Номер повідомлення:#3
Ex lege
» 08 травня 2008, 14:40
"Приватному нотаріусу Лутугинського районного нотаріального округуПО---------------1961 року народження,що мешкає: ------, вул. Леніна,75/96паспорт серії ЕК 382014, виданий Алчевським МВ УМВС України в Луганській області 24.02.1997 р.,ідентифікаційний номер за ДРФО – 2239615587ЗАЯВАМною, ---, була видана довіреність на імя представника - ___,на укладання будь-яких правочинів щодо належного мені на праві приватної власності Діючи відповідно до ч. 1 ст. 214 та ч. 1 ст. 249 Цивільного кодексу України, я скасовую вищезгадану довіреність, посвідчену приватним нотаріусом Лутугинського районного нотаріального округу Луганської області -----------11.12.2007 року за реєстровим № 65о. Нотаріусом мені роз’яснені вимоги законодавства щодо змісту ст. 249 Цивільного кодексу України, відповідно до якого особа, яка видала довіреність і згодом скасувала її, повинна негайно повідомити про це представника, а також третіх осіб, для представництва перед якими була видана довіреність.Беру на себе зобов’язання повідомити представника та третю особу, для представництва перед якими була видана довіреність.Двадцяте жовтня дві тисячі шостого року.ПІДПИС: ПОЛЬОВА Л.М.«20» жовтня 2007 року я, -----------, приватний нотаріус -------------- районного нотаріального округу Луганської області, засвідчую справжність підпису гр. ПОЛЬОВОЇ ЛЮБОВІ МИХАЙЛІВНИ, який зроблено у моїй присутності. Особу гр. ПОЛЬВОЇ Л.М., яка підписала документ, встановлено.Зареєстровано в реєстрі за № 226Стягнуто плати – відповідно до ст. 31 Закону України “Про нотаріат”Приватний нотаріус _____________________"