Ксюня написав:возвраст и наличие детей значение имеет?
Руби написав:Ксюня написав:возвраст и наличие детей значение имеет?
Ксюня, все так плохо???
Ксюня написав:Руби написав:Ксюня написав:возвраст и наличие детей значение имеет?
Ксюня, все так плохо???
Руби....шо ж Вы палите контору???
Руби написав:У Вас фотка разгульная, Элиза Вас не возмет
А во конт. лицо - Олег, тут все может быть
Просто Piseц написав:Ксюня, Ну и куда ты от меня?
Vivat написав:Деякі колеги у місті Києві мені здається "обнаглели". Дочка шукає роботу, я сьогодні за оголошенням "потрібний помічник" зателефонувала і. Беруть на роботу - 2 місяці безкоштовно працюєш, далі оплочують тільки дорогу. Це що, у нас узаконене рабство. (вибачте за емоції)
Vivat написав:Деякі колеги у місті Києві мені здається "обнаглели". Дочка шукає роботу, я сьогодні за оголошенням "потрібний помічник" зателефонувала і. Беруть на роботу - 2 місяці безкоштовно працюєш, далі оплочують тільки дорогу. Це що, у нас узаконене рабство. (вибачте за емоції)
Nonna написав:Просто Piseц написав:Ксюня, Ну и куда ты от меня?
шо , довел помошницу до цугундера
мало того ше і бухає постійно , на роботі не сидить тільки по тренькам шляєтьсяРуби написав:Ксюня написав:Руби написав:Ксюня написав:возвраст и наличие детей значение имеет?
Ксюня, все так плохо???
У Вас фотка разгульная, Элиза Вас не возмет
net.***! написав:мало того ше і бухає постійно , на роботі не сидить тільки по тренькам шляєтьсяРуби написав:Ксюня написав:Руби написав:
Ксюня, все так плохо???
У Вас фотка разгульная, Элиза Вас не возмет
працюю в нотаря з 2008, то секретар, вже 4 роки помічником, а ключі ще не бачивnet.***! написав:Vivat написав: скаала ключі на стіл -більше ви не працюєте
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]