Форум

Інформаційний ресурс

ПОЖАЛУЙСТА скинте текст либо сорс где можно почитать письмо Минюста,пункт 255

Номер повідомлення:#4

Повідомлення astra » 06 травня 2008, 23:20

існує одне виключення, коли можна засвідчувати фотокопію паспорта: при поданні особою документів для державної реєстрації інноваційного проекту, згідно постанови КМУ 1474 від 17.09.2003 року. Ця постанова передбачає подання нотаріально засвідченої копії документа, що посвідчує особу. Але при цьому рекомендується родити приписку в посвідчувальному написі, що ця копія саме для цих цілей.
PER ASPERA AD ASTRA
astra

Повідомлення: 415
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 185 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Чайка » 07 травня 2008, 20:18

Если Вы точно знаете, что было такое письмо МЮ, попробуйте поискать на www.minjust.gov.uaЗнаю только где есть комментарии и разъяснения.[qoute]Практичний курс нотаріату[qoute] Єрух А. М., Козьяков Ю. М. 2006р. / «Істина»Начиная с 3 стр. и до 20й Но, хочу обратить внимание, что в этой статье я лично не со всем согласна. astra Вам цитировала 3 абзац с 15 страницы.Я бы процитировала еще ссылку на Указ Президии ВС СССР от 04.08.1983.[qoute]3. Забороняється засвідчення вірності копій паспорта, документів, які його заміняють, партійного, профспілкового, комсомольського, військового квитків, депутатського посвідчення, службових посвідчень, а також інших документів, знімання копій з яких не допускається...[qoute] Этот указ не относится к нотариусам, но по нему видно, что понимает ВР под документами [qoute]знімання копій з яких не допускається[qoute]. А исчерпывающего перечня вы не найдете, по крайней мере, я о нем не слышала.
Чайка

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів