Номер повідомлення:#21
Весна :)
» 04 квітня 2008, 21:35
Evropa ви не праві, так писати не може і причин дуже багато, але сама головна, що ваших клієнтів на нашій західні митниці по такій заяві нікуди не випустять. Видадуть їм постанову про відмову у перетині кордону, уявіть собі скільки неприємностей буде у людей. Особисто я такі постанови бачила, приносили дуже, дуже незадоволені не мої клієнти. Постанова від липня 2007 не позбавлена здорового глузду. І в ній чітко зазначено:1) за нотаріально посвідчено згодою ..... із зазначенням держави прямування та відповідного часового проміжку перебування у цій державі. На мою думку якщо дитина здійснює тимчасові поїздки з одним із батьків або близьким родичем, а також якщо дитина займається спортом то у супроводі тренера, тощо, - доцільно і не буде порушенням давати дозвіл на тимчасові поїздки терміном до 1 року із зазначенням країн, однієї чи декількох. Якщо дитина їде із сторонньої особою, як зазвичай це одноразова поїздка, відпочинок, лікування, олімпіада тощо то слід зазначати конкретну країну, час перебування і дані про особу, що супроводжує дитину. Не розумію тих колег які посвідчую документи в яких містяться тільки загальні відомості – ми не маємо право посвідчувати такі документи – якщо це заява для тимчасових поїздок то і зазначайте, куди с ким і на скільки, щоб не шукати цю дитину в майбутньому, якщо це згода на продаж майна, то не пишіть в загальному будь кого не економити кошти клієнтам цим самим ви робити мед вежу послугу їм, у випадку сварки між подружжям чи з інших причин, чоловік за наявності такої заяви, яку реально скасувати неможливо, зробить багато неприємних речей, якщо це довіреність то не пишіть представляти мої інтереси у всіх органах з усіх питань, а конкретизуйте з яких саме питань, - нотаріальний документ має бути складений таким чином, щоб було видно волу а не будь-які наміри особи яка його підписує. p/s вибачайте, що стільки написала, але вже трохи дістали такі документи, поважайте свою працю! Безтермінові довіреності, кому від них краще? Вам при передачі в архів? Чи клієнтам яким по м. Києву відмовляють у передорученні по таких довіреностях ? Заява на тимчасові поїздки до повноліття у будь-яку країну з ким попало? Вибачайте, але це маразм. ( Дівчинці стукнуло 15 вона закохалася в мужчину грузина, вивіз її до себе на батьківщину. – І що далі?)