pirog написав:завтра буду учить своих помощниц и чужую - приезжайте. Буду делать 7 договоров, поэтому буду регистрировать целый день - научитесь 0506629000 Юлия
notаrk написав:pirog написав:завтра буду учить своих помощниц и чужую - приезжайте. Буду делать 7 договоров, поэтому буду регистрировать целый день - научитесь 0506629000 Юлия
я мабуть трошки неправильна, але ніяк не розумію-яким чином тут можна дотриматись вимог ст.8 ЗУ Про нотаріат, і чисто особисто-як в такій толпі можна посвідчити договора (7 штук),перевірити заборони, відкрити розділи, зареєструвати права власності без жодної помилочки?
Ксюня написав:а шо тут столько народу собралось? по какому поводу праздник?
Моника написав:а помощник разве может работать в ДРРП?
Дана написав:Шукаю репетитора по роботі з Державним реєстром речових прав на нерухоме майно.Допоможіть! готовність оплати за навчання.
Ксюня написав:за попкорном бежать? или уже занавес???
Ксюня написав:за попкорном бежать? или уже занавес???
Vatson написав:Ксюня написав:за попкорном бежать? или уже занавес???
о, потихеньку наші підтягуються
Армани написав:Моника написав:а помощник разве может работать в ДРРП?
только никому не говорите, магёт))
Юлька-шпулька написав:надо расставить все точки над и - проситель обучения нотариус или помощник? тут же и подход кардинально радикальный
Юлька-шпулька написав:надо расставить все точки над и - проситель обучения нотариус или помощник? тут же и подход кардинально радикальный
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів