Номер повідомлення:#58
Рибка
» 23 серпня 2008, 17:52
Джені - якщо формат висвітлення моєї позиції Вас, або ще когось ображає то звісно - вибачайте:)Але мене ображає не те, що мене хтось критикує, особливо, якщо це слушні зауваження, а те що я повинна працювати з такими шедеврами.[B] 1. Чи маємо ми право приймати документи, які посвідченні з порушенням і містять в собі помилки? 2. Невже так важко нотаріусу зі стажем прослідкувати за відповідність посвідчувальних написів? 3.Невже не хватає часу, щоб ознайомитись з правилами діловодства, та не вистачає коштів, щоб замовити нові штампи? 4. Невже не можна прослідкувати, щоб секретар все правильно оформив?[/B] Звісно, я прийняла документи, при клієнті не було зроблено жодних зауважень, має бути професійна етика, [U]але це мене болить, а наш форум для того і створений, щоб можна було висвітлити, [/U]прокричати, прошепотіти чи проволати про те що наболіло, про те в чому сумніваєшся, про те що вважаєш неправильни - це є формат спілкування і образи тут недоречні. Приймаються, тільки вмотивовані позиції бажано з посиланням на нормативну базу.