Форум

Інформаційний ресурс

2 печати юр.лица.

Номер повідомлення:#1

Повідомлення YY » 18 червня 2008, 12:59

Работаю юристом в ВАТ. Столкнулся с такой ситуацией. На моем ВАТ две печати. Одна печать в буквой [qoute]Д[qoute]-дубликат был получен, когда потеряли оригинал. Потом оригинал нашли. И теперь на предприятии две печати. На договорах проставляют и ту печать что с буквой, и ту что без. Меня как юриста это не устраивает. Насколько я понимаю с млмента получения дубликата печати оригинал должен быть уничтожен или неиспользоваться. Где это написано? Правильно ли я думаю?
YY

Повідомлення: 32
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Дерек » 18 червня 2008, 13:02

Я з Вами згоден, ви дозвільну коли проходили?
Дерек

Номер повідомлення:#3

Повідомлення YY » 18 червня 2008, 13:12

Это было где-то в 2005-2006 году. В дозвельной есть заявление о выдаче дубликата печати в связи с его утерей.Все официально оформлено.
YY

Повідомлення: 32
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Дерек » 18 червня 2008, 13:18

А взагалі передивіться ось це:Про затвердження Інструкції про порядок видачі міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади, підприємствам, установам, організаціям, господарським об'єднанням та громадянам дозволів на право відкриття та функціонування штемпельно-граверних майстерень, виготовлення печаток і штампів, а також порядок видачі дозволів на оформлення замовлень на виготовлення печаток і штампів, та затвердження Умов і правил провадження діяльності з відкриття та функціонування штемпельно-граверних майстерень, виготовлення печаток і штампів Наказ Міністерства внутрішніх справ Українивід 11 січня 1999 року N 17
Дерек

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Lex » 18 червня 2008, 17:28

Перед тим, як ЗАТ оформляло документи на отримання Дублікату печатки, дозвільна служба повинна була витребувати у ЗАТ, подане до друкованого органу повідомлення, що втрачену печатку такого то ЗАТ , вважати недійсною. Отже всі документи на які Ви ставите першу пачатку можна вважати недійсними і дуже легко доказати це в суді, знайшовши оголошення в газеті.
Lex

Повідомлення: 46
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Дерек » 18 червня 2008, 18:31

Lexя з вами згоден
Дерек

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів