Номер повідомлення:#7
RNV
» 07 травня 2008, 19:26
Дякую, але ви не зрозуміли суті питання або я його не коректно сформулювала. Так, це окрема нотаріальна дія, але текст заяви розміщено під посвідчувальним написом. Це зручно і для нотаріуса і для клієнтів, в т.ч. банківських установ, які кожного разу витребовують копію вказаної заяви.ЗРАЗОК ОСТАННЬОЇ СТОРІНКИ ДОГОВОРУ ІПОТЕКИ07 травня 2008 року, цей договір посвідчений мною, ___, приватним нотаріусом ___міського нотаріального округу.Договір підписаний сторонами у моїй присутності. Особу сторін встановлено, їх дієздатність, а також цивільну правоздатність та дієздатність ПриватБанку, повноваження представника та належність Іванову Івану Івановичу майна, що передається в іпотеку, перевірено.Зареєстровано в реєстрі за № ________________Стягнуто плати згідно ст. 31 Закону України «Про нотаріат».Приватний нотаріус ____ Заборона відчуження.07 травня 2008 року, мною, ___, приватним нотаріусом __міського нотаріального округу на підставі ст 73 Закону України [qoute]Про нотаріат[qoute] та у зв’язку з посвідченням цього договору іпотеки накладається заборона відчуження зазначеного в договорі нерухомого майна, а саме: квартири № 1, що знаходиться в ____, яка належить Іванову Івану Івановичу до припинення чи розірвання договору іпотеки.Зареєстровано в реєстрі за № _________________Стягнуто плати згідно ст. 31 Закону України [qoute]Про нотаріат[qoute].Приватний нотаріус________________________________ Приватному нотаріусу ___міського нотаріального округу____. Іванової Ірини Іванівни, 11.12.1956 року народження, ідентифікаційний номер за Державним реєстром фізичних осіб-платників податків та інших обов’язкових платежів 2079912940, проживаю в ____________, паспорт НЕ123456, вид. _____ МРВ УМВС України в ____________ обл. 11.11.2000 року. З А Я В А Я, Іванова Ірина Іванівна, цією заявою даю свою згоду на передачу в іпотеку моїм чоловіком Івановим Іваном Івановичем квартири № 1, що знаходиться в __________, набутої/го/ нами в період перебування в зареєстрованому шлюбі, за ціною та на умовах на його розсуд. При цьому свідчу, що не заперечую проти отримання ним кредиту в розмірі 30000 доларів США від Приватбанку під 12% річних. Заява мною прочитана, зміст її зрозумілий, з моїх слів записано вірно.Дві тисячі восьмого року, місяця травня, числа сьомого.ПІДПИС:Факт перебування в шлюбі, перевірено мною за паспортом заявника, записаним вище, де є відмітка про його шлюб з гр. Івановим Іваном Івановичем, зареєстрований _________ РАГС 11.11.1980 р.07 травня 2008 року, я, __________, приватний нотаріус _______міського нотаріального округу, засвідчую справжність підпису гр. Іванової Ірини Іванівни, який зроблено у моїй присутності.Особу гр. Іванової Ірини Іванівни, яка підписала документ, встановлено.Зареєстровано в реєстрі за № ___________Стягнуто плати згідно ст. 31 Закону України «Про нотаріат».Приватний нотаріус ____________________________________________