Форум

Інформаційний ресурс

Я устал !!!!!!!!! :

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Passer » 11 квітня 2008, 18:21

Я устал !!!!!!!!! :и потому иак долго не появляюсь на форуме (и думаю не скоро появлюсь)- от вашей мелочной грызни- от споров – «НИ О ЧЕМ»- от ожидания……….- от борьбы за вас (при этом ОТ ВАС ЖЕ СЛЫША ТОЛЬКО УПРЁКИ )Оставлю ли за собой статус _НОТАРИУСА – не знаю (просто не знаю, до каких низин вы своими склоками этот статус опустите ещё)ЖРИТЕ ДРУ – ДРУГА и дальше, я имею право остаться наблоюдателем А вы ……….
Passer

Повідомлення: 2397
Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 475 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Feba » 11 квітня 2008, 18:23

Passer, что это с Вами?
Feba

Повідомлення: 1194
Дякував (ла): 190 раз.
Подякували: 72 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Evropa » 11 квітня 2008, 18:28

Passer, шановний, не нервуйте Ви так! Нервові клітини не відновлюються. Наразі такі теми тому, щось більш складне тяжко обговорювати. Реальне життя так давить на мозок, що на складне і витончене не вистачає сил. Особливо у п'ятницю. А зараз - ВЕСНА!!!Послухайте пару альбомів Enigma, не вмикайте форум десь місяців зо три-чотири, відпочиньте. Може щось покращее, але Вас буде не вистачати.
Evropa

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Льолік » 11 квітня 2008, 18:30

Братишка. Расслабься... Попей пивка...)
Льолік

Повідомлення: 13872
Дякував (ла): 3688 раз.
Подякували: 13263 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення міра » 11 квітня 2008, 18:32

Не вірю! Це миттєва хандра,поїдьте на пару днів у Хайдусобосло ,або ще кудись,або давайте до нас у Львів. Підтримку гарантуємо.Тримайтеся!!!
міра

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Мисс Марпл » 11 квітня 2008, 18:35

Я устал, хочу любви, да так чтоб навек.......Passer, ну Вы чего в самом-то деле???Вернитесь в семью, в работу, в коллектив)))))))))
Мисс Марпл

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Serhio » 11 квітня 2008, 18:42

Ваши слова ему не помогут
«Что же это, ....., за объективная реальность такая, данная нам в таких, ....., х..вых, ощущениях?!» (В. Белобров, О. Попов «Красный Бубен).
Serhio

Повідомлення: 1023
Дякував (ла): 299 раз.
Подякували: 847 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення raton » 11 квітня 2008, 18:46

Passer, на природу, дышать воздухом и любоваться красотой природы! Долой хандру!!!А что касается нотариата, так понимания и всеобщего одобрения никто не обещал. Философия борьбы должна быть иной - [qoute]Кто, если не я?![qoute] К тому же соратников у Вас больше, чем врагов.
Хутін пуй!
raton

Повідомлення: 1532
Дякував (ла): 1213 раз.
Подякували: 942 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Tamozhennik » 11 квітня 2008, 19:13

...увы... но он то прав ((задумайтесь....
Tamozhennik

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Nonna » 11 квітня 2008, 19:15

Это ж надо было так довести человека.Хотя , вчера у самой было такое настроение , всех послать и послать подальше.Встала и пошла бродить городом , попутно по магазинам (хотя в принципе не люблю шляться по магазинам).Пришла домой выпила коньячку ,шлифанула пивком....Сегодня немного попустило , посылать все еще хочеться ,но через одного.Passer!!!!!а как же наши встречи у Вас на родине , а посиделки в ресторане [qoute]Деца у нотаря[qoute]?
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення наивная дура » 11 квітня 2008, 19:23

Passer, не надо... Да, жизнь стала жестче, задалбывает даже не непонимание, а нежелание понимать... Но без Вас станет еще хуже. Не уходите, а я Вам торт передам,ага?
наивная дура

Повідомлення: 6947
Дякував (ла): 1646 раз.
Подякували: 8727 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Сонька » 11 квітня 2008, 19:28

Passer! Як я Вас розумію! І як я ВАс підтримую! Але Життя багатогранне, і не обмежується, і не закінчується тими пунктиками, які Ви перелічили . Це все дрібниці в порівнянні з тим, що є для кожного із нас найдорожчим, найріднішим, наймилішим, найзмістовнішим, найважливішим, най... най....най..... Тримайте хвіст пістолетом! А форум можна і не читати........А можна і читати....... І все одно -тримати хвіст пістолетом. І все-таки я Вас розумію і поділяю з ВАми цей розпач.....
Сонька

Повідомлення: 527
Дякував (ла): 994 раз.
Подякували: 216 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення dredd » 11 квітня 2008, 19:28

Во, блин.. никто и не ожидал. Да у меня тоже бывает, но это совсем скрутило. Может пора встретиться и обсудить, какую ножку-то придавили и че такая безысходность. Звоните, может поможем?
dredd

Повідомлення: 207
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 148 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Per se » 11 квітня 2008, 19:31

Passer, з великою повагою до Вас, навіть не знаю чим Вас заспокоїти…. Хоча у самої на душі таке саме твориться.Якщо вже ТАКІ ЛЮДИ втомилися, то що нам робити? Як цей важкий час пережити? Nonna, а я без коньячку, просто пивком шліфанула свій настрій…. Вже й це не допомагає, останнім часом стає дійсно сумно й страшно …… й Passer правий!
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#17

Повідомлення Vatson » 11 квітня 2008, 19:40

Прижало, блин...А что дальше будет, если уже и Passer сорвался?
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#18

Повідомлення Feba » 11 квітня 2008, 20:03

Вчитавшись в сообщение Passer, хочу сказать!Уважаемые коллеги, давайте быть вежливыми и учтивыми к друг другу.Не жрать друг друга, не допускать мелочной грызни, не упрекать друг друга!Давайте поднимать наш статус нотариуса в своих глазах и в глазах других.Уважать себя и друг друга!Не обижать ни кого.Будем дружелюбными и отзывчивыми!
Feba

Повідомлення: 1194
Дякував (ла): 190 раз.
Подякували: 72 раз.

Номер повідомлення:#19

Повідомлення notaOV » 11 квітня 2008, 20:26

Я Passerа понимаю.Я гос, этим многое сказано. И каждый день я готова положить заявление.... но не кладу. Терплю...))))))) А Форум мне нравится, и коллеги всегда отзовутся и помогут, и юмор коллег меня не раздражает, а радует и умиляет иногда. А вот борьба.... это всё индивидуально. Ведь не все борцы. И поэтому мы ВСЕ радуемся, когда в наших рядах находятся ТЕ, ЕДИНСТВЕННЫЕ, которые могут!!!! И мы за них молимся, и на них надеемся...Passer !!! Не бросайте нас.....
notaOV

Повідомлення: 1378
Дякував (ла): 596 раз.
Подякували: 502 раз.

Номер повідомлення:#20

Повідомлення Практик. » 11 квітня 2008, 20:53

Нічого тут дивного немає. Так все це є : і гризня і дрб[qoute]язковість і чекання і те що одні стараються на практиці щось зрушити з місця а другі лише спстерігають за цією боротьбою. і якщо вийде то говорять : [qoute] От ми перемогли[qoute][qoute], а якщо програш то [qoute] Він не витянув[qoute]. Ну і що тепер? Не жити нормально як нормальні люди? Це правда грязі є повно, але серед неї і є те , що варто уваги та чистоти власної душі. Посто таке життя . Жаль що часто виживають саме [qoute]приспособленці[qoute] за чужий рахунок т а чужий розум. Просто на таку грязь не потрібно тратити свої сили, вона сама висохна та відпаде. Є щось важливіше. І серед цього щось є і небайдужий до справ нотаріату Passer. Повірте ви не один , хто колись собі не раз це все говорив. Але якщо Ви справжній , то ви з свого согоднішнього стану зможете вийти без великиз душевних втрат . І знову буде у вас повне сприйняття нотаріального життя з розумними та не дуже клієнтами та керівниками, правильними та чесними надійними колегами, гнилими нотарями - заробітчанами. Смішними ситуаціями і вамиPasser. До зустрічі.
Практик.

Повідомлення: 667
Дякував (ла): 43 раз.
Подякували: 17 раз.

Номер повідомлення:#21

Повідомлення Весна :) » 11 квітня 2008, 21:02

Напугалі блін. Почитала на малому тему що з Passer чуть кондрашка не хватила. Passer, ну ти блін даєш.....:(І це після вчорашнього....., я теб[qoute]я приб[qoute]ю!!! Чьо ти на народ в депресняк і хандру наганяєш і так всім хр.....о. А якщо поганий настрій і хандра так з цим треба боротись. Ти ж у нас передовий громадський діяч, і куди це подівся оптимізм після поїздки в Київ, стільки слів про перспективи і непогані настрої а тут... З депресняка вийти! Хандру долой!( тим більше, що ти один раз її уже і послал досить успішно і далеко) На колег не ображатись! якщо хтось з ким ругається це теж добре, по крайній мірі народ спілкується а не зациклився на зароблянні коштів. p.s. Нікуди ти від нас не подінешся, ми цього не дозволимо. Нікуди не відпустим, ну а ти ж в нотаріат такой влюбльонний, що і сам без цього всього нікуди. Хмари пройдуть, ремонт закінчиться, і всьо буде путьом. Є ж і хороші люди, а?
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#23

Повідомлення Практик. » 11 квітня 2008, 22:54

ЗАКОН МИДЕРА: Чтобы с вами не случилось, все это уже случалось с кемто из ваших знакомых. только было еще хуже. ЗАКОН РАЗГОВОРОВ ПО АГАТЕ КРИСТИ:Конечно, праздная болтовня - дело грешное и недоброе, но ведь она так часто оказывается правдой.
Практик.

Повідомлення: 667
Дякував (ла): 43 раз.
Подякували: 17 раз.

Номер повідомлення:#24

Повідомлення Слава » 12 квітня 2008, 01:17

Passer, хто завгодно тільки не Ви! Чому кращі завжди ідуть від нас, і так завжди не тільки на форумі, а і у житті! Ваша думка завжди була важлива для всіх, чому Ви прийняли таке рішення? Боже, одні ????.Поверніться!!!!::::(((((
Слава

Повідомлення: 632
Дякував (ла): 799 раз.
Подякували: 557 раз.

Номер повідомлення:#25

Повідомлення V » 12 квітня 2008, 06:45

Мужик, ты че с будугана вызываешь пристальное внимание. Если ты о справедливости, то в скором будущем ничего хорошего в нашей стране не следует ожидать. У нас махновщина и правят нами анархисты, и нех.. требовать награды. И кто, по-твоему, должен разруливать весь этот беспредел и бред.Реально, хороших людей немеренно, они не лезут на рожен, как всякая наволочь, делаящая погоду. Смотри, запутаешься
V

Повідомлення: 4119
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1299 раз.

Номер повідомлення:#26

Повідомлення sello » 12 квітня 2008, 09:11

Все мы люди и все имеем право на маленькие слабости. Видимо неблагопритное стечение обстоятельств и привело к небольшому срыву. Пройдёт! Из любой ситуации есть выход. Порой он открывается быстро и безболезненно, чаще его приходится искать долго и мучительно и, как нам кажется, - зачастую в одиночестве. Но и это преодолимо. Тем более, что если окружающие или коллеги, с которыми каждодневно непосредственно соприкасаемся, не понимают или не хотят понимать нас (а такое случается довольно часто), то это вовсе не означает, что такова позиция и всех нотариусов, без исключения. Я полагаю, что многие, очень и очень многие нотариусы, Passer, не только интересуются и прислушиваются к Вашему мнению но и разделяют его. [qoute]Завтра[qoute] обязательно наступит и всё окрасится в иные краски, а их много и светлых тонов больше всего. Да и выбора у нас нет - надо работать. Passer, вперёд!!!(Ну меня, порой уж если очень [qoute]прижмёт[qoute], спасает две третих стакана водки залпом и медленное засыпание под песни Г.Лепса. На утро - всё не такое уж страшное.)
sello

Повідомлення: 14291
Дякував (ла): 27447 раз.
Подякували: 33495 раз.

Номер повідомлення:#27

Повідомлення Армани » 12 квітня 2008, 11:59

очень, очень жаль, что Passer ушел, наверно это человек с очень светлой душой, которая не выдержала всего того плохого что стало появляться здесь, я давно заметил его отсутствие, на днях он раз появился и тут вот вам, очень, очень надеюсь может это у него пройдет и он со статуса наблюдателя вернется в тот статус которого он достоен благодаря своим знаниям, своей человечностью и вечным желанием помочь всем нам форумчанам.я очень искренне хочу чтобы он вернулся
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27540
Дякував (ла): 19642 раз.
Подякували: 14073 раз.

Номер повідомлення:#28

Повідомлення notarius 71 » 12 квітня 2008, 12:53

PASSER держись, бувало худше ,но рідше. Кажуть правду кращого ждати немає звідки, але ж від нас залежить як буде. І нехай тільки у тебе ( а краще у кожного із нас) буде краще ніж у всіх.Якщо кожен з нас на місці зробить ,що б хоч щось було краще і це буде клас. У мене таж було [qoute]нє очень[qoute], а я зробила висновок - як Соломон [qoute] Якщо я не можу нічого змінити, то зміню відношення до цього[qoute], мені допомогає. Держись і не спіши змінити статус, ти працювати НЕ НОТАРІУСОМ НЕ ЗМОЖЕШ - ЦЕ ДІАГНОЗ на все життя.
notarius 71

Повідомлення: 578
Дякував (ла): 56 раз.
Подякували: 55 раз.

Номер повідомлення:#29

Повідомлення МАГнолія » 12 квітня 2008, 13:21

Карен, Passr,що сталося? Я щось пропустила з двіженій в області?
МАГнолія

Повідомлення: 1702
Дякував (ла): 57 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#30

Повідомлення Клер. » 12 квітня 2008, 13:23

Люди, Passer - один з небагатьох (так само, як і Фрізі), які щось робили для того, щоб це ненормальне [qoute]реформування[qoute] пригальмувати. І замість нашої підтримки вони почули образи і випади - мовляв, не так, не туди і т.д. Хто ж так робить??? Passer, Фрізі, ви не самі, ми з вами, ми вас підтримуємо!!! Не звертайте уваги на ці склоки. Ви молодці, таких як ви - небагато, більше тих, хто нічого не робить. Напевне, ще проблема в тому, що на форумі спілкується в основному молодь, яка пропрацювала в нотаріаті від 1 до 5 років. А молодь, як ви знаєте, гаряча. В інтернеті мало хто з старших спілкується, деякі не вміють, деякі не мають часу, деякі вважають це дитячими іграшками. Люди з досвідом можуть тверезо оцінити ситуацію, але їх не чути (або мало чути) на форумі. Не потрібно ображати людей, які для НАС ЖЕ щось роблять.
Клер.

Повідомлення: 1381
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 254 раз.

Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів