я такого клієнта як Ви вигнала б шию. Дякую за увагу."
Во как...

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Admin-Юкон » 09 грудня 2006, 13:22

Шановні учасники Форуму! Велике прохання до Вас – будь ласка, уникайте при проведені дискусії непрофесійних особистісних коментарів. Зрозуміло, що часом проблеми можуть носити актуальний характер, а тому емоційної реакції досить тяжко уникнути. Тим не менше, проявляйте взаємоповагу та терпимість. Форум – це відкрите середовище, тому Ваші коментарі читають інші учасники. Не потрібно створювати негативне сприйняття. Дотримуйтесь, будь ласка, правил Форуму.З повагою, адміністрація.
Admin-Юкон

Повідомлення: 1311
Дякував (ла): 42 раз.
Подякували: 1207 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення *Женская Логика* » 11 грудня 2006, 14:12

"Marina, человек пытается понять за что он платит....откуда у частного нотариуса определённые цены....люди имеют право знать.....только объяснять нужно что ""приватний нотаріс НЕ стягує державне мито....а отримує плату не меньшу за ставки державного мита""....а Юрий в первую очередь клиент и то что он неправильно выразился не повод выганять его в шею.......потом мы удивляемся почиму на нас жалуются....почиму в правоохранительных органах на нотариуса смотрят как на преступника... среди нас и так хватает тех кому мы должны за это сказать спасибо.... давайте хоть здесь, на форуме, не будем опускаться до уровня тех, кому мы за хамское отношение к нотариусу говорим: спасибо коллеги!"
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Во как... » 13 грудня 2006, 19:34

"""Хочу быть умной"", а Ви уявили себе на місці того нотаріуса, дії якого його клієнт ""обмусолює"" на форумі? Я тільки з цієї позиції закликала не консультувати з тих питянь, які ст. 31 ЗУ ""Про нотаріат"" віднесені до компетенції клієнт-нотаріус. Оскільки наступний крок цього клієнта такий: він звертається до свого нотаріуса і розповідає, що той не правильно стягнув плату, і уявіть собі безмежну вдячність нашого колеги. Будь ласка, консультуй"
Во как...

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Во как... » 13 грудня 2006, 19:37

вибачте, не дописала, консультуйте, але з приводу цін, не підливайте масло в огонь, нехай сторони самостійно вирішують такі питання. Може Ви ще своїм клієнтам, та ще й і нашим заодно, розпишите ціну витягів з системи, бланків, тощо.
Во как...

Номер повідомлення:#11

Повідомлення *Женская Логика* » 14 грудня 2006, 13:58

надо будет распишу.....спросят расскажу...... Вы в этом усматриваете какую то тайну? Вы хоть одного из частных видели кто бы написал стягнуто держмито??? Если написал то надо было думать когда писал......И я посоветовала клиенту уточнить что именно он уплатил держито или плату..... Цены тут причём а.....Вы хоть видите что Вы из мухи сделали слона да ещё и о закрытом доступе на форум говорите.....Вам есть что скрывать??? Или зарабатываете на том что клиенты далеки от законодательства???
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Таня » 14 грудня 2006, 21:22

припиніть будь-ласка це непорозуміння нам з вами ще не раз прийдеться спілкуватися а клієнт з нотаріусом я думаю розберуться
Таня

Повідомлення: 7219
Дякував (ла): 21399 раз.
Подякували: 6258 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення ednot » 10 листопада 2009, 17:00

Буду посвідчувати дог.куп.прод. квартири між фіз.особою(продавець) та даржавним підприємством(покупець).Так як покупець-держпідприємство, проводився тендер, на якому переміг цей продавець.Питання:чи є якісь особливості посвідчення такого договору, чи потрібно якимось чином відображати в договорі цей тендер?
ednot

Повідомлення: 43
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення ednot » 30 листопада 2009, 18:12

Буду посвідчувати дог.куп.прод. квартири між фіз.особою(продавець) та даржавним підприємством(покупець).Так як покупець-держпідприємство, проводився тендер, на якому переміг цей продавець.Питання:чи є якісь особливості посвідчення такого договору, чи потрібно якимось чином відображати в договорі цей тендер?
ednot

Повідомлення: 43
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Света » 05 серпня 2010, 16:24

Я працюю юрисконсультом в Комунальному підприємстві. У яких випадках ми повинні проводити тендер на закупівлю бензину, бікроеласту, труб.
Света

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Veдьмо4ка » 05 серпня 2010, 16:55

[QUOTE]У яких випадках ми повинні проводити тендер на закупівлю бензину, бікроеласту, труб.[/QUOTE]есть чудесТный закон точное название не подскажу, но что-то [qoute]Про закупівлю товарів, послуг за державні кошти та бюджетні[qoute]...
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів