Форум

Інформаційний ресурс

арешт на майно міської ради

арешт на майно міської ради

Номер повідомлення:#1

Повідомлення stiv » 20 серпня 2015, 11:01

При вчиненні правочину за участю міської ради був виявлений арешт на майно МІСьКОЇ РАДИ. Продавецм у договорі к/п земельної ділянки зазначається- Територіальна громада м. Олександрії в особі Міської ради від імені якої діє міський голова. Податковий номер один. Представники Продавця вважають, що майно міської ради і територіальної громади- це різні речі і підстав у нотаріуса для вчинення правочину не має. Я вважаю, що при арешті майна ради ми не можемо посвідчувати договір далі. Прошу Вашої думки.
stiv

Повідомлення: 3
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: арешт на майно міської ради

Номер повідомлення:#2

Повідомлення notаrk » 20 серпня 2015, 11:09

stiv написав:При вчиненні правочину за участю міської ради був виявлений арешт на майно МІСьКОЇ РАДИ. Продавецм у договорі к/п земельної ділянки зазначається- Територіальна громада м. Олександрії в особі Міської ради від імені якої діє міський голова. Податковий номер один. Представники Продавця вважають, що майно міської ради і територіальної громади- це різні речі і підстав у нотаріуса для вчинення правочину не має. Я вважаю, що при арешті майна ради ми не можемо посвідчувати договір далі. Прошу Вашої думки.

Все майно-значить все майно під арештом
Територіальна громада-не юридична особа, юридична особа-якраз представницький орган міська рада.
тому відчуження поки арешт неможливе.
Проаналізуйте ще ЗУ Про місцеве самоврядування
notаrk

Повідомлення: 18040
Дякував (ла): 10926 раз.
Подякували: 27175 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення stiv » 20 серпня 2015, 11:50

Я з Вами згодна на всі 100%. Я відмовила у посвідченні. Але при такому арешті інші нотаріуси вчиняли правочини з іншими об"єктами не один раз. І тлумачать, що у міської ради майно це-стол, стільце *YAHOO* :( І я зразу відмовила, і стала не такою, як інші.
stiv

Повідомлення: 3
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення notаrk » 20 серпня 2015, 11:57

stiv написав:Я з Вами згодна на всі 100%. Я відмовила у посвідченні. Але при такому арешті інші нотаріуси вчиняли правочини з іншими об"єктами не один раз. І тлумачать, що у міської ради майно це-стол, стільце *YAHOO* :( І я зразу відмовила, і стала не такою, як інші.

нехай тлумачать як хочуть.
Продаж комунального майна можуть контролювати правоохоронні органи, всякі "поборники з корупцією", хто зна чим може вилізти і через роки
notаrk

Номер повідомлення:#5

Повідомлення notаrk » 20 серпня 2015, 11:58

У нас було таке-майно реєстрували не за радою, а за виконкомом, і взагалі існувало дві юридичні особи-і рада, і виконком, мали різні печатки та один код ЄДРПОУ
notаrk

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів