Номер повідомлення:#17
Доктор ZAZ
» 26 січня 2006, 17:07
Как то раз, в договоре у коллеги, я насчитал, что коллега этот разъяснил около 50-ти ст. ГКУ. Разъяснил ли нет ли несложно догадаться. Т.е. просто добавить в этот список еще 2-3 номера это что страховка, о которой говорит V? Не проще ли в договоре писать нечто вроде: 3. Своїм підписом під цим договором я, продавець, підтверджую:- факт повного розрахунку за продану квартиру і відсутність щодо ПОКУПЦЯ будь-яких претензій фінансового характеру по розрахункам за цим договором- що цей договір укладається мною не під впливом тяжких для мене обставин, та що умови договору не є для мене вкрай невигідними- що відчужувана квартира є моєю особистою приватною власністю, оскільки набута мною у процесі реалізації права на приватизацію житла відповідно до Закону України „Про приватизацію державного житлового фонду”- що відносно відчужуваної квартири відсутні права користування малолітніх, неповнолітніх чи непрацездатних дітей, які б обмежували моє право як продавця на відчуження квартири за цім договором. На підтвердження цього факту мною подана відповідна заява, з якою ознайомлений покупець, та довідка РЕП № 17 м.—від 21.01.2006 року.6. Я, ПРОДАВЕЦЬ, перебуваючи при здоровому розумі, ясній пам’яті, розуміючи значення своїх дій та діючи добровільно, стверджую, що покупцю доведені всі обставини щодо цього правочіну, які мають істотне значення та що цей правочин здійснюється мною без будь-яких погроз, примусу чи насильства, як фізичного, так і морального і гарантую, що житло, яке є предметом цього договору, на момент його укладання нікому іншому не продане, не подароване, не є пожертвою, іншим способом не відчужене, не заставлене, в спорі і під забороною (арештом), податковою заставою не перебуває, не пред’явлені позови пов'язані з вилученням або обмеженням прав відносно предмету договору, а також те, що прав щодо відчужуваної квартири у будь яких третіх осіб, включаючи малолітніх, неповнолітніх та непрацездатних дітей (в тому числі за договорами найму, оренди, довічного користування, набувальною давністю, сервітутами, переважної купівлі та з інших підстав, передбачених законодавством України), які б обмежували право продавця на відчуження квартири за цім договором та право покупця на безперешкодне користування цією квартирою після прийняття, як в межах, так і за межами України немає.Обращу ваше внимание на то, что все вышесказанное подтверждает продавец, а не я ему разъяснил нормы ГКУ в немереном количестве о его обязанностях. Изложив все, указанное выше продавец и выполняет все то, что на него возложено ст.ст. 230, 659, 661 ГКУ. Это на мой взгляд и есть то, о чем говорит V: «Відповідальність несуть самі сторонни», а мы фиксируем в данном случае уже действительно бесспорный факт.
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли