Номер повідомлення:#8
Дэлея
» 26 березня 2008, 02:49
FINAЗвичайно, що тут треба керуватися законом.Але тут є два нюанси:1. я трохи помилилась з датою отримання актів (вірніше клієнт заплутав спочатку), бо акти видані напочатку 2006 року. До речі в ЗКУ норма про мораторій на зміну цільового призначення з 2007 року, а до цього просто був мораторій на відчуження і про зміну цільового призначення, а ні слова. 2. Саме спираючись на те, що мораторій на зміну цільового з 2007, а акти були ще на початку 2006, сусід мого клієнта по цим землям, влітку минулого року саме за судовою схемою проти держкомзему виграв процес в Печерському суді, внаслідок чого була зміна цільового призначення. Підставою для прийняття [qoute]позитивного[qoute] для позивача рішення суду, став той факт, що будучи власником землі на початку 2006 року він хотів змінити цільове призначення, але не встиг до 2007 через [qoute]певні об[qoute]єктивні присини[qoute], а 2007 на зміну цільового призначення був накладений мораторій, чим були [qoute]учимлені[qoute] його права (тобто питання щодо зворотньої дії закону).Та діло в тому, що коли я в свого клієнта почала питати про подробиці цієї судової справи, то більш нічого врозумілого він мені не відповів, навіть коли спитала призвище цього [qoute]сусіда[qoute], то клієнт відповів, що точно цього не знає. Тому через друзів, мені цими днями допоможуть пушукати в архіві суда цю справу або схожі справи.Але мене щодо цього всього дуже великі сумніви. Тому я і звернулися до [qoute]мегаюристів[qoute], якими є користувачи форума юррадник за порадою.