зазначив, що продаж перший в 2015 році
leo написав: Які проблеми у нотаріуса, якщо продавець не сплатить податок,сума податку до 10000 грн.
Дякую.
leo написав:Дякую, B O S S, я за інше переживаю, що він скаже, що він не знав про податок і, що винен нотаріус, який йому цього не розказав....
B O S S написав:leo написав: Які проблеми у нотаріуса, якщо продавець не сплатить податок,сума податку до 10000 грн.
Дякую.
продавець скаже, що я податок сплатив, ви всі квитанції забрали, а в заяві прочитав, що продаж НЕперший, тому питань не виникало....... а тепер доведіть ви, що він не сплачував
notаrk написав:B O S S написав:leo написав: Які проблеми у нотаріуса, якщо продавець не сплатить податок,сума податку до 10000 грн.
Дякую.
продавець скаже, що я податок сплатив, ви всі квитанції забрали, а в заяві прочитав, що продаж НЕперший, тому питань не виникало....... а тепер доведіть ви, що він не сплачував
якщо сплачував-буде видно в податковій
B O S S написав:notаrk написав:B O S S написав:leo написав: Які проблеми у нотаріуса, якщо продавець не сплатить податок,сума податку до 10000 грн.
Дякую.
якщо сплачував-буде видно в податковій
буде видно, якщо у нотаріуса буде копія квитанції про сплату податку. з відміткою про посвіднений правочин.
B O S S написав:чесно кажучи, вперше чую, що так перевіряють) всеодно буде крайній нотаріус
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів