Форум

Інформаційний ресурс

Реєстрація в реєстрах

Номер повідомлення:#61

Повідомлення V » 29 травня 2007, 14:21

Антиреклама – лучшая реклама. Признаюсь, я действительно маньяк, сексуальный дед маньяк и нужно вытеснить из моего сознания желание достать всех воров, взяточников и бездарь. И если Вы затрепетали, значит, попал в цель и как никто, Вы знаете, о чем я.Друзьям на меня обижаться нечего, я всех безмерно люблю и предан им (пока нотариату), и рассчитываю на взаимность. На форуме, при таком руководстве, в полемике должна быть состязательность. Покажите свое личико, kiev – приму любую тему, на Ваш выбор. В отношении «Я» – в жизни не выпяливался, не беспокойтесь, нет мании величия, что в некоторых.Рано радуетесь, shadow, точку все-таки поставят, другие.
V

Повідомлення: 4119
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1299 раз.

Номер повідомлення:#63

Повідомлення *Женская Логика* » 29 травня 2007, 17:15

не точку....забьють гвоздика..... ну не можу я без юмору......звиняйте)
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#64

Повідомлення да » 29 травня 2007, 22:03

"і ""гваздічку"" положать. ""Как хороши, как свежи были розы, моей страной мне брошеные в гроб...."" "
да

Номер повідомлення:#65

Повідомлення Микола » 30 травня 2007, 03:04

kiev, швондра назвающая себя с маленькой буковки. красочный экземпляр ноаого поколения ..наводит страх взяток в Киеве сегодня..дурная слава дурной девы ..катится ей в след ..
Микола

Номер повідомлення:#66

Повідомлення Риба-Рак » 30 травня 2007, 16:48

ХБУ корисною інформації багато на форумі і від вас зокрема, але я хотіла б що В не сварився
Риба-Рак

Повідомлення: 944
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#70

Повідомлення LL » 27 липня 2008, 01:52

Стиль спілкування у кожного свій і це правда . Але відносно електронних реєстрів , то вони не передбачені ні одним законом і більше того вони порушують як Конституційні норми так і багато інших законів України . Підкреслюю , що тут не обговорюється , чи добропорядні працівники ІЦ .
LL

Номер повідомлення:#71

Повідомлення LL » 27 липня 2008, 01:59

За великого рахунку ми НОТАРІУСИ не повинні надавати туда інформацію згідно ст. 8 . І це повинна була б відстоювати УНП , але вона цього не може і не бажає тому , що вона в обмін заробляє на нас торгуючи бланками . Все коло замкнено . Гадаю , що діюче керівництво УНП на цьому дограється .
LL

Номер повідомлення:#72

Повідомлення LL » 27 липня 2008, 02:05

Ну , а форум це лише площадка для вільного професійного спілкування і на нього не має чого бочку котити , він тут ні до чого. Ми з Вами особистості і на відміну від офіціозу тут усіх під одну гребінку не причешиш !!! І це дуже добре !!! З повагою .
LL

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів