Номер повідомлення:#25
*Женская Логика*
» 14 квітня 2008, 18:41
Дерек, у людини часу сісти розібратись...в книжках посидіти немає.... подзвонити в управління проконсультуватись також.... тоб то прикласти власних сил для того щоб хочаб зрозуміти шо ти збираєшься робити..... тай не потрібно.... тому що є форум, прийшов спитав, отримав вдповідь зробив....... і після у людини ще ворушиться язик казати про те хто ідіот а хто грошей хоче...... Ви знаєте в мене була прикра ситуація, клієнти звонили в управу, грозились подзвонити в мінюст, бо одна з моїх коллег сказал людям [qoute] Нотаріус, зобов[qoute]язаний вилучити у Продавця договір купівлі-продажу земельної ділянки, бо він є невід[qoute]ємною частиною Акту на землю, бо такі нові правила[qoute]....... слова зобов[qoute]язаний....нові правила....мене просто вбили....... і з такими людьми приходиться працювати нажаль.... вони придумують свої правила, а ти доказуй що ти не верблюд........ приходять люди такі далеки від нотаріату, головне щоб була печатка! Їх не тільки нотарісами, їх даже юристами не назовешь...... і після цього ці люди ще й ображаються.......кричать....вооон з форуму..... я що винна, що правда в глаза коле......
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...