Форум

Інформаційний ресурс

Что вы будете готовить на Новый год?

Номер повідомлення:#61


Повідомлення Сана » 26 грудня 2008, 22:42

И все-таки - какая же это шикарная отвлекающая тема!!!Как в том анекдоте: [B][qoute]Если народ безмолвствует, значит, еще что-то жуёт...[qoute][/B]:-)
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Аватар користувача
Сана
 
Повідомлення: 10414
З нами з: 03 січня 2008, 21:01
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#62


Повідомлення Vatson » 05 серпня 2009, 13:06

Я понимаю, что это не в тему Нового года. но...,коллеги-женщины (а может быть и мужчины:)) подскажите кто что заготавливает на зиму (как раз к Новому году) из синеньких, что-то типа икры, а?:)))(тут посадила огородик, выростила синенькие и не знаю, что вкусненького ними родимыми придумать?
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Аватар користувача
Vatson
 
Повідомлення: 22384
З нами з: 14 червня 2007, 15:04
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#63


Повідомлення Bis » 05 серпня 2009, 16:13

http://gotovim-doma.ru/view.php?r=747-recept-Ikra-iz-baklazhanovочень мне уж ндрравится этот сайт, может пригодится)))
Bis
 
Повідомлення: 104
З нами з: 20 лютого 2009, 13:38
Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#64


Повідомлення Vatson » 05 серпня 2009, 16:34

Bis, огромное спасибо, там столько вкуснятинки!!!!!!!
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Аватар користувача
Vatson
 
Повідомлення: 22384
З нами з: 14 червня 2007, 15:04
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#65


Повідомлення Bis » 05 серпня 2009, 17:30

не за что))) знаю))) пользуюсь...
Bis
 
Повідомлення: 104
З нами з: 20 лютого 2009, 13:38
Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#66


Повідомлення Олена » 06 серпня 2009, 17:41

Vatson, цей сайт дуже добрий, еле є ще кілька: поваренок ру, у саечки, готивим дома та інші. Просто у пошук набираєте що хочете приготувати і Вам видають безліч сайтів з рецептами. Потім опробуєте на домашніх...Мій чоловік уже криком кричить, каже, що б закінчувала вже експерементувати, бо вже в штани не влазить.А [qoute]сині[qoute] в мене в цьому році білі. Вони містять у собі меньше соланіну і більш ніжні на смак. Консервую я мало, а от швидкі страви з баклажанів, які готую вже давно: підсмажити порізану кубиками цибулю додати баклажани, підсмажити до золотистого коліру, посолити, поперчити (за бажаням) а потім за Вашим вибором залити або сметаною або яйцями - і так і так дуже смачно.Або порізати баклажани вздовж на тоненькі полоски, обсмажити, намазати потертим сиром (або творогом) з майонезом та часником та закрутити в трубочки (впоперек розрізу). Смачного....
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Аватар користувача
Олена
 
Повідомлення: 4087
З нами з: 22 вересня 2005, 00:48
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#67


Повідомлення MG » 06 серпня 2009, 17:59

Боже, ща вмру ! так хочу синіх. (я їх просто абажаю.. )Роботи немає, а ми все про їжу.
Аватар користувача
MG
 
Повідомлення: 18357
З нами з: 02 червня 2008, 17:24
Дякував (ла): 39710 раз.
Подякували: 28191 раз.

Номер повідомлення:#68


Повідомлення Bis » 06 серпня 2009, 18:56

Погоджуюсь сайтів багато, але цей мій улюблений)))
Bis
 
Повідомлення: 104
З нами з: 20 лютого 2009, 13:38
Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#69


Повідомлення Олена » 06 серпня 2009, 19:18

MG, приїзджайте, у мене біленькі баклажанчики на дачі ростуть.
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Аватар користувача
Олена
 
Повідомлення: 4087
З нами з: 22 вересня 2005, 00:48
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#70


Повідомлення MG » 06 серпня 2009, 19:21

Олена, спасибі за запрошення. Люблю і готувати, і фото блюд, передачу Висоцької, і куштувати також ...
Аватар користувача
MG
 
Повідомлення: 18357
З нами з: 02 червня 2008, 17:24
Дякував (ла): 39710 раз.
Подякували: 28191 раз.

Номер повідомлення:#71


Повідомлення Vatson » 06 серпня 2009, 19:30

Олена, белые в смысле сорт такой?прикольненько:)))
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Аватар користувача
Vatson
 
Повідомлення: 22384
З нами з: 14 червня 2007, 15:04
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#72


Повідомлення Олена » 06 серпня 2009, 19:59

Vatson, білі - колір такий :))), а сортів у мене білих два : [qoute]нежненький[qoute] и [qoute]белая ночь[qoute]. Виглядають дійсно незвичайно. У мене в цьому році - баклажани білі, а перець ранній - фіолетовий. Ну люблю я все незвичайне.
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Аватар користувача
Олена
 
Повідомлення: 4087
З нами з: 22 вересня 2005, 00:48
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#73


Повідомлення OLNIK » 06 серпня 2009, 22:22

- Это у Вас черная смородина?- Да!!!- А почему она красная?- Да потому, что зеленая.А белые синие, это- не из партии регионов?)))
OLNIK
 
Повідомлення: 13905
З нами з: 13 грудня 2008, 15:56
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#74


Повідомлення Олена » 07 серпня 2009, 16:29

OLNIK :))), скоріше вже з БЮТу. З Регіонів у мене перець.
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Аватар користувача
Олена
 
Повідомлення: 4087
З нами з: 22 вересня 2005, 00:48
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#75


Повідомлення Олена » 07 серпня 2009, 16:36

Vatson, виглядає апетитно[URL=[qoute]http://dachnica.com.ua/preserv/konservirovannye_sin_9.html[qoute]]http://dachnica.com.ua/preserv/konservirovannye_sin_9.html[/URL][URL=[qoute]http://www.povarenok.ru/recipes/tag/187/[qoute]]http://www.povarenok.ru/recipes/tag/187/[/URL][URL=[qoute]http://www.good-cook.ru/kons/kons_024.shtml[qoute]]http://www.good-cook.ru/kons/kons_024.shtml[/URL]
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Аватар користувача
Олена
 
Повідомлення: 4087
З нами з: 22 вересня 2005, 00:48
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#76


Повідомлення Олена » 14 серпня 2009, 14:17

Vatson, ми Вас втратили? Ви заблукали на теренах кухонних сайтів?
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Аватар користувача
Олена
 
Повідомлення: 4087
З нами з: 22 вересня 2005, 00:48
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#77


Повідомлення Vatson » 14 серпня 2009, 17:13

тут, тут я:))))
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Аватар користувача
Vatson
 
Повідомлення: 22384
З нами з: 14 червня 2007, 15:04
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#78


Повідомлення Vatson » 02 вересня 2009, 11:36

мммм, приготовила по рецепту икорку из баклажанов, вкуснятинка:))))))))
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Аватар користувача
Vatson
 
Повідомлення: 22384
З нами з: 14 червня 2007, 15:04
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#79


Повідомлення Олена » 02 вересня 2009, 18:01

Vatson, до речі про біленькі [qoute]синенькі[qoute] раджу на той рік посадити білі баклажани. Ікра набагато ніжніша.
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Аватар користувача
Олена
 
Повідомлення: 4087
З нами з: 22 вересня 2005, 00:48
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#80


Повідомлення Олена » 02 вересня 2009, 18:03

[QUOTE]Я недавно смотрела передачу по СТБ [qoute]Колбасные обрезки[qoute] и [qoute]Смертельная упаковка[qoute]... Очень познавательно. После этого покупаю только у знакомых земледельцев и никаких супермаркетовских молочных продуктов. И хлебопечку решила прикупить... Жить то хочется. [/QUOTE] Хлібопічку не купила, але хліб з травня печу сама. Так смачно :))))[URL=[qoute]http://forum.say7.info/topic3949.html[qoute]]http://forum.say7.info/topic3949.html[/URL]
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Аватар користувача
Олена
 
Повідомлення: 4087
З нами з: 22 вересня 2005, 00:48
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#81


Повідомлення MG » 02 вересня 2009, 19:29

А хто підкаже яка з хлібопічок краща, якщо надумаю придбать ? якої марки, з яким режимом чи програмами, антипригаром...???
Аватар користувача
MG
 
Повідомлення: 18357
З нами з: 02 червня 2008, 17:24
Дякував (ла): 39710 раз.
Подякували: 28191 раз.

Номер повідомлення:#82


Повідомлення Олена » 03 вересня 2009, 19:58

MG, не підкажу -хлібопічки не маю, і полазивши по кулінарним форумам зробила висновок - хліб з духовки смачніше. Правда трохи хлопотніше.PS, проте при відсутності роботи на роботі - треба ж хоч кудись енергію дівати.
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Аватар користувача
Олена
 
Повідомлення: 4087
З нами з: 22 вересня 2005, 00:48
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#83


Повідомлення MG » 03 вересня 2009, 20:53

а я про шо...
Аватар користувача
MG
 
Повідомлення: 18357
З нами з: 02 червня 2008, 17:24
Дякував (ла): 39710 раз.
Подякували: 28191 раз.

Номер повідомлення:#84


Повідомлення Rich » 04 вересня 2009, 12:22

MG. Вы задали мой вопрос. Я прочитала вчера рецепты хлеба и тош заинтересовалась хлебопечкой.Тем более, что ее можно подарить маме на день рождения.)))))ОТЗОВИТЕСЬ,владельцы хлебопечек!!!!
Из-за преступной халатности работников музея картина Казимира Малевича «Черный квадрат» два месяца провисела вверх ногами.
Rich
 
Повідомлення: 2910
З нами з: 18 серпня 2008, 14:01
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 323 раз.

Номер повідомлення:#85


Повідомлення Олена » 04 вересня 2009, 19:49

Nota-A,MG, у моєї помічниці - [qoute]Панасонік[qoute], вона задовільнена
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Аватар користувача
Олена
 
Повідомлення: 4087
З нами з: 22 вересня 2005, 00:48
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#86


Повідомлення Rich » 07 вересня 2009, 12:51

Олена. Спасибо. Моя мама сказала,что если купим ей хлебопечку-будем поправляться)))))
Из-за преступной халатности работников музея картина Казимира Малевича «Черный квадрат» два месяца провисела вверх ногами.
Rich
 
Повідомлення: 2910
З нами з: 18 серпня 2008, 14:01
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 323 раз.

Номер повідомлення:#87


Повідомлення Vatson » 11 вересня 2009, 18:55

ну я опять с консервацией:)а что Вы делаете с зелеными помидорчиками?и просто помидорчиками?чтоб они были как квашенные, но закрытые в банках на зиму?
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Аватар користувача
Vatson
 
Повідомлення: 22384
З нами з: 14 червня 2007, 15:04
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#88


Повідомлення Stella Artois » 11 вересня 2009, 19:19

У меня хлебопечка LG. Купили лет 7 назад как только стали продавать. Вместе с ней идет куча рецептов разного хлеба, теста для булочек, джемов. Надо набить руку и найти некоторые продукты, например разная мука, обезжиренное сухое молоко, которое есть в почти в каждом рецепте и т.д. Сначала пользовались каждый день, а потом надоел специфический запах сухих дрожжей. Пробовала класть свежие, но тяжело расчитать пропорцию, поэтому иногда хлеб не получался.Закладка строго по меркам и в строгой последовательности описанной в рецепте. Самодеятельность приводит к переводу продуктов. А в принципе штука хорошая.
Все наши сетования по поводу того, чего мы лишены, проистекают от недостатка благодарности за то, что мы имеем. (Даниель Дефо)
Аватар користувача
Stella Artois
 
Повідомлення: 762
З нами з: 12 вересня 2008, 12:51
Дякував (ла): 322 раз.
Подякували: 530 раз.

Номер повідомлення:#89


Повідомлення Олена » 11 вересня 2009, 19:39

[QUOTE]Самодеятельность приводит к переводу продуктов. [/QUOTE] самодіяльність можлива, коли наб'єш руку, а до тих пір краще користуватися готовими рецептами. Я це теж проходила.Щоб не було запаху сухих дріжжів використовую [qoute]Львівські[qoute] на них печу і здобу і дріжжовий хліб. Дріжжі сухі, але не мають такого специфічного запаху, як [qoute]саф-момент[qoute] напиклад. А взагалі хліб більше люблю бездріжжовий - на заквасці. Але я печу в духовці. А з приводу хлібопечок, на якомусь форумі зустріла фразу :[qoute]у меня К хлебопечке было хорошее дополнение - интернет[qoute]. Там можна знайти і рецепти і пропорції переводу кількості сухих дріжжів у свіжі і навпаки.Vatson, зелененькі помідорчики можна нафарширувати. Рецепт знайду - дам. Гостренькі виходять і дуже красиві.
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Аватар користувача
Олена
 
Повідомлення: 4087
З нами з: 22 вересня 2005, 00:48
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#90


Повідомлення Олена » 11 вересня 2009, 19:52

Vatson, ловіть[URL=[qoute]http://www.millionmenu.ru/rus/recipes/collection/drecip31196/[qoute]]http://www.millionmenu.ru/rus/recipes/collection/drecip31196/[/URL][URL=[qoute]http://saechka.ru/kuche/preservation/039.php[qoute]]http://saechka.ru/kuche/preservation/039.php[/URL][URL=[qoute]http://www.gotovim.ru/recepts/conserve/solenie/13534.shtml[qoute]]http://www.gotovim.ru/recepts/conserve/solenie/13534.shtml[/URL][URL=[qoute]http://wwwoman.ru/cookery/pantry/sol/20.htm[qoute]]http://wwwoman.ru/cookery/pantry/sol/20.htm[/URL]
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Аватар користувача
Олена
 
Повідомлення: 4087
З нами з: 22 вересня 2005, 00:48
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Дозвiлля, п'ятниця

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів