Номер повідомлення:#66
Олена
» 06 серпня 2009, 17:41
Vatson, цей сайт дуже добрий, еле є ще кілька: поваренок ру, у саечки, готивим дома та інші. Просто у пошук набираєте що хочете приготувати і Вам видають безліч сайтів з рецептами. Потім опробуєте на домашніх...Мій чоловік уже криком кричить, каже, що б закінчувала вже експерементувати, бо вже в штани не влазить.А [qoute]сині[qoute] в мене в цьому році білі. Вони містять у собі меньше соланіну і більш ніжні на смак. Консервую я мало, а от швидкі страви з баклажанів, які готую вже давно: підсмажити порізану кубиками цибулю додати баклажани, підсмажити до золотистого коліру, посолити, поперчити (за бажаням) а потім за Вашим вибором залити або сметаною або яйцями - і так і так дуже смачно.Або порізати баклажани вздовж на тоненькі полоски, обсмажити, намазати потертим сиром (або творогом) з майонезом та часником та закрутити в трубочки (впоперек розрізу). Смачного....
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.