Форум

Інформаційний ресурс

Реформування Форуму!!!

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Vолодимир » 01 липня 2008, 19:43

Пропоную обговорити пропозицію Екатерини , усі за та проти !!! Якщо пройде позитивно , то Розробник готов буде це реалізувати .
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення логос » 01 липня 2008, 20:50

Тоді прийдеться ще один додатковий витяг робити із юр радника?
логос

Повідомлення: 535
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Дерек » 01 липня 2008, 20:53

:)
Дерек

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Весна :) » 02 липня 2008, 00:03

Екатерина+1 це дуже слушна думка, одне скажу точно, хто володіє інформацїєю той володіє світом, а в нашому випадку це ох як актуально.
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення LL » 05 липня 2008, 03:45

Екатерина + 2
LL

Номер повідомлення:#36

Повідомлення MobyDik » 05 липня 2008, 13:59

Дуже цікава пропозиція про « чорний список». Я вважаю що це буде наш з Вами чорний список і для нашої роботи це буде непогана інформація, а якщо раптом хто-небудь зі сторони і подивиться в нього так що він з нею може зробити. Головне щоб вражина або який конкурент не підсунув дезу і нашим чорним списком не став устраняти конкурентів, адже наш форум користується пошаною і інформація про те що квартира в чорному списку може зіпсувати репутацію «добросовестному» власнику. Тому потрібно обов'язково передбачити за наявності яких докуметів ( або яких обставин стало відомо ) про даний об'єкт, що він гідний потрапити в наш « чорний список». І природно вказати для всіх «посететилей» списку що він є « Неофіційним» і відповідальними за інформацію є особи які вносять її, а форум ні за що і не перед ким ніякої відповідальності не несе.
MobyDik

Повідомлення: 217
Дякував (ла): 34 раз.
Подякували: 49 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Золотая Рыбка » 05 липня 2008, 15:55

Когда-то зашла на сайт нотариусов Росии и там видела [qoute]черный[qoute] список клиентов. Очень даже понравилось. Хотя бы для нашего внутреннего пользования. Я понимаю что [qoute]клиент[qoute] из Киева может и не приехать ко мне в глубинку, а с другой стороны информация о том что что-то не так может выскочить у любого нотариуса, а ты и предупредить не можешь. Это все равно как кредитная история для банка.
Золотая Рыбка

Повідомлення: 10182
Дякував (ла): 4161 раз.
Подякували: 8070 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення нотар98 » 05 липня 2008, 16:28

Создавать [qoute]черный список[qoute] только на МАЛОМ !
нотар98

Повідомлення: 576
Дякував (ла): 67 раз.
Подякували: 31 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення LL » 06 липня 2008, 01:52

Шановна Золотая Рибка а виставьте тут адресу Російського списку . Я вважаю , що як приклад для розробника буде корисним . Звісно тільки на МФ !!!
LL

Номер повідомлення:#40

Повідомлення Дерек » 07 липня 2008, 13:53

Moby DikЗ вами згоден, це і мав на увазі
Дерек

Номер повідомлення:#41

Повідомлення Чайка » 07 липня 2008, 15:06

Я вообще-то, тоже имела ввиду, сделать его [qoute]для внутреннего пользования[qoute]. Мало ли что? Кроме того так никто не сможет сказать, что мы распространяем [qoute]негативную[qoute] информацию. (видели ж определение недостоверной информации?) Над тем, как защитить такой список от «дезы», голову поломать придется. Может, просто сделать обязательным раздел с информацией о том, на каких основаниях объект (квартира, машина, физ. или юр. лицо) были внесены в список и контактные данные того, кто внес сведения?
Чайка

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Драсте ) » 07 липня 2008, 20:48

Сюда бы движок phpbb иль vBulletin и сразу же люди начали вникать, что это не просто куча текста с непонятным поиском, а действительно ФОРУМ.P.S. Под словами [qoute]кучей текста[qoute] я не подразумевал смысл всех реплик или же их значимость, а просто сам вид данного [qoute]форума[qoute]! :)
Драсте )

Повідомлення: 183
Дякував (ла): 4 раз.
Подякували: 31 раз.

Номер повідомлення:#43

Повідомлення Mega » 08 липня 2008, 15:10

Підтримую пропозицію Екатерина...
Mega

Номер повідомлення:#44

Повідомлення Per se » 27 липня 2008, 03:17

Скоро понедельник, там и посмотрим чьи пожелания внедрились в жизнь..
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#45

Повідомлення raton » 28 липня 2008, 12:54

|Мдааа, пока не в восторге! По крайней мере от отображения тем, хотя возможность [qoute]украсить[qoute] текст нравится!
Хутін пуй!
raton

Повідомлення: 1532
Дякував (ла): 1213 раз.
Подякували: 942 раз.

Номер повідомлення:#46

Повідомлення Оленка Справедлива » 28 липня 2008, 12:57

raton, а что Вам не нравится в отображении тем?
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#47

Повідомлення Admin-Юкон » 28 липня 2008, 13:22

[B]Збільшуємо технічні можливості Форуму![/B][U]Шановні користувачі![/U]Представляєм Вашій увазі технічно оновлений Форум, в якому ми намагалися претворити в життя усі Ваші побажання щодо зручності спілкування. 1) По-перше слід сказати, що ми залишили основні принципи функціонування звичного для Вас Форуму, зокрема Малий Форум, основну ресурсну структуру, але у новому форматі все це буде працювати у декілька разів швидче за рахунок більш адаптованого „движка” Форуму з урахуванням значно збільшеного навантаження.2) Порядок перегляду тем зараз також можна обирати індівідуально із двох запропонованих варіантів – „за датою створення”, як звикли багато з Вас, або „за останнім повідомленням”, як пропонували деяки з постійних Форумчан.3) Відтепер кожен зможе передивлятися створені особисто ним теми, не відшукуючи довго потрібну сторінку, а лише натиснувши кнопку „Мої теми”. 4) Також Ви матиме змогу формувати на свій розсуд „кошик” тем, які становлять для Вас найбільший інтерес за допомогою функції „Обране”. 5) При створенні теми або нового повідомлення - крім редактора своїх повідомлень, додаємо можливість видаляти прикріплені файлі, робити посилання на зовнішній ресурс, цитування, деякі Word-овські функції для поліпшення зовнішнього вигляду повідомлень та зручності ознайомлення з текстом.[I][B]Звертаємо увагу на принципові новації нашего Форуму : [/B][/I]6) „Досуг! П’ятниця!” – окремий розділ, створений для висвітлення важливих подій в особистому житті, поздоровлень, привітань, Вашего відпочинку та підняття настрою7) „Самоврядування” – відокремлена платформа для спілкування на „гарячі” теми, які не мають безпосереднього відношення до нотаріального процесу, але при цьому мають важливе суспільне значення. Усі подібні обговорення в рамках Форуму будуть автоматично переміщатися до розділу „Самоврядування” або Адміністратором.Останні дві новації запроваджені з метою створення більш комфортного використання ресурсів нашого сайту та з метою максимального відокремлення обговорення безпосередніх питань з нотаріального процесу від інших не менш важливих складових нашого різноманітного життя.Також з урахуванням цих змін (при участі Адміна) ми сподіваємося привести обидва форуми до більшої відповідності їх меті створення – напрацювання Єдиної нотаріальної практики! Мова йде про систематизацію обговорюємих тем на обох Форумах.[U]Бажаємо приємного спілкування![/U]
Admin-Юкон

Повідомлення: 1311
Дякував (ла): 42 раз.
Подякували: 1207 раз.

Номер повідомлення:#48

Повідомлення LL » 29 липня 2008, 01:41

Шановна Золотая Рибка , дайте адресу Російського сайту де Ви бачили про Черний список . Це моє перше бажання , сподіваюсь Ви його виконаєте Золотая Рибка
LL

Номер повідомлення:#49

Повідомлення hachi » 29 липня 2008, 11:45

Увидела пару сайтов для обезвреживания и «укрощения строптивых» - мошенников, жуликов, аферистов, негодяев, обманщиков с указаним «подвигов», сразу оговорюсь, что сайтов не нотариальных, но создателю первого пришлось столкнуться с такими же проблемами как и у нас (см. через bracodel.info ):http://blacklist-master.narod.ru/http://all-hotels.ru/obman/index.ru.html
hachi

Номер повідомлення:#50

Повідомлення Весна :) » 29 липня 2008, 23:44

Відкрила тему в САМОВРЯДУВАННІ, але там її майже ніхто не бачить - Адмін треба добавить віконечко, щоб було там видно кількість створених тем та нік останнього повідомлення. При пошуку тем - повторно ПРОШУ - щоб була дата створення цієї теми та бажано нік.

Номер повідомлення:#51

Повідомлення LL » 30 липня 2008, 02:11

Шановна ВЕСНА , так там все начебто є , про що Ви пишете .
LL

Номер повідомлення:#52

Повідомлення Весна :) » 30 липня 2008, 23:17

Маю на увазі поряд з темою Самоврядування до її відкриття, щоб було видно..

Номер повідомлення:#53

Повідомлення Per se » 30 липня 2008, 23:33

Еще по нынешнему [qoute] поиск по форуму[qoute] претензии – раньше у функции «поиск» было больше возможностей.И добавлю к сказанному ВЕСНОЙ, кода задается слово для поиска, высвечиваются темы, потом одну открыл и все…. все пропадает….. вводи слово заново…..ищи заново. Нельзя ли сделать так, чтобы найденные темы оставались в поле зрения, пока не найду то что ищу, плиз!!!
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#54

Повідомлення Admin-Юкон » 31 липня 2008, 13:46

[QUOTE]Еще по нынешнему [qoute] поиск по форуму[qoute] претензии – раньше у функции «поиск» было больше возможностей[/QUOTE]Действительно сейчас ищет только в названиях тем, а раньше искал также в сообщениях. Обязательно исправим!
Admin-Юкон

Повідомлення: 1311
Дякував (ла): 42 раз.
Подякували: 1207 раз.

Номер повідомлення:#55

Повідомлення Marysia. » 31 липня 2008, 14:12

в поддержку lolМне тоже не нравится, когда тема, которую я пытаюсь раскрыть, все время куда-то пропадает. Вот и сегодня искала по ипотеке, запоминала и переписывала в поиск 5 раз (слава богу тема короткая почему-то оказалась) а иногда по 20 раз приходится текст перенабирать, т.к. если я например интересуюсь темойц, я сразу создаю свой лист по данному вопросу, куда вношу ссылки и мнения коллег, которые мне необходимы. Если можно, Админ, попробуйте сделать поиск полегче. И еще, я за такой черный список - мощенников надо знать в лицо. Правда необходима и ссылка на действие а не просто выкинул фамилию и все. Иначе может случиться, что я-то человека недопоняла и внесла в список - а была неправа и сама. Думаю при описании ситуации можно и самому будет сделать вывод
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#56

Повідомлення Слава » 31 липня 2008, 14:41

Якщо я натискаю [qoute]усі теми[qoute] добре б було щоб відкривалися вони так як на старому форумі усі, щось ніяк не можу привикнути до нового, мені особисто не зручно!
Слава

Повідомлення: 632
Дякував (ла): 799 раз.
Подякували: 557 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів