Номер повідомлення:#15
lana00011
» 09 лютого 2010, 16:47
Підскажіть будь ласка - така ситуація:Батько і мати склали на мене договір дарування своєї трьохкімнатної квартири. Потім батько з матірю розійшовся, вигнав її з цієї квартири і не погоджується ділити майно. Оскільки квартира за законом моя, я можу вдатися до примусового виселення, проте не хочу цього. У матері є однокімнатна квартира, яка належала її матері і з якою їй доводиться проживати. З моєї точки зору - справедливо переселити батька в однокімнатну квартиру, а мати з бабусею - в трьохкімнатну(яка за вартістю коштує як дві однокімнатні). Проте спочатку батько поставив умову оформлення договору дарування однокімнатної квартири на мене, на що я погодилась. А потім висунув умову нотаріального оформлення договору довічного проживання у однокімнатній квартирі. [U]Чи можливо укласти такий документ? [/U][U]І чим він може обернутися для власника квартири? [/U]Зрозуміло, що я не хочу залишати батька без житла, напаки прагну справедливості та рівності поділу майна батьків. Проте, якщо батько буде висувати нові умови маючи такий договір, або приведе когось проживати в дану квартиру? [U]Допоможіть будь ласка розібратись![/U]