Форум

Інформаційний ресурс

допоможіть початківцю!!!

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Ток » 18 червня 2008, 15:56

не має
Ток

Повідомлення: 801
Дякував (ла): 746 раз.
Подякували: 545 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення S.Wetochka » 18 червня 2008, 16:26

По трудовому законодавству, за все треба платити
S.Wetochka

Повідомлення: 2706
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 517 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення ela » 18 червня 2008, 17:40

Мартуньчик візьміть кодекс і почитайте.
ela

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Клер. » 18 червня 2008, 17:52

Приватний нотаріус - не бюджетна організація, в якій оплата начисляється з дня виходу на роботу.Якщо приватний нотаріус вже зупинив свій вибір на вас, Мартуньчик, то він ще й буде тратити свій час на ваше навчання.І якщо ви вже зараз створюєте конфлікт з нотаріусом (щодо оплати, але ще невідомо, хто кому має платити, адже він буде тратити свій час та ділитись своїми знаннями) - то бідний той нотаріус.Він має повне право визначити вам випробувальний термін, і побачити, чи справляєтеси ви з об[qoute]ємом роботи, адже робота помічника - дуже важлива і відповідальна.Приватний нотаріус не зобовязаний брати вас на роботу, і відповідно, моє повне право відмовити у наданні робочого місця.Я особисто та відомі мені мої колеги помічників підбираємо так само, як ваш [qoute]солідний[qoute] нотаріус.
Клер.

Повідомлення: 1381
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 254 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення lolf_2008 » 18 червня 2008, 17:59

Я працювала 4 місяці без оплати. Навчалася. Навчилася, мене оформили і платили нормально. Я вважаю, що солідному нотаріусу ще платити треба, що б він навчив працювати. Якщо бере на один місяць без оплати, ідіть і працюйте. Не пожалкуєте.
lolf_2008

Повідомлення: 17
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Дерек » 18 червня 2008, 18:05

Клер та ні хоч мінімалку якусь треба ставить, так же ж тож неможна, нічого людина не винна нотаріусу, все ж навіть спочатку якийсь об''єм робить технічної роботи. Так що я вважаю, ви не праві.З приводу конфлікта - згоден, хіпеш аж занадто
Дерек

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Дерек » 18 червня 2008, 18:28

МартуньчикСправедливо чи ні...справедливості, її взагалі нема...просто не нервуйте, у вас є досить простий вибір - погоджуватись чи не погоджуватись, ось і все, насильно ж ніхто вас туди не затягне
Дерек

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Золотая Рыбка » 18 червня 2008, 18:37

Мартуньчик, мне бы вашу самоуверенность!!!Почему вы решили что дальше заявлений и доверенностей, вас и учить больше ничему не будут?Вы считаете что это чепуха, которая недостойна внимания человека с двумя...дипломами?Сейчас каждая доверенность как поема, что то неизменно, а что то надо придумывать на ходу.Все помощники и нотариусы начитают с оформления этих документов! Не давать эе вам оформлять протесты векселей или исполнит. надписи! Главное поймите-этот месяц покажет не только подходите ли вы нотариусу, но и подходит ли нотариус к вам. У каждого свои требования и свои [qoute]белки[qoute]. Одна моя коллега три месяца платит своим [qoute]ученикам[qoute] мизер, но если члк. подходит - очень даже прилично (я когда хреново подумываю свернуть свою [qoute]Бурную[qoute] деятельность и пойти к ней работать:))). Но требования у нее жесткие - никаких опазданий, детей, врачей в рабочее время, прогулов, неположенных отпусков и т.д.Другая платит меньше, но золотой души человек - и поможет, и отпустит, и накормит и т.д.Подумайте сами, что для вас приемлемо больше. И не спешите делать скоропостижных выводов.Плохо начинать работу с конфликта. А инвестировать ли в ваши знания или нет - решать все равно нотариусу. Удачи!
Золотая Рыбка

Повідомлення: 10182
Дякував (ла): 4161 раз.
Подякували: 8070 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Marysia. » 18 червня 2008, 18:41

да уж, я вас уже не беру. И не потому,что я злая, а потому,что справеливая.Человек тратит время и нервы, пока вы научитесь. Ваш немецкий и отдел кадров пока ни к чему, вы ведь помощник нотариуса? А я лично, нанима помощника пообещала,что зарплата будет зависеть от него, хочет учиться, берет книги в руки, занимается в свободное время не игро1й на компе а архивом, при сложной сделке не ноет, что хочет домой а отверженно сидит и терпит вредных клиентов - на тебе, буль добр, добавку к зарплате. Никогда еще не забрала тех денег,что ей одолжила среди месяца, когда ей было тяжело, т.к. вижу, что человек старается и учится сам, а еще я у нее могу спросить совета и обсудить проблему, вдвоемп легче, а вы [qoute]вас не учат, не пускают...[qoute] сами учитесь, вы ведь уже в конторе, так что, без глаз и ух ,что ли?
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Золотая Рыбка » 18 червня 2008, 18:51

marina57+1.Знаете какой самый хороший муж - слепо-глухо-немой капитан дальшего плаванья!Знаете какой самый хороший помощник нотариуса - толковый.Я сейчас ищу себе помощника и знаете какие у меня требования:немного знания компа (на уровне пользователя) и сообразительность!Мне не нужен члк. с кучей дипломов, но который тупит по пустякам и делает ошибки. Мне нужен помощник, который сразу поймет что я хочу от него и что хочет клиент. Оказывается, образование и сообразителность - две важные вещи.Приходила ко мне одна [qoute]специалистка[qoute] с красным дипломом НЮА Я.Мудрого. Посадила ее реестр вести, промучилась пару дней, ну никак не пойдет где какую запись делать. Поможила перед ней предыдущий реестр- смотри и списывай. Сидим рядом - все контролирую, но так намучилась, Сказала ей иди куда хочешь по-хорошему! Ну тупая, ужас!!!А вы говорите два диплома...
Золотая Рыбка

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Альвиора » 18 червня 2008, 18:51

Не берите. Тем более на должность ПОМОЩНИКА. Только секретарь или юрист. Да еще и ЗАОЧНИК.... У меня уже был заочник, выучила на свою голову, а потом уволила.... Да еще и стаким самомнением .
Альвиора

Номер повідомлення:#17

Повідомлення Провинциалка » 18 червня 2008, 19:10

Мартуньчик, йдіть працювати секретарем у державну нотаріальну контору. Якщо Вас і візьмуть з випробувальним терміном, то КЗоТу дотримаються: свої 525 грн.(мінімальна зарплата) отримаєте обов'язково, і [qoute]справедливость восторжествует[qoute]. Хоча підозрюю, що зарплатня у такому розмірі, Вас, з двома дипломами, не задовільнить.
Провинциалка

Повідомлення: 2902
Дякував (ла): 3294 раз.
Подякували: 6737 раз.

Номер повідомлення:#19

Повідомлення Альвиора » 18 червня 2008, 20:02

Мы не злые, мы уже по одному слогу, которым изъясняется Мартуньчик, видим какой это человек. Большой опыт работы с гражданами. Поэтому так и отвечаем. Но вообще-то можна и заплатить минималку
Альвиора

Номер повідомлення:#20

Повідомлення Золотая Рыбка » 18 червня 2008, 20:03

Мы не злые. Вы знаете сколько получают хорошие помощники нотариусов? Их зарплата очень даже [qoute]людская[qoute] и за эти деньги нотариус тоже хочет получать от помощника хорошую работу.Мы зарабатываем деньги, мы считаем как и на что их тратить. Если я плачу своему помощнику зарплату, которая в три раза превышает любую другую зарплату среди специалистов его уровня и квалификации, я сама буду решать какие требования ему предъявлять. Закончились совковые времена когда по распределению присылали специалистов от которых не было толку, одни проблемы. По работе и зарплата!А почему специалист с таким уровнем знаний с двумя дипломами вдруг решил стать помощником нотариуса(должность где можно работать и без образования!) Не смешите мои подковы!! Какая любовь к нотариату!Хочется соц.гарантий - вперед в госконторы! Там уж точно трудовое законодательство будут соблюдать!Вы пробовали хоть раз устроится на работу в банк? Я вам скажу что там такие-же условия, только бесплатно и без оформления будете работать два месяца.Не нравится вам нотариус - ищите другого! Большому кораблю большое плаванье!
Золотая Рыбка

Номер повідомлення:#24

Повідомлення Salk » 18 червня 2008, 22:00

Мартуньчик, питання оплати повинно вирішуватися Вами з нотаріусом за домовленістю.Я в період випробувального строку роботу помічників оплачую.Але я не хотів би брати працівника, який в перший день з'ясовує, на що нотаріус має право, а на що - ні.
Salk

Повідомлення: 459
Дякував (ла): 262 раз.
Подякували: 132 раз.

Номер повідомлення:#25

Повідомлення Patron » 18 червня 2008, 22:58

В першу чергу для мене критерій - яка ЛЮДИНА, які в неї моральні якості, а потім вже професійні якості, бо працювати із [qoute]жабами[qoute] не я не можу, ЗАВЖДИ іду на зустріч своїм працівникам, я їх просто люблю, як мати любить своїх дітей. За мою любов, вони платять відданістю, сумлінною працею, старанністю, не рахуються із своїм вільним часом, як треба працювати після роботи, то без нагадувань... Дуже вдячна їм !!!
Patron

Повідомлення: 353
Дякував (ла): 518 раз.
Подякували: 346 раз.

Номер повідомлення:#27

Повідомлення Som4ik » 19 червня 2008, 02:27

Як на мене, оплата за так званий [qoute]випробувальний термін[qoute] (який проходить без юр. оформлення, з метою оцінки відповідності працівника майбутній займаній посаді) у приватного нотаріуса вирішується за домовленістю сторін. Якщо якусь із сторін не влаштовують певні умови, - ніхто ні перед ким нічим не зобов`язаний.Проте оплата праці, навіть на ознайомчому етапі роботи, формує стимул до виконання покладених обов`язків, якісного та кількісного росту їх виконання, та формує відношення до самого нотаріуса, як людини.Тимбільше я сумніваюсь, що нотаріус не має змоги заплатить мінімалку!?! Простий набір тексту - це ж теж робота, яка потребує оплати.Шановні НОТАРІУСИ: підтримуйте здорову духовну атмосферу в вашому колективі. Помічники - також люди, які потребують уваги, поваги та відповідної винагороди за свою працю!!!ЗІ: Я б, наприклад, також задумався чи платить людині (в випробувальний термін), яка сама навіть не може знайти статтю КЗпП, що передбачає оплату випробувального терміну!
Som4ik

Повідомлення: 137
Дякував (ла): 19 раз.
Подякували: 26 раз.

Номер повідомлення:#28

Повідомлення Vanda » 19 червня 2008, 11:43

Мартуньчик, до речі, а Ви уважно читали ст.1 З.У. [qoute]Про оплату праці[qoute]? Чи звернули Ви увагу на те, що таки не тільки у грошовому виразі може виплачуватися роботодавцем винагорода своєму працівникові?..Хоча всі мої помічники і отримували при випробувальному терміні гроші, але... у Вашого нотаріуса [qoute]солідного[qoute] (який таки напевне вміє читати закони) є можливість законна і не грошима сплачувати Вам....
Vanda

Повідомлення: 3362
Дякував (ла): 1636 раз.
Подякували: 3173 раз.

Номер повідомлення:#30

Повідомлення мышка - норушка » 19 червня 2008, 17:27

cидит на приёме девица 3 дня (до этого пол года работала в соседней нотариальной конторе тоже на приёме на минималке) читает журналы, хотя я ей в первый день дала толстенную книжечку по ипотеке, хрен в обе лапоньки - читаю журналы. Нотариус сказал, что девочка ничего учить не хочет, только отчёты возить и по почтам бегать... ну и зачем спрашивается её учить, с таким отношением пусть сидит на минималке без оформления со своим дипломом
мышка - норушка

Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів