Форум

Інформаційний ресурс

нотаріальні бланки

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Практик. » 22 квітня 2008, 17:03

У кого які є проблеми по виконанню положення про використання ,зберігання нот бланків? Є можливість повпливати та попробувати внести зміни в порядок використання та звітнорсті бланків
Практик.

Повідомлення: 667
Дякував (ла): 43 раз.
Подякували: 17 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Nonna » 22 квітня 2008, 17:08

что-то я Вашу мысль не поняла
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Клер. » 22 квітня 2008, 17:16

1. Вносити бланки протягом хоча б 3 днів з дня використання, а не в той же день. 2. Не провіряти [qoute]свої[qoute] бланки.3. Не провіряти по 100 раз на день одні і ті ж бланки (наприклад, в день 3-4 іпотеки, перевіряються [qoute]банківські[qoute] довіреності та бланки)4. Якщо перевіряється довіреність, то не перевіряти бланки (не може бути краденим бланк, який лежить в тебе перед очима).Отакі проблеми.
Клер.

Повідомлення: 1381
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 254 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення СКІФ » 22 квітня 2008, 17:39

З п.1 згоден повністю. Свої бланки (при первинному використані) не перевіряю ніколи ( до п.2). Пункт 3 має право на життя. З п.4 теж погоджуюсь: дебільнішу вимогу важко придумати.
СКІФ

Повідомлення: 2049
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Сонька » 22 квітня 2008, 17:53

Клер, наша спільна ВЕЛИКА проблема викладена Вами чітко і ясно. Але надії на те, що хтось може щось змінити немає ніякої, Практик. Це положення спеціально написане так, щоб тримати нас [qoute]на короткому поводку[qoute] і в повній залежності від обставин навіть не суб'єктивних.
Сонька

Повідомлення: 527
Дякував (ла): 994 раз.
Подякували: 216 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Клер. » 22 квітня 2008, 18:05

Ялот, Ви свої бланки не перевіряєте, але в Положенні нема виключень. Якщо захочуть перевіряючі - ще одна підстава для зауважень, хоч як би не доказували свою правоту. Якби все це можна було врегулювати та внести зміни в Положення...Було б чудово.
Клер.

Повідомлення: 1381
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 254 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Практик. » 22 квітня 2008, 18:59

Завтра має бути зустріч зпрацівниками ІЦ, які можуть вплинути на Положення про бланки на рівні наказів по МЮ та ІЦ ( так там пояснили), тому я вважаю можна спробувати донести хоча би з нашої практики зауваженнядо Положення. Не можна ж просто так сидіти , як вівці на закланні Не можуть все продумати вони - зате можемо ми. Треба пробувати
Практик.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення нло » 22 квітня 2008, 19:09

практик и коллеги я тоже с вами согласна, но у меня есть еще один вопрос(наверно риторический) если я плачу свои кровные деньги за эти чертовы бланки-значит это моя собственность? и по логике я не могу нести предусмотренную ответственность за несвоевременно внесенную о них информацию, или я перегибаю палку?
Трудно плясать под чужую дудку, когда бьешься рыбой об лед
нло

Повідомлення: 1025
Дякував (ла): 648 раз.
Подякували: 156 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Jaine » 22 квітня 2008, 22:12

1. Вносити бланки в той же день, але надати можливість через поважні причини, вносити на протязі 3-х днів. 2.Скасувати положення щодо санкції (в тому вигляді, як вони існують)до нотаріусів за несвоєчасне внесення бланків як таке, що суперечить Закону України [qoute]Про нотаріат[qoute]. 3. Внести положення про те, що бланк , який уже перевірявся хоч раз - не потребує наступних перевірок (че було б логічно)
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Весна :) » 22 квітня 2008, 22:56

Elvira - мрії, мрії - це я про п.2 Підтримую Клер, добавлю - якщо здійснюється витяг про перевірку дійсності довіреності, бланк не перевіряється. - якщо нотаріус, зробив перевірку бланку, повторна перевірки бланку при вчиненні наступних дій не вчиняється.
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення hachi » 23 квітня 2008, 03:52

Как–то все это надо сдвигать с места, хотелось бы:1) -испорченные бланки отправлять не в течение 5-ти дней, а один раз в месяц, не позднее 3-его числа месяца,следующего за отчетным2) По п.3.3 - В случае выявления отсутствия бланков в пачке(наличия двойных бланков) или наличия дефектных бланков нотариус в тот же день составляет об этом акт в двух экземплярах, один из которых отсылает в ИВЦУН в 5-тидневный срок вместе с дефектными(повторяющимися) бланками3) п.5.2 Внесение в ЕР сведений: - исключить слова: „ в день использования в строгой последовательности в соответствии с порядковыми номерами„ 4) - бланки не сдаются в ИВЦУН в случае временного приостановления деятельности в связи с несвоевременным внесением или невнесением сведений в ЕР5) - бланки,которые остались неиспользованными в случае прекращения деятельности нотариуса (независимо от причин), не могут быть признаны аннулированными средства за неиспользованные бланки возвращаются по стоимости на день их получения6) - в случае отсутствия вины нотариуса в краже или в утрате бланков, в несвоевременном внесении или невнесении сведений в ЕР, нотариус вправе требовать от должностных лиц,проводивших служебное расследование, возмещения убытков в связи с прекращением или приостановлением его деятельности
hachi

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Практик. » 23 квітня 2008, 17:38

Всім дякую. завтра будемо озвучувати. може щось і допоможе
Практик.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Сана » 24 квітня 2008, 01:32

Хай Вам щастить!
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Marysia. » 24 квітня 2008, 16:16

1.Вносити бланки не в той же день, а надати можливість вносити на протязі 3-х днів.2.Скасувати положення щодо санкції в случае отсутствия вины нотариуса в краже или в утрате бланков, в несвоевременном внесении или невнесении сведений в ЕР,3. исключить [qoute] в день использования[qoute] и [qoute] в строгой последовательности в соответствии с порядковыми номерами[qoute]4.испорченные бланки отправлять один раз в месяц, в конце месяца или начале 5.не перепроверять свои бланки вообщеСпасибо , практик. Удачи Вам
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Marysia. » 24 квітня 2008, 16:21

и еще, тоже важно, что бы мы за свои кровные: 1.получали распечатку подробную по всем действиям, за что с нас взяли деньги, а то получаешь и не понимаешь, когда и кто какие справки брал, пусть расписывают подробно2.услуга, подаваемая нам ИЦ дорогая и должна соответствовать качественно, я имею в виду,что если у меня 2 помощника,идет серьезная сделка , а с недавних пор в один и тот же реестр двоим сразу войти нельзя и через несколько минут такой важный реестр, за который нас больше всего бьют, реестр бланков требует еще раз перезагрузиться и ваойцти в него вновь, вот и ходим туда как идиоты 10 раз на дню.Пусть вернуть возможность что была раньше.3. Изыскать возможности сократить количество реестров,каким-то образом объединить их ,чтобы вводя код и фамилию , мы сразу могли получить информацию о человеке и его обтяженнях... по всем реесётрам. Пусть 1 вытяг такой стоит чуть дороже(хотя куда уж) но информация точно будет полная и точная, а время затраченное на поиски сокращено втрое, да и время на сидение в интернете также исправляла ошибки
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Sergey_K » 24 квітня 2008, 19:56

хотя бы не проверять свои бланки ))))
Sergey_K

Повідомлення: 101
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.