Форум

Інформаційний ресурс

Новоспечені нотаріуси. Свіжий анекдот.

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Feba » 22 березня 2008, 15:39

NotaDen, фотка умилительная:)))))))))
Feba

Повідомлення: 1194
Дякував (ла): 190 раз.
Подякували: 72 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення наивная дура » 22 березня 2008, 15:40

Трогают не новеньких, а неумненьких... Как прикажете относится к [qoute]новонедоиспеченному нотариусу[qoute], который просит проконсультировать его, как рассказать клиенту, в чем разница между договором дарения и купли-продажи??!! Или нотариусу, который слово [qoute]наряды[qoute] вспринимет только приминительно к гардеробу??!!А стиль общения... Иногда , какой вопрос - такой ответ, а иногда, может действительно жить стало [qoute]веселее[qoute]... на клиента не сорвешся, домой тоже нести негатив не хочется... а тут тебя никто не знает...Ребята, давайте жить дружно!:))))) feba права.
наивная дура

Повідомлення: 6947
Дякував (ла): 1646 раз.
Подякували: 8727 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Армани » 22 березня 2008, 15:48

OL enaя Вас знаю, у Вас отчество заканчивается на [qoute]на[qoute]
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27540
Дякував (ла): 19642 раз.
Подякували: 14073 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення sello » 22 березня 2008, 15:52

На мой взгляд, содержания всех сообщений notarius22 никого не оскорбляют. Иное дело, восприятие любой информации каждым индивидуумом проходит через его сознаний, которое, в свою очередь, формируется и из жизненного опыта, и из профопыта, и из половой принадлежности, да, в конце концов, - на это влияет даже настроение человека. Одним словом - всё субъективно. Могу заметить что само название таемы мены несколько огорчило. Почему, написано в моём сообщении от 06.01. Помимо всего, необходимо учитывать, что правила общения на форуме устанавливает АДМИНИСТРАТОР и только он вправе оставить или удалить информацию с форума. Если он этого не сделал, следовательно - всё в пределах установленных правил! А если кому-то что-то не нравится - это уж извините! Мало ли что кому не нравится. Терпите! Или нужно создавать свой персональный сайт и удялять с него все сообщения, которые владельцу сайта не нравятся.В своё время V (думаю, что я не ошибся) предлагал АДМИНИСТРАТОРУ удалить все [qoute]регалии[qoute]: срок пребывания на форуме, звания (магистр и т.п.), от себя добавлю - можно удалить и таблицу [qoute]Найактивніші учасники форуму[qoute]. Шановні учасники форуму, і [qoute]малого[qoute] і [qoute]великого[qoute], це я написав, як людина, яке має радянську академічну московську освіту.А тепер пишу словами мого одного з улюбленішіх персонажів з кінострічки [qoute] Мама не горюй![qoute]: [qoute]Ми чё тут собрались, предъяви лошадиные кидать или ....!? [qoute]
sello

Повідомлення: 14291
Дякував (ла): 27446 раз.
Подякували: 33495 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення наивная дура » 22 березня 2008, 15:58

ну вот, теперь и не повыступаешь...marat`, а у Вас отчество заканчивается на [qoute]ич[qoute] ! :))
наивная дура

Номер повідомлення:#36

Повідомлення tam » 22 березня 2008, 16:00

Не всім подобається слово [qoute]моя думка[qoute], вибачте, але ст. 1269 ЦК України чітко [qoute]говорить[qoute]: [qoute]СПАДКОЄМЕЦЬ ...[qoute], [qoute].....СПАДКОЄМЦЕМ...[qoute]. Зрозуміло, як робити, то вже вирішувати кожному з нас окремо, але, мабуть необхідно пам'ятати, що хтось це ще буде читати, чи приймати до провадження.
tam

Номер повідомлення:#37

Повідомлення наивная дура » 22 березня 2008, 16:11

а еще [qoute]ПРОДАВЕЦЬ[qoute], [qoute]ПОКУПЕЦЬ[qoute], [qoute]ОРЕНДАР[qoute] и т.д.
наивная дура

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Nonna » 22 березня 2008, 16:13

Боцман , позвольте с Вами не согласиться. Мне все нравиться .Мне не нравиться , когда ситуация или вопросы , или форма удостоверенного документа (в данном случае заявление от 2 и тем более доверенность от 2 особ) преподносятся как таковые , что не подлежат оспариванию ,потомучто только ее точка зрения правильна и что все остальные дураки. Поддерживаю V и все больше и больше убеждаюсь , что он прав. Тоже уйду в подполье.Становиться неинтересно.
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення sello » 22 березня 2008, 16:21

И мне, nonna.
sello

Номер повідомлення:#41

Повідомлення sello » 22 березня 2008, 16:23

Додам з попереднього повідомлення [qoute]...необходимо учитывать, что правила общения на форуме устанавливает АДМИНИСТРАТОР и только он вправе оставить или удалить информацию с форума. Если он этого не сделал, следовательно - всё в пределах установленных правил! А если кому-то что-то не нравится - это уж извините! Мало ли что кому не нравится. Терпите! Или нужно создавать свой персональный сайт и удялять с него все сообщения, которые владельцу сайта не нравятся.[qoute]
sello

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Bona Mente » 22 березня 2008, 16:26

Боцман, дякую, за підтримку, а то вже таким злочинцем себе відчула, хоч Кримінальний Кодекс відкривай.
Коллега, поздравляю вас с 1-м апреля !!!!Ну и что, что снег за окном? Ну и что , что елку позавчера наряжали ? Изучив, новые правила ведения нотариального деловодства.........
Bona Mente

Повідомлення: 733
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 79 раз.

Номер повідомлення:#43

Повідомлення Nonna » 22 березня 2008, 16:27

Не форму общения поддерживаю , направленность его думок.
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#44

Повідомлення sello » 22 березня 2008, 16:31

L, я Вас розумію. Форму і стиль (не знаю як це по українські) звернення до Вас V не приємлю. Але АДМІНІСТРАТОР вважає це допустимим. В іншому випадку, коли буде одноособно вирішувати кожний з нас - це буде маленьким ДИКТАТОРСТВОМ.З іншої сторони, вважаю Ваше, L, у даному випадку порівняння V з notarius22 некоректним і [qoute]неуместным[qoute].
sello

Номер повідомлення:#45

Повідомлення laaa » 22 березня 2008, 16:36

Прочитала все, что написали по открытой теме. Согласна, что общение между [qoute]своими[qoute] - нотариусами должно быть по меньшей мере корректным и без ехидства. Но хочется все-таки задать главный вопрос: с учетом того, что не запрещено делать заявления от двух человек( о принятии , отказе от наследства ...) , как все- таки отменить такое заявление одному из заявителей? Мы ведь должны думать наперед...
laaa

Повідомлення: 114
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#46

Повідомлення Bona Mente » 22 березня 2008, 16:39

L, дякую, Вам також. Я обовязково зверну увагу на стиль, і хочу признатись, що роблю помилки, але ж не горджусь ними і не виставляю як свою думку, по можливості виправляю. Одна справа коли нотаріус говорить: [qoute] Ой, я такого не знала чи не чула. Дякую, що хоч підняли тему на форумі Врахую в подальшому![qoute] Все таки менше проблем при перевірках. Ніхто ж перевіряючого з МЮ чи УЮ не буде [qoute]вумним[qoute] чи ще якось обзивати, а тихенько опустить голову і буде пояснення писати. Інша справа здіймати бучу, розмахувати своїм стажем, збивати з толку тих же початківців.
Коллега, поздравляю вас с 1-м апреля !!!!Ну и что, что снег за окном? Ну и что , что елку позавчера наряжали ? Изучив, новые правила ведения нотариального деловодства.........
Bona Mente

Номер повідомлення:#47

Повідомлення tam » 22 березня 2008, 16:41

для [qoute]OL ena[qoute].Давно не [qoute]заходив[qoute] на форум і, зайшовши на нього не розраховував на [qoute].......[qoute], але той хто відповідає, повинен хоча б, відкривати ЦК і посилатись при цьому перш за все на ст. ЦК та доводити це нормою закону. З усіх відповідей посилання на ЦК зробили тільки [qoute]notarius22[qoute] і [qoute]terra[qoute] і, як відповів [qoute]Боцман[qoute]: [qoute]без коментарієв[qoute]. А, хотілось би [qoute]з коментарями та посиланнями на ст. Закону[qoute].
tam

Номер повідомлення:#48

Повідомлення Alla » 22 березня 2008, 16:51

Кожен несе відповідальність за свої дії і вчиняє їх, як він це розуміє. Якщо немає прямої заборони закону, то думаю, що в кожному КОНКРЕТНОМУ випадку нотаріус вирішує, як краще зробити для клієнтів і для себе не створити проблему. Я посвідчую заяви і від двох, коли знаю людей, ситуацію, впевнена, що ніхто не піде відкликати заяву, то чому б і не зекономити гроші клієнтів і свій час.Але бувають ситуації, що настійно рекомендую оформляти дві заяви, бо відчуваю, що люди можуть ще передумати. Є інтуїція, життєвий досвід.А щодо стилю NOTARIUS22, то в мене з'явилося бажання не виходити на форум.
Alla

Повідомлення: 623
Дякував (ла): 2228 раз.
Подякували: 893 раз.

Номер повідомлення:#49

Повідомлення міра » 22 березня 2008, 17:03

Колеги, я теж за мир, але не любою ціною. Я ,як і Боцман нотаріус радянської школи ,правда львівської. Але це нас не розєднує. Також буваю різкою у висловлюваннях,щодо дій колег,які не завжди [qoute]правильно[qoute] вчиняють нотдії. Ця дискусія безмежна, а тон її свідчить про стан справ у нотаріаті. для [qoute]OL ena , згідна що у ЦК є ще [qoute]ПРОДАВЕЦЬ[qoute] та [qoute]ПОКУПЕЦЬ[qoute],але вони не у книзі шостій- Спадкове право.
міра

Номер повідомлення:#51

Повідомлення Оленка Справедлива » 22 березня 2008, 17:41

Yur, робити можна! Але не бажано.
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#53

Повідомлення sello » 22 березня 2008, 19:13

Оооооооо, ти бач, як у нас все складно! 1. Спочатку б треба було визначитися спілкуємося ми всі на форумі як нотаріуси (або, якщо не нотаріуси, то - як зацікавлені особи) заради спроби встановлення істини (якої ніколи не буде), чи ми тут всі НА КОМЕРЦІЙНІЙ ОСНОВІ (КОМЕРЦІЙНІСТЬ передбачає оплатність як у грошовій та і в натуральній формі, у нашому випадку розміщення певної інформації на шпальтах Форуму Юридичного Радника) намагаємося [qoute]підвищити рейтинг[qoute] (мабуть, мається на увазі - свій особистий, адже не бачу ніякого сенсу підвищувати будь-чий). До цього моменту я не платив і не отримував від АДМІНІСТРАТОРА будь-якої платні у будь-якій формі.2. У V багато слушних і доручних повідомлень і коментарів. Форма - це інше. Не подобається - не читайте. А втім, - він і сам за себе слово промовить. Я йому - не адвокат.3. [qoute]Зауважень одиниці[qoute] - а я чи інші, що, - перлюстратори, чи [qoute]поліція нравів[qoute], уповноважені Адміністратором?!4. [qoute]Поняття коректності чи некоректності - це дуже субъ'єктивне поняття, яке залежить від виховання, життєвого досвіду, те саме - щодо [qoute]уместности[qoute]. Ви протирічіте самому собі, наголошуючи попереду про те, що кожний має висловлюватися тут вільно, а тому, я вважаю, лише сам може вирішувати [qoute]уместность[qoute] висловлювання своїх думок. [qoute] Цю цитату я залишаю взагалі без коментарів. За такий вислів на семінарії по ..... я б отримав би двійку і за критеріями [qoute]московської[qoute] і за критеріями [qoute]ленінградської[qoute] школи.5. Можна вважати коректним чи некоректним [qoute]...неодноразове наголошення на права Адміністратора...[qoute] але ЦЕ ПРАВА АДМІНІСТРАТОРА. Це все одне, що вважати коректним чи некоректним право танка стріляти з гармати. Він (танк) для цього у тому числі створений. ВСТАНОВЛЮВАТИ ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ САЙТУ І ФОРУМУ - ЦЕ ПРАВО АДМІНІСТРАТОРА. Подобається мені це чи ні. Доречі, це правило існує на будь-якому сайті без виключення.
sello

Номер повідомлення:#54

Повідомлення Patrick » 22 березня 2008, 19:36

Боцман, Вы мой герой как на суше, так и на море!!! Пока во мне бушует ураган чувств и я пытаюсь их претворить в текст, причем не лишенный логики и выразить свое мнение, как вы тут же выдаете все мои мысли, причем четко, красиво и корректно... Права была моя бабушка:[qoute] Запомни, внученька, в жизни каждой женщины бывает только одна любовь![qoute]. - Внучка: [qoute]бабушка, а у тебя была такая любовь?[qoute]. - Бабушка:[qoute] Да, МОРЯКИ!!![qoute]... Боцман, Вы такая умничка! Какое счастье, что Вы с нами! Думаю, что все коллеги, независимо от того какой точки зрения они придерживаются в этой теме, согласятся со мной. Дай Вам Бог здоровья! ЗЫ: Не гнать, исправляла ошибки в тексте...:)))
Patrick

Номер повідомлення:#55

Повідомлення sello » 22 березня 2008, 22:14

Patrick, дякую! Не буду лукавити, [qoute]добре слово і кішці приємне[qoute]. А що до помилок - це мене тільки радує: непогрешимих немає, а то вже думав у мавзолей лягати:))))))) Моряків любити можна, а вірити - тільки Боцману:))))) (ну це просто так додам. Постійно дивлюся канал [qoute]Діскавері[qoute] все підряд. Там є серія передач [qoute]Смертельный улов[qoute] - от клас!!!!!)І ще додам, не завадить прочитати правила, встановлені адміном, наприклад, на цьому сайті http://forum.pogranichnik.ru/index.php?act=HelpCODE=01HID=40
sello

Номер повідомлення:#56

Повідомлення V » 22 березня 2008, 23:23

Боцман, как другу дам совет, создание форума, чтобы сделать L счастливой, не входило в планы Администратора:-)P.S. Мелочь-то какая, заявление:-) Текст заявления состоит из волеизъявления, которое можно изменить последующим заявлением.
V

Повідомлення: 4119
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1299 раз.

Номер повідомлення:#57

Повідомлення sello » 24 березня 2008, 06:33

" Оскільки питання обговорення подання заяви про прийняття спадщини ми почали на загальнодоступному форумі, який читають не тільки нотаріуси, а й фахівці з інших галузей права, і, що найважливіше, пересічні громадяни, вважаю за необхідне аргументувати свою позицію стосовно заяви.Заява про прийняття спадщини, рівно як і про відмову від неї повинна надаватися (надсилатися) спадкоємцем до нотаріальної контори о д н о о с о б н о.На загальне зауваження: [qoute]Де прописана заборона про подання заяви від двох і більше спадкоємців?[qoute]. Моя загальна відповідь така: [qoute]Читайте Карний кодекс. Там заборони практично у кожній статті. Цивільний кодекс, особливо його Книга шоста – це зібрання правил, добровільне свідоме дотримання яких, дозволяє спадкоємцю максимально захистити і реалізувати свої права.[qoute] Відхилення, свідоме чи несвідоме, від цих правил може нанести спадкоємцю значної матеріальної (та й моральної) шкоди навіть – до карної відповідальності. У зв[qoute]язку з цим не можу не нагадати ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute] Стаття 5. Обов'язки нотаріуса [qoute]Нотаріус зобов'язаний:здійснювати свої професійні обов'язки відповідно до цього Закону і принесеної присяги сприяти громадянам, підприємствам, установам і організаціям у здійсненні їх прав та захисті законних інтересів, роз'яснювати права і обов'язки, попереджати про наслідки вчинюваних нотаріальних дій для того, щоб юридична необізнаність не могла бути використана їм на шкоду зберігати в таємниці відомості, одержані ним у зв'язку з вчиненням нотаріальних дій відмовити у вчиненні нотаріальної дії в разі її невідповідності законодавству України або міжнародним договорам.[qoute]1. Стаття 1216. Одна заява про прийняття спадщини за законом від двох громадян (один з них – син померлого, другий – сусід, який вважає, що також має право на спадкування, бо протягом останнії 20 років пив чай з спадкодавцем). Що робити нотаріусу з такою заявою у подальшому?2. Стаття 1224. Одна заява про прийняття спадщини за законом від двох громадян (один з них – умисно позбавив життя спадкодавця). Що робити нотаріусу з такою заявою у подальшому?3. Стаття 1226. Одна заява про прийняття спадщини за законом від двох громадян (один з них – син померлої, другий – чоловік. Останній наполягає на видачі йому Свідоцтва про право власності на свою частку у спільному майні подружжя). Яким чином нотаріусу зформулювати текст такої заяви?4. Стаття 1232. Одна заява про прийняття спадщини за законом від двох громадян (один з них – син померлої, який вимагає відшкодування з батька – другого заявника і спадкоємця витрат, пов[qoute]язаних з лікуванням померлої матері). Яким чином нотаріусу зформулювати текст такої заяви?5. Стаття 1235. Спадкоємець частку свого майна заповідав сусіду. Інша частка спадкового майна – не охоплена заповітом. Одна заява про прийняття спадщини за заповітом і за законом від двох громадян. Що робити нотаріусу з такою заявою у подальшому?6. Стаття 1241. Одна заява про прийняття спадщини за заповітом від двох громадян (один з них – син померлої, другий - чоловік). Чоловіку помелрої відомо про наявність осіб, які мають право на обов[qoute]язкову частку у спадщині. Але він про них у заяві свідомо не згадує. Сину про таких – не відомо. Хто з них буде нести відповідальність?7. Стаття 1258. Одна заява про прийняття спадщини за законом від двох громадян (один з них – спадкоємець першої черги, другий – спадкоємець третьої черги). Яким чином нотаріусу зформулювати текст такої заяви і що робити нотаріусу з такою заявою у подальшому?8. Статті 1268, 1269. Мова йде про спадкоємця і заяву в однині (тобто, висловити свою особисту, а не спільну з ким то, волю). 9. Стаття 1273. Яким чином відмовитися від прийняття спадщини, якщо на її прийняття була оформлена спільна заява?Далі писати – трошки притомився. Час пізній! На завершення вважаю за необхідне підкреслити, що у будь-якому документі (тому числі – і заяві про прийняття спадщини від двох і більше осіб (для тих, хто не відмовився від цієї ідеї) при відповідній інтелектуальній підготовці можливо зформулювати будь-що. Тільки треба пам[qoute]ятати, що будь-яка заява про прийняття спадщини містить в собі багато інформації, викривлення якої або її приховування двома і більше особами може бути, при певних обставинах, визнане судом як діяння, вчинене злочинним угрупуванням. (це невелике перебільшення з моєї сторони але у житті нічого нездійсненного не буває)."
sello

Номер повідомлення:#58

Повідомлення Bona Mente » 24 березня 2008, 12:19

Ого ... Боцман, після Вашого повідомлення, не полінуюсь почитати попередні Ваші відповіді на інші теми. Респект!!!Вам, можна і книжки писати. Чому не спиться в ніч глуху?
Bona Mente

Номер повідомлення:#60

Повідомлення Льолік » 24 березня 2008, 13:10

L, Боцман, V, предлагаю выяснять отношения на закрытом форуме.L, я так и не понял, за что они Вас так невзлюбили...
Льолік

Повідомлення: 13872
Дякував (ла): 3688 раз.
Подякували: 13263 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів